009.04.2014 23:22Rpetrab[10528] - foto, veterina – Re: Ket
howawart x jezevčík?
009.04.2014 19:02Ket – Co vidíte v Lassii za plemeno??
kohoutková výška 42 cm
váha 13 kg
dokáže přeskočit překážku vysokou až 130 cm
Je inteligentní a velmi dobře se učí psím kouskům a trikům.
Hrabe díry a chytý myši.Je přátelská a věrná.
Třeba fotka zkresluje, ale prostě pohled mi přijde úplně jinej. Moc přátelskej Alespoň ty dvě šiby co potkávám v parku, maj pohled takovej odtažitej... no Japonci Ale ono kdo ví co se na jeho vzniku podílelo, takže třeba i ta šiba a vzal si zní jen velikost a barvu. I když ta mi přijde spíš labradoří a toho v něm teda taky nevidím
No, tak mě přijde že má shiba barvu a srst, vůbec, postavu má takovou od zhora dolů a on má i ten špičatej jeich čumáček tak, špic, no možná taky Ale myslím že to není přehnaný, to on asi bude víc ras x něco
Sem si říkala No tak Šibu v něm nevidím... nevím, chybí mi ten "japonskej výraz" to spíš klasickýho špice, ale teda ta barva... co takhle NO x špic x něco Ale to už je asi hodně překombinovaný I když viděla jsem fotky ovčáků, který měli takovou krásou jako pískovou barvu... ale ti byly snad z Ameriky.
Né to není on Ten je z Prahy, přijel za námi na venčení s jejich paničkou a s její dcerou A mě tak napadlo, když jsi to tu rozjela že zkusím typy co je zač Já si myslela taky že je něco x něco x něco x německý ovčák, ale pak jsem si řekla shiba inu, postava i zabrvení a chlupy, že po němčourovi by nebyl tak světlý ikdyby byl s labradorem-podle barvy x něco stejně by byl moc malej
Jůůů to chci vidět! Taky škemrám o fotku... Jinak kamarád měl prý kdysi křížence vlčáka s jezevčíkem a když se někdo ptal (a neznal psy) tak mu prý vždycky odpověděl, že je to velškorgi
Člověče, u nás na vesnici pobýhá s mojí kámoškou čistá směska jorkšíra-táty a čistokrevný něm.ovčák- máma je to sice rozný až takové křížení, ale tohle bylo neuhlídané, takže lidská neopatrnost nýbrž né demence, ale je z toho jen jedno štěně "naštěstí" které má moje známá a škoda že nemám fotku, vypadá to jako velý vlčák s tělem jorkšíra, má takovou velkou hlavu, větší než tělo, velký uši, malou tlamu no prostě
Když ho měli třetí čtvrtej den malýho, (byl mu asi tak měsíc možná měsíc a půl - to nevím přesně, našli je ve škarpě u cesty) tak jsme v něm teda krom velkýho, kterýho podezříváme z otcovství, viděli nějakýho "bull" pejska. Ale dlouho jsem tam nebyla a on za tu dobu takhle z jezevčil. Ještě má o pár baráků dál bráchu a ten je taky žíhanej s jezevčím kukučem, ale hladkosrstej
Jé kupírovaný ušiška , nikdy to se mě taky nelíbí
Jo, nebo brazilská fila, jsem nedomyslela že i oni mají žíhané zbarvení No jezevčík v tom je to je asi na tutovku pak možná ještě něco
Ty jsi taky... kde v tom vidíš barváře ty máš z těch loveckých plemen popletenou hlavu i jdi ty kluku a teriér? spíš ten jezevčík abrazilská fila si myslím já teda, ale kdo ví, třeba to má i předka nějakého drsnosrstého teriéra
Ani jeden nejsou žádná rasa nebo spíš všecky dohromady... velekej jak jsem psala by měl mít v sobě filu... JInak pes na obrázku je krásnej Ty dogy co mi vyjel strejda google se mi tak nelíbily. Pravda já mám slabost pro psiska s plandacíma ušima tamti je měli ustřihnutý. Jo a kukadla a takovej ten chytrej pohled mi taky přijdou u malýho jezevčí. Jenže já taky vidím jezevčíka ve všem
Tak asi takto mi přijde že vypadá ten větší, jako kanarská doga, nebo je to jiná rasa ?? a jinak asi vs hrubosrstý jezevčík, už podle kukadel a srsti, což takovou knírač zdaleka nemá Ale jsou oba krásní
Tak zrovna tím, že otcem menšího je ten velkej jsme si skoro jistí... On je to totiž notorickej dezertér... Jo no teriér mě nenapadl, ale taky by mohl (I když na vsích jsou běžnější ty jezevci a on má i krátký nožky). To bude tím, že mám doma jezevce Jinak kamarádka tipovala příměs knírače a toho v něm pro změnu nevidím vůbec.
A tady je druhý To je ještě štěně asi tři a půl měsíce staré, nalezenec od silnice za vsí. Když byl menší skoro jsme s kamarádkou tipovaly, že první pes je asi jeho táta, ale teď v něm začínám vidět i trochu z drsnosrstýho jezevčíka. A co vy? Za kvalitu fotek se omlouvám, ti dva bambulové chvíli nepostojí.
031.07.2012 19:01Terda[484] - Jezevčíci – Co v nich kdo vidíte?
Ahoj! Tak mě napadlo tady zadat takový kvíz. Chodím ke koním a tam mají rafany - voříšky, či chcete-li křížence. Zajímalo by mě, jaké předky v nich kdo tady uvidí. Nejde mi o přesné určení, jen o tipy. Na první fotce je starší z obou psisek... Paní majitelka tvrdí, že je kříženec brazilské fily, ale já v něm vidím snad i trochu labradora (hlava, čumák).