S těmi chybami s tebou naprosto souhlasím. Beru, že tady se může stát, že se snažíš něco napsat a ne každý umí psát na klávesnici, tak se soustředíš na to, abys našla rychle písmenka a nějaké to s/z nebo i/y ti uteče. Mne ale naprosto dostává, jak se každý snaží používat zájmeno jenž, ale naprosto jej neumí skloňovat... a nebo rod trpný, ten už snad ti chudáci v novinách ani neznají... o rádiu a televizi ani nemluvě... Když slyším například "Škoda se odhadla na 70 milionů korun", tak bych tomu hňupovi, co to říká, hned nechal tu škodu zaplatit... Jak se asi škoda může odhadnout? No, čeština je v našich demagogických médiích na opravdu hodně špatné úrovni, bohužel i v těch veřejnoprávních, což je ostuda. V Nově nebo Babišově Impulzu ať si třeba hýkají nebo kvokají, ale ve veřejnoprávních médiích by se mělo mluvit alespoň trošku spisovně.
A s tím číslem na obojku mne to taky dostalo... Kolik lidí se mne ptalo, proč tam mám to číslo, a jestli to je číslo tetování nebo číslo pasu psa a podobné nápady. Ale to mi nevadí, tenhle obojek je přechodný, Scotty z něj stejně pomalu vyrostl a za ty prachy to stálo. Teď si budu nechat šít obojek na delší dobu, na dospěláka... tak musím prokonzultovat, jak dlouhý ho mám nechat udělat... ale možná to nebudu hrotit, nechám udělat další stejný, jen o něco delší a poučen z předchozích nezdarů nechám vyšít symbolek telefonu a také mezinárodní telefonní předčíslí... Přeci jen, jezdíme vystavovat i do daleké ciziny, tak člověk nikdy neví, třeba se tam do Scottyho zakouká nějaká psí slečna a bude chtít, aby mi její panička zavolala