Psovi vařím
TOBĚ TO NECHUTNÁ A ZROVNA TŘEBA NĚKDO, KDO RÁD TLAČENKU, BY SI DOMA KLIDNĚ ZOBNUL
i.lidovky.cz/…
a když ne, o to víc zbyde pro psa a pro jeho klouby
Ale petrab nepsala, že bys to měla jíst ty, nýbrž že je to dobré pro pejska. To, že to mají rádi i lidi je věc jiná

my varíme kuracie beháky, krky, trupy,krídla a hlavy

z bravčoviny : karé s kosťou, rebrá, labky, hrtany a sleziny

psy sú nadmieru spokojné ale s peňaženkou je to iné
Ja by som také niečo nemohla jesť... Neznášam bravčové už aj tak, nie to ešte "nožky"...

Ďakujem, len som sa chcela uistiť.

0 22.01.2014 23:33 R
petrab [10528] - foto, veterina DaD napsala: když nabídnu piškot Opavia a obyč (doufám, že to není reklama), dá si Opavii 
z vepř. nožiček jí udělej sulc, po tom průjem mít nebudu. Vař nohy několik hodin, až se kůstky začnou rozpadat, rozděl je a ještě povař dál samostatně, ke konci dej vařit i zeleninu, pak kůstky vyndej, zeleninu rozmačkej a nech vychladnout. V lednici. Nakonec odstraň tuk a zbyde ti jen sulc, ten můžeš nakrájet a dlabat a kdyby se ti chtělo, před zchladnutím část odděl a osol a přidej si do něj třeba kousek šunky a dlabej s hafanem, rozděl mu to ale na části, každej den kus (krom chutnosti i dobrej zdroj želatiny)
V mrazničce vydrží i rok, ale v chladničce jen tak dva tři dny.
My jsme vařívali zezačátku, abychom vubec do Lupiny dostali nějaké jídlo.Párkrát se mi poblila a pos.... po vepřových packách.Nevěděla jsem proč a pak mi doktorka řekla, že někteří psi snášejí špatně tučné maso...Tak jenom kuřecí s rýží a musí to byt bez zeleniny to ona pak nechce

Nakonec se po těch třech mesících co ji tu máme sklidnila a aklimatizovala tak, že sežere s chutí i Brit Care, které dřív nechtěla

Už vařit nemusím a občas jí raději hodím kus syrového masa

Jee, ještě vyvařovat bych mu měla?? no to nee

pěkně, ať si to spapká syrové

Vaří někdo zde psovi? Místo granulí, konzerv a barfu?
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Výživa • Zobrazeno 100x