Hračky
Hihihi, tak to by mne mohli houpat. Házedlo od Chuckit! mne vyjde na třetinu a pobavíme se 3x víc
www.zoohit.cz/… došel jako dárek na vánoce, uvidíme kolik vydrží a jak se sním zabaví..
Misky mají moc pěkné,celkově tam mají hezké věci,už mám odsud i ty zubaté balonky
Jo, mě se při kliknutí na ty odkazy ukazuje taky jenom ta ryba... Já už jsem něco podobného viděla i v obchodě a je to fakt takové pevné, myslím, že by to něco vydržet mělo... U nás mají minimální trvanlivost balonky a jakékoliv takové ty gumové blbosti, úplně nejvděčnější jsou přetahovátka z flisu. Ale tuhle rybu asi fakt vyzkouším a pak dám vědět, jak dopadla
Nevím jak tobě, ale mně oba odkazy ukazují stejnou fialovou rybu
Scottymu by vydržela asi jen na první aport, cestou ke mně by ji rozložil na prvočinitele
Tu růžovou rybu, ta je prostě famózní
A mají tam i nádherné misky...
Kterou?
Jé, ta je parádní, tu asi koupím Abbyně k Vánocům
2 22.11.2014 20:02 anargo [1504] - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká 0 22.11.2014 20:01 anargo [1504] - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká My máme lanové od Tamer toys a super,jsou sice trošku dražší,ale zatím nejdéle přeživší hračky.
vyzerá to celkom pevne
No to teda,jsem se lekla,že si hraje Sagi se šutrem a on to je balon
Pejsci dokážou cokoliv, a stále nás překvapují....Ty gumové se aspoň dobře čistí.
vypadá dobře akorát u nás ty bavlněné hračky končí obalené blátem a špatně se to čistí ikdyž Danovi pak chutnají ještě víc.Čuňas jeden!!
0 14.09.2014 12:36 anargo [1504] - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká Těžko říct co tím chtěl básník říci
.Ale zatím odolává,takže dobrý. možná napíši dodavateli proč zrovna takovýto název
,třeba by se mi dostalo vysvětlení,ale v dnešní době spíš ne.
No právě... pod slovem interaktivní si představím, že reaguje na podnět... tenhle bych asi spíš pojmenoval třeba "obzvláště odolný míček", ale určitě ne interaktivní...
Není to takový ten,jak to napsat-že se z toho ta barva jakoby svlíkne jak kůže?ale tvrdší asi bude ne?
To teda taky nevím,ale zatím odolává Argovým zubům,což je dobré-mám ten levnější,ten za 3 stovky je fakt drahej,jelikož to musím brát duo
Už jsem na to koukal dřív. Ale marně furt dumám nad tím, co je na tom míčku interaktivního... Prosím tě, prozradíš mi to?
0 10.08.2014 12:46 anargo [1504] - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká Není sám,vedro není žádná překážka...místo mozku balón
Stejný blázen jako Argo
.venku třeba 35 st.vedro jak prase a on furt nosí balónky,hodí ho na stůl,poodstoupí,začne vrtět prdkou a čučí na mě stylem-no tak dělej jako hoď ho
.říkám to furt je to blázen.
My nemôžeme mať hračky celý deň vonku, lebo ona by furt len aportovala a ja na to nemám nervy, celý deň jej hádzať po byte... Napríklad sme 1,5 hodiny vonku, je úplne vyšťavená a prídeme domov a ona by ešte 2 hodiny (!) aportovala...
tak ich máme v platovej krabici zasunutej pod stolom
Petrab napsala:(jen mi to, sakra, nějak nejde v minulym čase)Egonek je tu přece pořád s námi v našich srdíčkách a dlouho bude...všechno chce čas....Dan se naučil. že večer bez přetahování odevzdá pokorně svůj milovaný balón do dlaně a já ho schovám k ostatním hračkám do skříńky. Pak se jde podávat žrádlo.Tak je hodný!!
schatzan daruje všechno i svoje žradlo,neni majetnickej typ..
E. půjčoval hračky jen těm psům, co s námi žili delší dobu a pak samozřejmě čubám - to je dycky s bělmem vyflus, než ho zrasily, např. ale Kiře, která s náma byla doma a na chatě jen někdy, ale byli spolu většinou celý dny v práci, by nepučil nic a dokázal jí zacupovat k zemi i za čuchnutí k voplizlýmu tenisáku, kterýho si nevšímal. Někdy jí ho ale pučil, to zas jo. A taky sem tam zapůčil svou postel.
(jen mi to, sakra, nějak nejde v minulym čase)
sem tam prima se mrknout trochu kolem sebe, psi si uměj hrát i něžně a dojemně
Ahaaa.... leda tak. To mne nenapadlo. Přeci jen stafí hry jsou trošku jiné
že by v zápalu hry kamarádů?
Přežije, hodně stafíků má Chuckit hračky... ale nerozumím tomu, proč by si s hračkou mého psa měl hrát jiný pes.... tedy, pokud samozřejmě nejde o nácvik sociálních návyků... Scotty sice naštěstí není nijak majetnický, nepustí se do jiného psa kvůli hračce, nicméně jeho hračky jsou jeho a mohu mu je vzít jen já či jiný člověk, nevidím důvod, proč by mu je měl brát jiný pes.
Tak tohle bych vyzkoušela, by to možná přežilo Meline kamarády...
Mne by zajímalo, co je na kusu gumy interaktivního
Jinak doporučuju tyhle výrobky - opravdu kvalitka a jsou i stafovzdorné
www.canis-bull.cz/…
My máme např. tento a zatím se Scottymu nepodařilo ho zničit -
www.canis-bull.cz/… V poslední mám pocit, že čím dražší je hračka, tím je nekvalitnější a pes ji rychleji zničí...
0 28.07.2014 21:42 anargo [1504] - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká www.zoocenter.cz/…
????nezná někdo má to být novinka
Rogz Argo taky rozhryzal,skoro už jsou k.o.
anargo napsala: Dad, nikdy jsem neměla lepší obojek než od DaD
3 25.07.2014 21:35 anargo [1504] - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká Jojo, tam jsem čerpal inspiraci pro prvních pár kousků, co jdou do té dobročinné aukce. Není to těžké vyrobit. Nejnáročnější pro mne bylo nastříhat z deky ty proužky. Pak už to šlo. Ale i tak, když jsem dělal dva kusy ihned po sobě tak mne celkem bolely prsty - pokud to chceš mít pěkné, musíš pořádně utahovat
Co se týká vodítka, tak bych se té saténové šňůry vůbec nebál, z provazu spleteného z šesti pramenů 2 mm silné saténové šňůry bych si i já mohl udělat houpačku... a tolik co já neváží ani dva psi největších plemen
Jo a někteří už jsou pohřbeni totálně-na dně popelnice
Myslím že s výrobou vodítek to tady zkoušela Terda a Dad,sice tady už delší dobu nebyly,ale skus se podívat k nim na prezentaci,jestli tam nebudou mít na sebe kontakt a zeptej se jich.
určitě ti rády poradí
Přidat reakci
[1] 3 4
Zpět na obsah sekce Péče o psa • Zobrazeno 867x