Rada zacatecnikovi
Kazdopadne jsem rada,ze se uz jako laboratorni nepouziva,je to skvele torpedo,kolejyne z pracetho ma
aktivni,ale ovladatelny...jen ji stve,ze se lidi porad ptaji,co je to za vorecha
petrab napsala: nemluvím o kraťandě, ale o strakáči, tedy co se týče toho zdraví alá Novákův laboratorní pes.
Peto,nemel by to byt Horakuv laboratorni pes?
Hehe, kdybys šel muškařit s mým psem, ulovíš maximálně jeho a všechny ryby zdrhnou hluboko pod břeh
on je totiž druhým povoláním vydra
Já myslím, že ta krátkosrstá kolie by mohla být.. nebo i australák. Obecně ale pozor na povahy, je dobré předem znát rodiče a vybrat si dobrého chovatele.
čti odkud chceš, já se klíďo ozvu
Aha, to je tak, když čtu od půlky věty
pardon
nemluvím o kraťandě, ale o strakáči, tedy co se týče toho zdraví alá Novákův laboratorní pes.
Mluvím o kraťandě - ty jsou jiné než klasické rough. S tím zdravím to mám stejně, proto už si dovolím říct, že třeba kavalíra už NIKDY mít nebudu a ani ho nedoporučuju..
Tak to nevím, říkám neznám tu feňuli osobně a víc taky ne... Ono jich moc asi není
jj, strakáč mě napad taky jako optimální asi tak na úrovni krátkosrst. kolie, jen jak byl původně vyšlechtěn k laborator. pokusům, můžou tam být genet. choroby,což nevim, zda-li je ke sportování vhodný, ale já mám na to zdraví defekt, takže nechci strašit, já si v podstatě nevyberu nic, je to dycky jen sázka do loterie
Mě napadl český strakatý pes... Mají ho tátovo známí - fenku. Osobně ji tedy neznám, ale takhle z vyprávění taky supr pejsek. Berou ji na vodu, ke kolu na výlety...
Asi jakékoliv střední plemeno NEBO voříšek či kříženec z útulku
lehčí konstituce, záleží i spíše na Tvém vkusu, pakliže neupřednostňuješ konkrétní vzhled, budeš mít výběr větší, patrně jako začátečník lépe zvladatelnější fenku a nikoliv teriéra, který se hůře může cvičit a chce to již nějakou zkušenost (při startu se nadělají vždy chybky, tak nechť se lépe odstraňují).A ačkoliv jde o plemeno t.č. dost nemoderní (čehož výhodou je rel. dobré zdraví) a hlavně - vinou majitelů - převážně guačiodní - i pudl by nebyl k zahození....
www.bohemiawillow.cz/…/ .
Ahoj, jaký typ psů se ti líbí? Dělal bys i něco jiného, než jen procházkoval a házel frisbee? Myslím, že by ti mohla vyhovovat krátkosrstá kolie nebo i chodský pes, australský ovčák.. možná i belgický, ale na to člověk musí mít náturu
0 04.09.2012 11:48 Kessik – Rada zacatecnikovi
Ahoj vsem. Psa jsem jeste nikdy nemel, jelikoz by to vzhledem k vysokoskolskym spolubydlicim nebylo mozne. Ted mam ale jiz vlastni byt a pes je muj sen jiz od detskych let. A proto bych potreboval tak trosku poradit s vyberem vhodneho plemene. Pochazim z Ostravy a byt mam kousek od velkeho parku, kam bych se psem rad chodil na prochazku si pohrat zabehat si nebo si ho vzit sebou vedle kola. Taky bych moc rad se psem cvicil frisbee, jelikoz frisbee hraju uz velmi dlouho s prateli. Muzete mi tedy prosim nekdo porad jake plemeno by pro me bylo asi tak nejvhodnejsi? U prilis temperamentniho psa bych se bal, ze by mi zdemoloval z nudy cely byt nez se vratim z prace a zase u ,,lenosskeho´´ plemene nepredpokladam ze by se mnou zvladal tempo pri behani vedle kola ci pri hrani frisbee. Predem vsem dekuji za navrhy rady a postrehy
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Péče o psa • Zobrazeno 134x