Zásoby (výživa) na zimu?
Jojo, jak mu přes léto jídlo moc nejelo, tak teď žere jak rakovina

Už nevím, co mu mám dávat.. sežere toho na svoje poměry hodně, tak mu teď dopřávám vemena, těstoviny, škvarky, morkové kosti a rohlíky

PhoebeAdel napsala: Pro mě byla loni krutá.Tak pro MĚ je krutá každá... a ňák víc nežeru...

Pro mě byla loni krutá. Ale slyšela jsem, že i kočičák sousedky teď baští. Phoebe během dne zdlábla celou denní dávku a to nikdy nesní.
Tak já mám psa nežravce, co dělal loni touhle dobou, bylo neuvěřitelný. Žral jak popelnice, luxoval všechno. Poprvý za život. Byla zima krutá? Nevim.
Letos tedy zatím nic zvláštního. Uvidíme, co ještě příroda zviřátkům praví...
V poslední době jsem začala pozorovat, že Phoebe více jí, jako by se chtěla obalit na krutou zimu. Pozorujete to taky?
Vidíš a to mi nezaplo.Pangamín dával brat nášmu predošlému hafanovi(krátkonohé mix čudo Cézar)A ako samo meno prezrádza bol pánom psom.Nie len povahovo,ale aj riadny svalnáč.

Vďaka pangaminu,myslím.
Dík za webky.
při krmením barfem se přibírá po zkrmování vepřového
www.baron.cz/…
jinak jestli chceš, aby Ti pes přibral, dej mu kůru pangaminu (vit. B) a vyčkej... , nejen u staršího psa je ale dobře, že naopak nemá nadváhu!
primar.sme.sk/… Letos nabrali abnormálně snad všichni psi, co znám. Měli proč, co se týče počasí.
Až se oteplí, přejdi na pozvolna delší promenády a lehounce uber krmivo.
Chlupy máme i tam, kde by se podle četnosti úklidu a všech fyzikálních zákonů vyskytovat prostě neměly

. Nejhůř, když přijedou rodiče - oboji nepejskaři - máme specialitu domácnosti: chlupaté občerstvení

. A to Ben nechodí na válendy. Už se "těším" na jarní línání. Loni měl té srsti půlku, nechápu.

Sissi je taky před větší zimou děsně nedožraná!

Já mam psa doma a sám si koriguje příjem před zimou. Vždy, má-li bejt tuhá, víc žere. V počátku to někdy nevypadá, když třebas začne ochlazení až později (např. letos), ale nikdy se nesekne. Naopak, byly-li zimy nic moc, žádný dráámo nabírání nenastalo nikdy.
0 12.01.2011 18:11 Jiří – krmeni
ja teda krmim granulemi,ale pred zimou a v zime jim davam taky vice

)
tak tak, souhlasím

Taky krmím Barfem,přidávám i víc tuků,jak živočišného ,tak rostlinného,Cherry je sice povaleč doomácí,ale protože denně jsme několik hodin venku a oblečky jí nedávám,můj laický názor mě nutí obalit jí přírodně.
Já, poněvadž krmím syrovým a mám psa venku, nechávám nabrat.. on sice nenabere tolik, kolik si představuju (snažím ho ztloustnout už nějakou tu chvilku

), ale i tak dostává energeticky hodnotnější jídlo - hlavně větší objem a více tuků..
Jinak si myslím, že je lepší nechat pesana TROŠKU obalit než ho navlíkat do nesmyslných hader

(samo pokud nejde o oblečení kvůli zdravotnímu stavu).
Ahoj lidičky,necháváte taky své mazlíčky přes zimu nabrat něco málo na váze,aby měli lepší tukové vybavení na zimu,nebo krmíte stejně po celý rok?
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Výživa • Zobrazeno 60x