Asi ekzém
Už je to skoro pryč

tak jen tak dál...

Myslím že už je to docela dobré.)
Tak ať si je zase nerozlízá....
jo docela dobrý zustali tam zatím takový malinký stroupky, ale už si to tolik neolizije

Tak jak to dopadlo? Už dobrý?
Velmi dobře vysušuje a zklidňuje i pytiol třebas, ale vždy, když neví člověk, o co jde a věc to není jednorázová, že druhý den zmizí, je lepší se poradit s veterinářem.
no napadlo mě že to mohla být alergie na ten přípravek proti blechám...a vyrazilo se ji to jak na potvoru na tom místě co ji u veterinářky holili kvuli UTZ

možná to má i jinde, ale v její srsti se dost špatně cokoliv hledá....jiná místa si takhle neolizuje

uvidíme
no, tak ono se dá vyzkoušet samo doma lecos, vzhledem k popisu pupínků to vypadá na nějakou alergickou reakci, která se ovšem může zhoršit i po aplikaci různých preparátů
No mám doma Alpu to bych po případě mohla taky vyzkoušet

Snad mě nikdo neukamenuje, ale salicylový líh -co do obyč. lihu přidat acylpyrin? Jako mazání si to babička rozpouštěla ve Francovce. Benovi měl kdysi dvakrát po sobě zánět foliku - váčku chlupu, byla z toho bulka asi centimetr, kterou rozkousal a jednou skončil s ATB. Veterinář na to stříkal stříbrný roztok.
Mám doma jenom 60% líh co budu používat pro malou na pupíček tak tím myslím že by to mohlo jít taky

No oni chlapi tady tu péči berou asi trošku jinak než my ženský, který v sobě máme zakořeněný mateřský pudy a máme potřebu všechno opečovávat

Chudák Tvůj chlap. Ten můj je z neustálýho tohohle kolotoče nervní už desítky let.
díky za radu zkusím to a třeba se to zlepší...muj chlap už začíná být nervní z toho jak vyléčíme jednu věc a objeví se něco nového, ale já bych řekla že s pejskem je to jako s malým dítětem...Když je problém musí se řešit

Může to být cokoliv, můžeš jí flíčky potřít salicyl. lihem, když to nepřejde, zajdi k doktorovi, svědění bys měla určitě odstranit, protože si může kůži rozškrabat nebo rozlízat a z toho je pak velký a často dlouhodobý problém.
Může jít např. o zapaření nebo o reakci na čerstvou vysokou jarní trávu aj.
Ach jo tak máme zase něco.Dneska jsem při kartáčování na břiše u naší feny našla na jednom místě takové vypadá to jako uhříky o velikostech tak 1mm kraje zarudlé a nejspíš ji to svědí, protože si je pořád olizuje.Jsou všechny u sebe na jednom místě celkově napadené místo o velikosti cca 3 cm ....Nevíte někdo co by to mohlo být, na alergii to nevydá a na internetu jsem skoro nic nenašla
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Zdraví a nemoci • Zobrazeno 114x