Když už jsme u těch pělíšků, tak se mě přiznám nechtělo
hledat diskuzi o boudě, ale jelikož to s tím souvisí tak se potřebuju nutně zeptat....
Jelikož Beuše je ráda venku, v boudě ve svým, doma se jí moc nelíbilo ji přítel postavil boudu, kde se jí moc líbilo. Jako malá byla od října do března přes noc doma, postupem času se oteplovalo a jí se víc líbilo v boudě tak spala venku, dnes se jí doma vůbec nechce, není to gaučák no, ale v boudě sem jí naměřila 13°C, když venku bylo 9°C, tak jsem ji projednou vzala domů. To vám byl čurbes, ta nechtěla nikde spát, ani v posteli jí to nevonělo tak jsem nevěděla co s ní, nějak jsme to přečkali, ale nedovedu si představit ještě jednu noc, potřebovala bych poradit s tím jak jí udělat teplou boudu- (všechno rozkouše, vytahá) ted babo raď
Boudu má asi metr a půl dlouhou a širokou možná víc či méně, ale né o moc, má tam předsín aby na ní netáhlo a poté mezerou mezi stěnami vstoupí do "pokoje" boudu má vyteplenou, obloženou flízen, flízové deky, které vytahuje ven, měla tam i vatové výstelky, které rozcupovala na kousky tak nevím, aby mě v noci nenastydla, nevíte čím to udělat?