To je hotofffka, páč ICH jo, sem enteligentní kocour Micoš z rodu geprdů eee gepardů
Na jakého intelektuála si teď ten nactiutrhačný Micoš hraje? Uráží mě na mé vlastní stránce, ale já ho zrovna navštívil. A viděl mě.
..... a jako hlavní cenu dostal pobyt v lázních .... Jaký to tam bylo, Micošůůůů? Máš pěkný plavečky! Nepoplet sis oddělení v krámě?
Jó, to myslíš ten ples, jak jsme se potkali a ty jsi fňukal, že jsi chtěl být za hvězdu a ostatní ti říkají strašidlo!?
Já jsem napřed myslela, že ty máš novou masku, ale pak mi špioni sdělili, že to je jen studený obklad! Zrzek prý včera flámoval!!!?
Sice ti to sluší, když koukáš na hvězdy, ovšem hvězda určitě nejsi. Možná nova - vybuchne a shoří!
Hele načapala jsem Micoška --jak vstává a je neučesanej --------
Ahááá, už chápu, kde bereš Ty svý výrazy a co místo úúčebnic študuješ... Kdyby ses aspoň lísal k pořádnýmu zadku!
Hele Micošůů, co to čteš? Rudý právo? Dikobraz vo kočkách? Kdes na to vůbec přišel?... jaký štěkopsi? Myslíš, macíčku, že psi snad mňoukaj, že vyluzujou ten šílenej drápavej mekot? Štěkot je jedinej funkční jazyk nejinteligentnější ze fffšech jazyků. To ví každej. A taky každej ví, že tuhle celosvětovou řeč zná každej. I kdejaká myš. Měl by ses ho taky naučit. Tedy z ňáký pořádný úúúčebnice. Jestlis tedy slyšel někdy, co to úúúčebnice je...Zpět na obsah sekce Zábava • Zobrazeno 3111x