Ty kočičáku jeden zrzavý falešný! Konečně to z tebe vylezlo. Máš velikánské štěstí, že je ten Adámek tak hodný. Jenom nevím co bude, až si přečte to tvoje machrování Radím ti - zales a už nevylézej! Sissi
petrab napsala: Milena napsala: Tak to je věc, Micoš bez masky! Sissi TEN JE!!! Kde jsi ho, Sissi, zblejskla ?? Mně se to nepodařilo!! MAZEC DOST DOBRÉ
TOŠ TAK TO NEMÁ CHYBU VÝRAZ MYCOŠE DOST DOBRÝ ČEHO SE ASEJC TAK LEKL ŽE BY ŠTĚKOPSE? TOŠ TO NÉ PÁČ ON JE ZVIKLÉ TO BUDE URČITĚ VETŘELCE KTERÝ ČÍHÁ ÚLOVEK Z JEJICH POZEMNKU. HUBAJS
Toje mi ale moc líto, že jsi v té pračce nebyl ty! Jsem se těšila, že konečně tě to protočení přivede k rozumu. Ach jo....
A nekecej, že jsi nezačal s maškarama, mám tady historický důkaz!
Sissi
1311.01.2012 19:43Milena[1577] - Teriéři – Už je klid!
Oznamuji vám všem radostnou novinu! Micoš vlezl do pračky a usnul a mamí ho vyprala. Teď je z toho celý pomotaný a má předepsaný klid na lůžku.
I když - možná by právě proto mohl dostat rozum? No uvidíme. Sissi
Tak to teda nevím, co bych ti měla závidět! Leda tu ranní kocovinu - jo, jo, večer víno, ráno vodu! A už ti nestačí jenom mokrý hadr na kebuli, ty ji strčíš pod kohoutek celou! Sissi
609.01.2012 21:06Milena[1577] - Teriéři – Co je moc je moc!
Ten Micoš už to opravdu přehání! Vždyť on snad šéfuje nějakým mafiánům či co!? Copak takhle se chová normální slušný kocour? Chtělo by to protialkoholní léčení, beztak už si povídá i s bílýma myškama.
Obrnený transportér v priamom prenose.Hafíci,je mi to jasné.Micoš vystrčil fúzi i na mojom profile,darebák. Budem musieť prehovoriť Naomi,tej jedinej sa bojí.(to viem od Adama-najhoršia je zrada vo vlastných radoch)
prasan napsal:
Chúďa Micoš,bojuje tu sám.
Džemo!!! Podivej se, milá moje Marmeládo , co to ten Tvůj prašan práší tady za hrůzy. Celá nethafová smečka drží pospolu jak Mušketýři a Micoš sameček sám to tady kosí jednim drápem. Ňafni toho Tvýho pandu do lejtka, jakej Chůďa, dyk jsou to příšery: www.srandaweb.com/…
Jaképak chúďa Micoš! Koukni na miciny, co tenhle zrzoun dovede a teď se ještě bude navážet i do nepřipravených pejsanů.
Naomi a Askas znějí cizokrajně, ale jinak s Micošem zrovna dobře nevycházejí.
Ale o těch krásných jménech a taky o osudech těch kočiček je dobré si přečíst na jejich profilech a v článcích. Stojí to za to! Je to čtení plné lásky a pochopení. Sissi