My s Abby taky chodíme na agility a jsme docela nadšení. Abby to strašně moc baví a nás taky, akorát pro páníčka, co má rychlého psa, je to fakt náročné. Já teda Abbyně docela nestíhám... A taky je to perfektní cvičení na paměť, obzvláště já jsem expert na to, v polovině tratě zapomenout, kam mám vlastně pokračovat Takže fyzická i psychická rozcvička Vřele tento sport doporučuju !!!!
812.02.2014 19:47Ket – agility
Já agility běhám s Lassií (jenom doma).Vždycky postavím nějaké překážky,slalom a občas se mi povede i tunel (z deky a židlí).
322.02.2012 21:01Adinka[6] - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká
Zdraviim vsechny kolegy agilitaky agi se venuji tretim rokem a musim rict ze spolu s dogdancingem je to proste nej sport moji pesani ho miluji,Coudak sidce zatim jen tuneluje a chodime behat do lesa kolem stromu (je jeste malej) ale opravdu ho to bavi a o tom to cele je hlavne o radosti z pohybu a spoluprace s panickem na to bychom nemeli nikdy zapominat!! at se vam vsem mooc dari a mozna nekdy na nejakych zavodech
022.02.2012 18:13venca21[79] - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká – Re: janisa
ten je dobrý
322.02.2012 18:12venca21[79] - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká
my umíme:hop přes skočky,tumel,slasom,áčko,kladinu,kruh,
Jasně, jeden z nejlepších sportů , moje Bělka agility přímo miluje, neběháme závodně nebo tak ,ale máme na zahradě většinu překážek vyrobených podle standartních parametrů z kvalitních materiálů ... ale převážně běháme jenom na jaře , v létě a občas na podzim , důležité je počasí