Já bych řekl, že vypadá velice čistě, žádná špína, nic takového.
Pokud ale myslíš, jestli je čistokrevný, tak koukni do jeho průkazu původu. Pokud jej chovatel ještě nemá, má určitě doklady o vrhu schválené poradcem vrhu, kde jsou uvedeny PP obou rodičů. Kdyby to byl stafík, poslal bych ti i odkaz na databázi, kde by sis mohl rodiče i své štěňátko vyhledat, pokud jsou čistokrevní. Já se tam koukal na svého Scottíčka a jeho praprapředky 30 generací zpět ještě dřív, než jsem ho viděl ve skutečnosti. Možná i Jackové mají podobnou databázi, vždyť je to také plemeno původem z hrdého Albionu jako stafík, tak by to mohli mít. Určitě ti ale chovatelé rádi poradí jako mně poradila paní chovatelka a poslala mi odkaz na rodokmen mého mazlíka.
Ovšem jinak jak vidíš níže, i psi bez PP mohou svým majitelům dělat spoustu radosti... jen je tam někdy ta trocha napětí, co ti z toho krásného štěňátka doopravdy vyroste, když nemá PP.
Pěkně zdravím. Na otázku zda je či niko li kříženec , si myslím , že zcela určitě. Jenže, i když nevypadá , že by byl,ale ocásek je evidentně. Ouška, ta někdy jsou vetší. Čumáček je identický. Ale mohu vám s jistotou sdělit, že bude nádherný. Už teď je k světu. Přeji vám jen bezva dny a krásný život i s pejskem. František. p.s.: Taky máme křížence a je velmi chytrá.
pravděpodobnost, že v dospělosti bude pejsek yorkovi jen podobný je při jeho pořízení bez PP dost možná, nyní yorkově vypadá (znám i přerostlé yokšíry s PP) hlavně, ať je pejsek zdravý a užijete si s ním hodně legrace a štěstí!
no to je tak, bez pp - tu na isto nemôžeme povedať či rodičia psa alebo jeho starý rodičia boli ,, čistý,, yorkšíri ... takéto odchýlky ako píšeš sú príkladom chovu a odchovu psov bez pp ...
vlastná skúsenosť: pred 4 rokmi sme si kúpili fenku yorka bez pp - mini
,teraz má fenka 4 roky a váha ? - 9kg
to je mini že ?