Zdravotnické pomůcky
no, tady na tý fotce ho měl E. přesně vejpůl až k pacce, dodnes mu roste na křivo
0 28.03.2014 06:13
anargo [1504] - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká On ho měl zatržený skoro celý,aby ho pořádně ustřihla skoro az u toho polštářku tak ho trošku nadzvedla a šmik,taky to byla chvilka,jenže Argo se pořád vrtěl a posouval se mam dozadu,drželi jsme ho dvě plus doktorka.krev netekla,stržený celý není jen hodně ustrihlý.doktorka říkala nevázat,ale jak venku běhá,tak ho má zelený od trávy,pak si ho tedy olízne.ale doma už to neolizuje.než jsme mu ho ucvakli,tak to olizoval snad celou noc.jde mu vidět i kousek lůžka.

jaaak- mu s tim mlela, já tedy vždy, když měl pes natržený paspárek, buď se jen jemně ustříh, a nechal se zhojit a nebo škub během nula nula vteřiny, zabolí to,ale je to vyřešený na místě, nejen, že to hodně krvácí, ale i taky bolí.
Mmch. přes košík se na to nedostane? Nebyl by lepší nafuk. límec, kterej nepřekáží, aby to mohlo větrat a jinak to važ s mastičkou, někdy je lepší dát rovnou atb mast, když to přetrvává, rychle pomáhá (framykoin, bactroban, aj dle veta).
Tady fotka podélně natrženýho drápu, kterej se třepil měsíce stále dokola si to zatrhával, dokud to nestrhli
Chudák, je mi ho normálně líto.

Podrbej ho za mne za uchem, prosím.
může mít po ní průjem, ale přežije !
mmch. je to pátej prst? ten se zalečuje super, protože po tom nechodí
tak holt další kup... a až bude sucho, bude líííp (tedy vobvazovi)
Když to není hodně zaprasený, dá se použít opakovaně!! (já mam taky jen 4 a půl m)
no, nemusíš mu zrovna naservírovat celou lahvičku, ale lze s tim provádět i dezinfekci v hubě, i když naředěně, takže když to volízne, tak to nevadí, ale nesmí toho naplajzat tunu.
mně se taky moc nechytlo...
aloe je dobrý, taky jsem z něj měla jednou nějakej gel na psa, nejlepší jsou samotný listy čerstvý, taky tea trea oil je fajn

na netu je to dycky levnější, mohla by ti to ale taky z lékárny objednat,krom těch silnej barevnejch existujou i prodyšný slaboučký samolepící klas. obvazy, který se nemusej vázat (např. paul hartmann ag),což je super, jinak na vet. to bejvá dost drahý, i tady, byly doby, kdy to jinde ale neměli, jinak to obinadlo se dá příp. použít i opakovaně, pakliže je jen krycí
tak uvidíš, to hlídej, sem tam to namatlej, hlavně ať to nelíže a neni to v mokru
nemusíš to ředit vůbec na polštářek! nakapeš to tam nebo kápneš a vysaješ gázou /nejlepší je na to takovej ňákej ten kosmetickej tampon kulatej nechlupatej
www.krasa.cz/… ( nutno ředit, když tim vyplachuješ díry apod.) má to takovou pidi hubičku, spray asi betadine neni, jen jodisol, ale ten fakt štípe.
A co bys ředila venku?
Prolož mu to na ven vatou mezi prsty,ať se mu packa nezapaří, zavaž slabym obinadlem navrch převaž fixem bez vázání(- kup si takovej ten barevnej vobvaz, co se dá použít víckrát
www.dogsandcats.cz/…/ ) a nasaď botu, aby šel po měkkym, hlavně ho nepouštěj z vodítka,ať chodí pomalu, dokud se mu to nezacelí, jinak jak se to začne hojit, zabere a zas to praskne
normálně v lékárně, kup si roztok, je to v plast. šroub. lahvičce, takže to můžeš nosit i s sebou
www.lekarna.cz/…/
ty polštářky jsou blbý, trvá to, než se to dohojí, praská to často dokola, tak ať už je duben, to to budou mít v pohodě
petrab napsala: www.vitalpet.cz/…
sice se rychle prošoupou a promoknou, ale na ochranu za sucha při zranění tlapky, než se zhojí, super (za deště nutno ponožka + igelit + botka)
0 15.03.2014 23:52 R
petrab [10528] - foto, veterina betadine lépe než jodisol (kvůli štípání), na výplach kapsy, burzy apod. naředěnou betadinu 1:5
Jakou používáte desinfekci k vyčištění rány?
např. já se o to dost intenzivně, když je nutno to řešit, snažím, ovšem sem tam není jiná volba, pamatuju si, jak manžel známý po amputaci nohy psa chudince sundal ten blbej límec hnusnej večer, když se koukal na televizi a pes ležící za jeho křeslem si vyhryzal všechny stehy během pěti minut a m´byla jen naprostá náhoda, že přežil, protože už to podruhý zašít nešlo
Zřejmě dobrá věc, ale je lépe ji nemuset použít.
3 10.01.2013 00:39 R
petrab [10528] - foto, veterina Jsem na to koukala, lidi si to kupujou, někdo to na vet. chválil, ovšem nevim, neznám nikoho, kdo by to přesně popsal. To, co je v návodu je velká reklama. Tedy dle mne. I když na něco být dobrý tyto modely můžou.
Ty bláho... za chvíli už nebudeme psy vychovávat vůbec, ale jen je oblíkneme do nějaký vesty

Asi jsem skeptik a pesimista, ale pochybuju, že by to mohlo fungovat.
3 18.09.2012 21:11
anargo [1504] - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká limce jsou luxusni

Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Zdraví a nemoci • Zobrazeno 247x