Přihlásit se HAFICI.NET »

Co dát, aby nám pes přibral na váze???

NápovědaFórum » Výživa » Výživa starého psa 

+ přidat příspěvek
Přejít na předchozí stránku 2 Žádná další stránka   1  
Co dát, aby nám pes přibral na váze???
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R petrab Re: pavoucica
Na lidi se vykašli, já taky často slyšim - jé ten je hubenej. Mají se jí při chůzi rýsovat žebra, když stojí, tak ne. Pak je to OK.
 Reagovat na tento příspěvek 3  - pavoucica – Re: Rexik
to takhle naučila Lupinu tchýně tone musela jsem ji zakázat ji krmit a Lupinin hlad nakonec zvítězil a nažere se sama :)někdy je to tak že si granule nechá vysypat na podlahu a pak u toho leží a jenom natahuje hlavu a přitahuje se k nim packama smich
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R Jarka Re: DaD
Když byli vloni Lukáš s manželem na dovolené, také jsem se bála, aby Rexík nezhubnul a tak jsem ho krmila z ruky. To je tedy věc. Od té doby se sám nažere minimálně a praktikuje to tak, že si sedne vedle plné misky a začne kňučet anebo kňučí u toho člena rodiny, od kterého chce nakrmit. Vybírá si, kdo bude krmit.Snaha o navrácení zpět skončila u mé nedůslednosti a strachu o to, že za celý den nic nesežere. :-(
 Reagovat na tento příspěvek 0  - pavoucica Re: petrab
spíš mně někdy rozčilujou keci typu: "Je nějaká hubená, měli byste ji víc krmit" To je většinou od lidí kteří huskyho vyděli možná tak z rychlíku...ale pak to v člověku hlodá :-(
 Reagovat na tento příspěvek 3  - R petrab Re: pavoucica
Nejtučnější maso je vepřové (se slinivkou neriskuj hokusy pokusy).Dlouhodobý přidávání pangaminu zvyšuje chuť k jídlu, často se po něm přibírá samo o sobě (a taky na hafušu lezou míň paraziti) a nedá se jim předávkovat!!
Jestli je ale pes v pohodě a nic mu neschází, pak buď ráda, že je spíš hubenější, zvlášť když je starší, protože je to výborný na klouby a páteř!!!!!!!!!!!!!!!
 Reagovat na tento příspěvek 0  - pavoucica Re: DaD
váhu má dobrou podle standartny či jak se tomu říká má mít husky 16-25 kg taky je to podle výšky my máme 19kg....Lupina je drobounká a ted jak shodila zimní kožich tak mi přijde ještě hubenější
 Reagovat na tento příspěvek 0  - DaD Re: pavoucica
Já když byla před necelým rokem na týden pracovně-nuceně pryč, nejedl, byl vyhublý, ale rozmlsaný, protože jak se ho manžel se synem snažili přimět sníst aspoň něco, míchali mu ke konci týdne granule s masem (vařeným) už 1:1 a po mém návratu byl problém snížit alespoň na 1:3 ve prospěch granulí. Snížit na původní přimíchanou lžíci se už opravdu nepovedlo. Zkuste třeba granule "aktivity", i když jsou tučnější, Benovi nevadily, ale začal tloustnout moc, tak jsme se vrátili k "large breed". Vývary pomohly taky. Veterinář by určitě nějakou výživnou dietu sestavil, jestli se mu Lupina zdá hubená. Ale zase lepší než chlupatá koule. :-) A haskouni sklon k tloustnutí nemívají. Jinak barf jsem vydržela asi tři dny, déle ne, opět šííílený průjem. Možná to chce počkat, ale to bych nezvládla. :-O
tak to na tom budem asi podobně :(Lupina právě nežrala, když jsem byla v porodnici.....miláček muj strašně se jí stýskalo :-D tak sme pak vážili a něco shodila tak bych ráda, aby to zase nabrala zpátky
 Reagovat na tento příspěvek 0  - DaD Re: pavoucica
Uzené taky nemůžeme, ani vepřové a dokonce i z hovězího vařeného se proběhl. A mizérie jsou u nás psí mletá masa ze zverimexů. Prostě kupuju normální kuřecí v akci, krůtí taky jde, ale je dražší. Granule samotné nejí, to by radši hladověl. Ty jedl tak den - dva po příchodu k nám, začala jsem je zalívat vývarem a masem, aby přibral a tak nějak si zvykl... :-P
přesně tak Lupina na tom taky není ze slinivkou zrovna OK...Muselo by se to vyzkoušet, ale naposledy když jsem zkoušela a dala jí vařené chrupavky z uzeneho masa smíchané s granulema měla prujem skoro 4 dny:(A podle doktorky někteří pejsci snášejí špatně tučné věci tak mám z toho strach, ale to syrové maso by mohla ;-)
Reklama
 Reagovat na tento příspěvek 0  - DaD
Můj má slinivku a z mléčného se kapitálně po... :-(
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Petra123 Re: pavoucica
Proč se bojíš mléčných výrobků? My normálně dáváme jogurty, sýry, tvarohy a všechno je v pohodě. :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - pavoucica Re: Petra123
Mléčných výrobku se trošku bojím, ale maso bych dávat mohla.Ted občas vařím kuřecí, vepřové nemužem, protože má po něm prujmy....ale hovězí zkusíme ano
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Petra123 Re: pavoucica
Od několika lidí jsem slyšela, že jim pes přibral, když začali BARFovat. Ale jestli nechceš (nebo nemůžeš) krmit syrovým, tak třeba kdybys jí dávala hovězí maso, mléčné výrobky apod. :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - pavoucica – Co dát, aby nám pes přibral na váze???
Neporadíte někdo čím krmit kromě granulí, aby moje psice přibrala pár kil na váze???Ted jsme na granulích a váhu máme dobrou, ale i tak mi přijde hubenoučká a drobounká :-O

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Žádná další stránka

1 ...... [2]

Zpět na obsah sekce Výživa • Zobrazeno 431x

© HAFICI.NET - https://hafici.net/forum/573-co-dat-aby-nam-pes-pribral-na-vaze?od=51