Protože Roneček je náš kamarád, myslím, že by tato aukce tady mohla být zveřejněna
www.facebook.com/…
Přeji krásný den všem milovníkům zvířat a psů.
Obracím se na Vás - vybrané milovníky psů, kteří mi vždy velice štědře přispěli do jakékoliv sbírky - ať materiálně nebo finančně s další žádostí.
Nyní je trochu netradiční....
nejde totiž o útulkové pejsky nebo kočky....ne, ani o pejsky bezdomovců...
Tato akce je směřována Ronymu - 12 letý asistenční pes z Ostravy Zábřehu, který má nádherný domov, úžasnou paničku Zdenka Koldová, psí kamarády Týnku a Malinu (všechno zachránění pejsci).
Roneček celý život sloužil jako asistenční pes, sloužil a pomáhal lidem, dělá canisterapie pro děti, mentálně handicapované děti a dospělé... Celý život tady byl a je zde pro nás - lidi. Viz stránky nahoře v odkazu (zde můžete sledovat jeho aktuální stav).
Jak už to ve stáří bývá - přišly zdravotní komplikace, docházím mu provádět Dornovu metodu a v květnu ho čeká nákladná operace.
Zdeňka mne o nic nežádala, rozhodla jsem se ji udělat řekněme "překvapení" - operace bude nákladná a sama Zdeňka obětuje veškerý čas, energii a život právě pejskům. Navíc žije sama a sama dotuje 3 psy a veškeré aktivity.
Pokud by jste chtěli přispět na nákladnou operaci, prosím ozvěte se mi zde nebo do zprávy (pošlu číslo účtu a vždy veřejně - jmenovitě nebo anonymně dle vašeho přání poděkuji za obdrženou částku - stačí i 50 Kč, i málo pomůže hodně).
Celkový obnos poté předám Ronečkovi a Zdeňce na konci dubna - 28. dubna 2013 a fotečky z předání a poděkování samozřejmě zveřejním.
Abych nežádala peníze jen tak pro nic za nic, můžete si trochu zabojovat a to vydražením předmětů v této události.
Popis aukce ZDE:
- aukce probíhá od data založení události do 20. dubna do 22:00!!! ( z důvodu časové prodlevy týdne na předání předmětu a peněz s výherními dražiteli).
- kdo předmět vyhraje, označím ho po ukončení aukce jmenovitě u fotky a domluvíme se na termínu osobního předání (ve zprávě)
- pokud někdo bude dražit předmět mimo Ostravu a bude chtít předmět poslat poštou - připočítám si k celkové částce poštovné dle aktuálního poštovního tarifu pro doručování zásilek v Čr.
- aukce probíhá pouze na území Čr - není možné dražit ze Sr apod.
- kdo by chtěl věnovat předmět do aukce, prosím nechť mi pošle fotky a popis předmětu, já ho vložím do události (a v co nejkratším termínu mi darované předměty do aukce předá, abych je měla kompletně připravené, případně je sám pošle poštou tomu, kdo jeho předmět vydraží).
VŠEM VELICE DĚKUJI a jedna věta na konec...
Roneček celý život sloužil lidem, nyní je načase mu udělat laskavost...i 20 Kč stačí... (moc? nebo pomoc?)
Kontakty:
Pro osobní předání dárků, materiální pomoci nebo vydražených věcí:
Mgr. Schmuckerová Silvie
Slavíčkova 26, Moravská Ostrava, 702 00
email: mailto:sissie@seznam.cz (pro odeslání fotek darů věnovaných do aukce).
Číslo účtu:
2110435063/0800
Do zprávy uveďte - "RON"
Děkuji všem!!!
Po ukončení celé akce a předání financí, případně dárků Zdence, uvedu jmenovitý seznam všech dárců zde v události (kdo chce anonymně, nechť mne upozorní) a poděkování a fotkami z předání. ♥
www.facebook.com/…