Pomoc pejskům v útulku. Spěchá!!!
Ahoj, můžeš nám něco o sobě povědět? Od uživatelů toho webu dostali pejsci hodně nakrmení, ale rádi bychom věděli, s kým máme tu čest, že prezentuješ dost podrobné informace. Za redakci
hafici.net Rexík ( Ing. Jaroslava Pecháčková ).
3 06.01.2012 14:12 prasan [897] - Teriéři skvělej nápad to mě nenapadlo
Není za co.
Perfektní nápad.
Mám také na počítači 3 prohlížeče, tak jdu krmit. Díky Petro.
Ok, děkuji tobě i Rexíkovi za vysvětlení.
Já jsem zjistila, že mi jde z každého internetového prohlížeče dát jeden hlas za den, takže dohromády dávám 3 hlasy denně. Snad se to stihne, ale všichni pejsci se bohužel asi nakrmit nestihnou.
jinak všechno nejlepší do nového roku
a krmíme pejska Viga
když na hlavní stránce kliknete na pořadí jsou tam vidět procenta pejsku a kdyz sjedete úplně dolů jsou tam pejsci, kteří už jsou nakrmení a jinak když rozkliknete pejska Artuše co byl osvojen (snad do dobré rodiny) jsou u něho fotky(na levo) a je tam vyfocený i pejsek Samík (kříženec knírače).
Děkuju všem ste vážně báječní jen tak dál ať stihnem nakrmit co nejvíc pejsků
1 31.12.2011 07:57 R Jarka [1804] - Společenská plemena Pejsek Artuš je již nakrmen, teď krmíme pejska Vigo.. Ale má jen 34%, snad se to stihne.
Procenta jsou vidět na
spechato.cz/…/
Ale kdo ví, procenta nevidim taky...
Taky mě to napadlo, tak asi jo.
Ahá, já jsem asi úplně slepá, protože pod jménem žádná procenta nevidím. Ale děkuji.
Kromě toho jsem si všimla, že v doplnění je napsáno, že pejsek Artuš je osvojen a dále že se krmí pejsek Samík, kterého tam ale nevidím, tak jsem z toho jelen.
Pod jménem pejska máš procenta nakrmení.Artuš momentálně má 97%.
teď se krmí pejsek Artuš
Jak se pozná, že už je nakrmený? Dneska jsem klikla a kost už je celá zelená.
na FB to je
www.facebook.com/… ....taky krmim každý den a nezbívá než doufat, že se jich stihne nakrmit co nejvíc a majtelé útulku krmení pak rozdělí mezi všechny pejsky
Krmím seč můžu ale asi se toho moc nestihne.
Dej to na FC. Dám to tam také a budu sdílet.
Dik. Rozhodně Pedigree to má tedy propočítaný dost dobře...
jo a jinak ty kliky se sčítají od všech lidí, kteří kliknou dohromady to musí dát 5 tisíc...zkuste to prosím rozšířit dál ať se stihne nakrmit co nejvíce pejsků
Ta kost se plní jen konkrétní osobou nebo se příspěvkama všech najednou?
Tak teď už je to něco jiného.Antivirový program mám originální ,koupený.Ale čert nikdy nespí.už jednou jsem na to doplatil.Proto tá opatrnost.To že chceš pomoct je od tebe velice hezké.Taky miluju zvířátka.Teď ti tam klidně kliknu.I když nechápu jak to může fungovat.Jdu na to.
0 28.12.2011 11:06 jewarix –
Re: Anonym proto,že sem se ještě nestihla zaregistrovat, strach z virů chápu, ale nedělám to proto, abych někomu zničila PC... Chci pomoci co nejvíce pejskům a dalším zvířatům... mám i stránky na pomoc týraným zvířatům, můžete se klidně podívat:
nezapomen.webnode.cz/ ...Chtěla bych dát krmení všem pejskům a na to je potřeba spousta lidí...Škoda jen, že o tom skoro nikdo neví a proto bych to takto chtěla rozšířit... Všem co klikají mnohokrát děkuji.... je to dobrá akce a nikoho to nic nestojí
Pokud máš kvalitní antivirový program, tak by se nemělo nic stát.
Jen se bojím aby někdo nechytil něco do počítače s této adresy.
Jen doufám, že to fakt funguje.
Také se mi to nezdá špatné. Když si vzpomenu, kliknu, zabereme mi to minutu či dvě.
Partnery akce je Pedigree a Nadace na ochranu zvířat.
Super je to tam Teo dostal Baštu.Nikoho to nic nestojí a můžou vyhrát granulky do útulku není to super
přidejte se také prosím. Děkuji za psí kamarády v útulku.
Taky mi to je divný,ani otevřit se nedá to je nějaká bejkarna.Do toho nejdu.
4 24.12.2011 00:16 Anonym – Pomoc pejskům v ůtulku. Spěchá!!!
ahoj udelejte prosim dobrej skutek klikněte na tuhle adresu a dej tam hlas je to zadarmo
spechato.cz/…
a na dobrou vec dik, pejskové v útulku za to získají krmivo zdarma
Přidat reakci
1 ...... [2]
Zpět na obsah sekce Útulky • Zobrazeno 1175x