Pomoc pejskům v útulku. Spěchá!!!
Viki uz je bohuzel za duhovym mostem.. Alespon ji uz nic neboli
Bohuzel se do konce jejiho zivota nenasel nikdo, kdo by si ji z utulku vzal.
www.facebook.com/…
0 22.08.2016 11:58 R Markiz [262] - Ovčáci Viki se zhoršila!!! Moc času jí nezbývá. Je neuvěřitelně smutné, že se nenašel nikdo ....!
AKUTNÍ!!!!!! Hledá se človíček s velkým srdíčkem, který by teprve 2leté Víki ukázal, alespoň na posledních pár týdnů,měsíců jejího života, že život není jen krutý, ale že dokáže být i krásný. Nikdy nepoznala to, co je mít domov a milujícího páníčka. Prosím nenechte jí umřít v útulku bez poznání toho co je to DOMOV! Je možné se s útulkem domluvit i na dlouhodobé dočasce, nejlépe v okolí Mělníka. Prosím sdílejte, moc času jí nezbývá
Viki je teprve dvoletý X NO a trpí vrozenou srdeční vadou. Zvětšuje se jí srdíčko, které tlačí na plíce. Jedinou možností by byla transplantace srdce, která se však u psů neprovádí. Viki užívá 2x denně léky a musí být bez větší fyzické námahy,v rodině tedy nejlépe jako jedináček. Jinak jí to dále nijak neomezuje. Na první pohled by jste na ní nic nepoznali. Miluje hru, mazlení i procházky. Na svého páníčka se hodně upne. Je vhodná k větším dětem, které už vědí, co si k pejskovi mohou a nemohou dovolit.
www.facebook.com/…
Kontakt:
Telefon: 602144145
E-mail: utulekmelnik@email.cz
Web:
www.msoz.cz
taky každý den klikám
je to paráda
0 12.03.2015 11:42 PhoebeAdel [1839] - papillonci a jíní milí pejsci, foto, knihy, hudba Tady se dá taky pomáhat klikem
pro pejsky
daruj.dobravec.cz/…
A na hlavní stránce i pro jiné organizace
Taky krmíme.....
Mně stačí obnovit tu stránku s miskou a ukazuje se mi, že mi přibylo. Prostě po přihlášení kliknu na misku pro nakrmení. Napíše se mi, že jsem už nakrmil, a pak kliknu na svoje jméno úplně vpravo nahoře a ukáže se mi, kolik mám celkem nakrmených misek.
Tak na to každý den kliknu.Zaregistrovala jsem se, dala jsem i, aby si pamatovala heslo a byla jsem furt přihlášená, ale jen co vypnu pc, tak si to heslo pamatuje, ale přihlášená nejsem. Tudíž vždy když najedu na tu stránku tak misku naplním, ale na profilu stále 000 prd... nevíš jak se to dá udělat? Jenco na tu stránku najedu se miska naplní a až pak se můžu přihlásit. Ikdyž možná jestli to není tím, že ten odkaz mám uložený rovnou na to naplnění misek?
Funguje to tak, že na těch stránkách mají reklamy různé firmy, které prodávají chovatelské potřeby. A ty za každou návštěvu stránek zaplatí nějaký halíř - to je ta symbolická 0,1 misky. No a když tam klikne hodně lidí, tak za ty peníze se pak koupí krmivo (od některé firmy, která tam má reklamu) a to se dá do některého z útulků. Dole je i fotogalerie, kam kdy kolik odvezli, a na grafech je krásně vidět, jak se lidé přidávají. Je to forma pomoci, která nic nestojí a pomáhá. Já se snažím klikat z práce, z domu i z mobilu, abych každý den dal dohromady jednu třetinu misky - počítá se totiž jen jedno kliknutí z jedné IP adresy. Snad jsem to popsal dost srozumitelně
Tomuto nějak nerozumím, myslím tím princip na kterém to funguje a za co se vlastně ty misky naplní. Ale budu plnit ráda. Už jsem to přeposlala i kamarádům
A když se tam registruješ, tak přispíváš poprvé při přihlášení se na stránku a podruhé můžeš při přihlášení se do svého profilu znovu naplnit misku, tím vlastně přispíváš 2x tolik. Tento způsob pomoci mám rád - nic mne nestojí, jen chviličku času.
Když každý den otevřete tuto stránku, pomáháte plnit misky v útulcích
www.pesweb.cz/… 0 06.03.2013 12:58 R petrab [10528] - foto, veterina 0 28.02.2013 21:20 R petrab [10528] - foto, veterina fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/…
"Aktualne na veterine!!! Madarska vyzla priviazana v lese pri strome, psik prezil pokus o zabitie ranou do hlavy. Je v tazkom stave, bojuje o zivot! Potrebujeme surne kompletne vysetrenia a psika stabilizovat, ak to bude mozne - momentalne nedokaze ani stat na nohach. Pomozte financne prosim na nas ucet: 2761583553/0200, heslo vyzla.
www.utuloksenica.sk/ "
3 18.02.2013 18:22 R petrab [10528] - foto, veterina 3 05.11.2012 22:12 R petrab [10528] - foto, veterina Pokud máte více prohlížečů, můžete hlasovat víckrát. Docela se mističky plní, a to je dobře.
Já též krmila. Ale dnes to teprve začíná
, tak můžem krmit vesele dále.
Nakrmila jsem všechny psy a překvapuje mě, že všichni mají 25%.
4 24.07.2012 11:35 PhoebeAdel [1839] - papillonci a jíní milí pejsci, foto, knihy, hudba Pořádáme další sbírku. Tentokrát jako obec a sbírka bude pro útulek Lazec.
až jedou naše Lupinka odejde do nebe tak si určitě vezmeme psa z útulku, když tady tak projíždím ty odkazy tak bych si vzala nejraději všechny
0 12.06.2012 19:13 janisa [273] Nedavno u nás ve škole opět probíhala sbírka pro psí útulek
www.utulekpribram.cz/ , ale bohužel se toho moc nenasbíralo.
Máme akci v útulku Třebovice- předání finanční částky- hračky a dobrůtky pro pejsky.Také představení a poděkování pro zaměstnace bez kterých by to nikdy nefungovalo
Akce 23.6.
0 31.05.2012 16:25 R petrab [10528] - foto, veterina Tak to je od vás hezké.Jste supr.
0 09.02.2012 19:34 HOUP [1532] 6 09.02.2012 14:27 Verča – Dnes..
Dnes jsem byla v útulku vyvenčit pejsky a darovat jim nějakou korunku na papání.
Vzala jsem si jich 8+ mého Akima.A víte co jsem udělala?Vzala jsem je všechny ke mně na zahradu
, to byla radost!!
Hned bych si je všechny vzala a založila ,,psí smečku,,.
12 26.01.2012 13:49 Verča – Pomoc
Já miluji pejsky a věřte nebo ne, každý měsíc jdu do útulku za barákem (no je od nás tak 500 m) a daruji 500 kč na potravu.Vím, že je to málo, ale pomůže to, taky je tam chodím venčit..To se můj Akimek krásně vyběhá!
0 22.01.2012 22:53 venca21 [79] - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká povědět můžu, miluju zvířata a přírodu a chtěla bych pomoci všem co nemají tolik štěstí jako naši milačci u nás doma...tyto podrobné informace mi přišli na facebooku od pořadatelů této akce a tak jsem je jen chtěla zveřejnit, aby všichni co se do této akce zapojili věděli jak to nakonec dopadlo
Přidat reakci
[1] 2
Zpět na obsah sekce Útulky • Zobrazeno 1175x