Přihlaste se a využijte web naplno HAFICI.NET »

Dobrman

 

NápovědaFórum » Chov psů » Psí rasy 

+ přidat příspěvek
Dobrman
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   02.01.2014 11:02 Žena dobrmanivnouzi [6] – dobrmani v nouzi o.s.
Fotka k příspěvku dobrmani v nouzi o.s.
najdete nás na fb, na webu, na rajčeti, zde, i na YOU TUBE :-)
 
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   16.10.2012 16:10 R Žena petrab [10528] - foto, veterina
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 4   17.07.2012 23:44 R Žena petrab [10528] - foto, veterinaRe: Monika
V případě, že nemáš žádné zkušenosti s výchovou a výcvikem velkého psa, prostuduj si vícero literatury a obrať se s dotazy na chovatelský klub či přímo pak chovatele. Budete-li důslední a budete-li se psovi dostatečně věnovat, nejde jen o pohyb (!), který navíc musí být v době růstu částečně omezen (poradí Vám veterinář), nemělo by dojít k žádnému problému s tím, že jde o prac. plemeno, dost temperamentní, které potřebuje hromadu zábavy. Vzhledem k tomu, že pejsek velmi rychle poroste a bude ve štěněcím věku divoký, je potřeba dávat více pozor na křehké tělíčko yorka, aby nedošlo spíš k úrazu "omylem"!
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   17.07.2012 23:39 JiraSchely Re: Monika
No, jako štěně si zvykne co víc dodat :)
Reklama
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   12.07.2012 17:10 Monika – Dobrman
Ahoj chtěla bych poradit. Již mam dvouletou fenečku yorkširka, celkem žarlivou... A příští rok bych si k ní moc ráda pořídila fenku Dobrmana.. Tak bych chtěla vědět, jestli by si spolu rozuměli, obě fenečky by žili semnou a s přítelem v malém rodinnem domku na vesnici, bohužel bez dvorku a zahrady, samozřejmě by dobrmanka měla dostatek každodenního pohybu v místních lesích a přírodě.... Ale mam strach když budou spolu žít v bytě aby dobrmanka nějak neublížila nebo nedejbože nezakousla fenečku yorkšíra, když s prítelem budeme v práci... prosím o odpověd&' děkuji.

+ Přidat reakci


Zpět na obsah sekce Chov psů • Zobrazeno 72x

© HAFICI.NET - https://hafici.net/forum/580-dobrman