Předpokládám, že mnohýmu česky nerozumíš a proto jsem hoooodně hodnááá. Kdybych tak nepředpokládala, reagovala bych jinak. Nevim fakt ale, podle toho, co tu píšeš, proč tedy už iksátej Tvůj příspěvek je furt dokola o tom, co jsi chtěl/a a nechtěl/a?
Lidi většinou zlozvyky chtěj odstranit a když né, tak to stačí v klidu napsat. Tak se nešil. Mimochodem - stres způsobuje zdravotní komplikace (nejen):
Stres může způsobovat cokoliv:
• zdravotní problémy
• narození potomka
• zkoušky
• úmrtí
• vzpomínky na nepříjemné události v minulosti
• obava z budoucnosti
• nedostatek peněz
• pracovní záležitosti – hodně práce, málo práce, špatné výsledky…
• vztahové problémy – nevěra, rozchod….
• svatba
• a mnoho dalších
(z
www.eftpsychologie.cz/… )
Je naprosto skvělý, když si někdo udělá čas a napíše svůj názor, jak by onen zlozvyk odstranil. Kvůli názorům (snad nejen) já navštěvuju diskuzní fora. Je to pro Ty, koho to zajímá. Když to někoho nezajímá, nemusí to číst a nemusí na to reagovat. Diskuzní forum je od toho, aby v něm lidi diskutovali a to se děje. Horší je, když někdo něco nadhodí a ticho po pěšině.
Není mi totiž jasný, když už jsi téma o zlozvycích zřídil/a, proč o nich tedy dál nepíšeš a jediný, co tu řešíš je to, že nechceš tohle a chceš tamto.
Možná si to představuješ tak, že napíšeš - můj pes se venku bojí - a chceš odpovědi typu:
Jéé, můj taky. Neboj, nejsi v tom sám/a. I ty můžeš dostat. Ale pejskaři jsou sorta lidí, kteří si o psech povídají a taky si neustále něco radí a líčí svoje zkušenosti a nejen svoje!
petrab napsala:
A E. má jeden děsnej zlozvyk, že ňafe na zákazníky v práci tak dlouho, dokud mu nedaj piškot.
Já třebas vůbec nehodlám tenhle zlozvyk odstraňovat. Vím přesně, jak ke zlozvyku došlo. A co s ním dělat vim taky. Ale přesto by mě zajímalo, jak by to řešili ostatní, jak by se pokoušeli problém odstranit. A je taky zcela normální, kdyby sem někdo napsal, že to je tedy děsný, když pes ječí na zákazníky, kteří na to nejsou zvědaví a že bych s tim teda něco dělat měla, i když nehodlám.
Jde tedy o diskuzi. Jestli Tě nebaví diskutovat, tak na to nemusíš reagovat.
Jestli chceš stále dokola řešit to, co jsi už několikrát napsal/a, pak Ti ráda zřídím téma, kde na to bude prostor a tam se můžeš vyřádit nejen Ty.
Alex napsala: zajimave jo jo
zajímavý ti připadne co? Doufám, že né dioptrie, to je zase jen jedna krátká věta mimo mísu.