6 psů co se mi nelíbí
NO A TO POKLOP OD KANÁLU PŘED NĚJAKOU DOBOU UKRADLI TADY, SPADL TAM V NOCI LABRADOR KÁMOŠKY, ALE NIKDO TO NEŘEŠIL.
mně celkem jo, protože na tom v týhle super zemi není vůbec nic neobvyklýho, spíš mě baví, že je to všude stejný, celý Česko je moc fajn
No mě to až tak prdelózní nepřijde

nic víc než:

Tak velký to u nás není a udělal sem to nerad....jenže nebyl čas na nic jinýho a zrovna to sedlo. I v tý chvíli člověk přemejšlí že by tý potvoře by moh něco zlomit..takže to spíš nohou podebere než to nakopne do žeber. Blbý je to že každej nemá odvahu a couraj psi různejch postav. Máme na houby vymahatelnost. Tady běhá taky takovej nějakej polopinč...vochcává kdeco...občas žebrá jídlo..občas se obslouží u důchodkyň v kabele s nákupem. Když to řekneš majiteli tak seš rasista, slibujou ti podpálení baráku a abys ses bál pustit děti samotný ven. No a když to řekneš starostovi tak řekne že už jim to říkal. Krom toho i jeho pes často utíká.

No, tak to bys měl přijet na návštěvu. Tedy jestli jsi na tom dobře s těma kopancema do padesátikilovejch potvor.
Něco takovýho tu taky běhá...vyhrožuju že to uklidim do hnoje ale nějak se zrovna nám vyhejbá. Vod doby co to po mě vyjelo ... sem to nakop že mi to vyrazilo prkno ze vrat. A je klid. Bohužel sem chtěl eště proplesknout majitele ale nikdo se zatím nehlásí.

téma hloupý, ale aspoň jede diskuze fóridní
jinak osobně teda, když to hodim do jinýho soudku, i znám tedy jednu hynu, kterou urážim kdykoliv jí vidim....

6 28.09.2013 06:25
111muf [1119] - Společenská plemena Tohle je teda tak hloupý téma

, stejně tak hloupý jako kdybych přemýšlela kterého ze svých synů mám raději. Stejně ale budu reagovat.
Nikdy jsem o tom takhle nepřemýšlela. Proč taky? Drakula má pravdu. Psí duše jsou poklad a my můžeme být rádi, že se někdo takový jako pes s námi vůbec "baví". Když si vzpomenu na to zlo co jsme na nich napáchali, viz. TV zprávy. Vlastně máme štěstí, že psi nemají rozum, jinak by se od nás museli odtáhnout.
Buďme rádi že je máme a můžeme si vybrat. I když někdo dává přednost vzhledu před povahou, což nechápu. Ono je to potom kolikrát vidět, když si někdo pořídí psa , co se mu sice líbí, ale na jeho výchovu nestačí.
Pojďme spolu řešit raději chovatelský oříšky a ne takové blbiny

Nesnáším urážky psů ! Tak čistých, nedotčených duší ! Na ulici potkáš psa, který se ti nelíbí a řekneš si "fuj", ale neuvědomuješ si, co ten pes pro svého majitele znamená... přítele, lásku, miláčka, parťáka a možná i víc než znamenáš ty s tímto přístupem pro svého psa
Nevím, jak by se ti líbilo, kdyby někdo o tvém psu řekl že je to smeták, zablešenec aj. hanebná slova či o dětech nýbrž někdo bere psa jako své dítě, pokud by ti to bylo jednu, nejspíš ti na tvém psu nezáleží !
Každému se líbí jiná plemena, mě ku příkladu vlkodav přijde jako nádherný pes, jezevčík a labrador jak by jsme - a "kříženci" se jim říká- jsou taky psi a také krásní... Ať už je pes jaký chce vzhledově, jeho duše je vždy krásná a čisté na rozdíl od lidí, kteří se pomlouvají, nadávají a kritizují což není psí vlastnost... pes o tobě také neříká jak "hrozně" vypadáš, že máš křivé nohy, velký nos a uši... pes tě miluje takového jaký jsi a za to by lidé měli psům líbat tlapky !! ...
To je fakt. Já myslím, že člověk bere, jako"hnusný", co se mu ze zkušenosti příčí. Taky mě nenapadlo, že budu mít bílýho psa. Ale právě i ty kříženci, který někdo množil, křížil, jsou pro svého páníka ti nejkrásnější.
Osobně se mi hnusí víc ti, kdo určitý plemena vymysleli, ovšem nikoliv kvůli vzhledu, protože když si vezmem lidskej vkus, stačí se podivat kolem kamkoliv na cokoliv a kohokoliv, takže si můžou lidi vybrat to, co je jejich gusto a co se jim líbí.
I votřesnej tlustej plešatej chlap se zkřivenym ksichtem se některý fešný ženský líbí a to nejen povahově.
Tvůj popis mě docela pobavil, protože za to všechno můžou jen lidi, který psy takhle vyšlechtili. Takže se nemusej někomu líbit, ale trochu, tedy já, nechápu, že by se měli někomu hnusit.
Věř, že kdybys měla jakýkoliv tohle plemeno doma od mimina, nebo dokonce křížence všech těch, který uvádíš, jak by s Tebou rostlo, v dospělosti by to pro Tebe byl ten nejkrásnější, nejlepší a nejskvělejší pes, protože by byl Tvůj. Podobně asi jako s dětma nebo s rodičema.
U těch sotva děti a nebo rodiče jsou schopný říct, že jsou hnusní ať jsou to sebevětší příšerky, možná že jen někde v podvědomí cítí, že jiní jsou možná ještě hezčí

0 26.09.2013 14:27 Shreya Ano, jsou plemena, která se mi hnusí a je jich víc než šest ...
Nelíbí se mi plemena všeobecně typu bull, plemena, která chrochtají, slintají, která nemají ocas, jsou malá a mohutná tak, že jejich chůze připomíná chůzi varana ( např. Fr. bul. ), plemena, kterým nestojí uši, plemena, která mají na čumáku dlouhé chlupy, o to víc je to horší, když je plemeno světlé ( ty hrozné slepené cáry chlupů zbarvujících se do žluta ), plemena s klabonosem a plemena, která když zatřepou hlavou, tak díky poslintaným zdem můžete malovat a spousta dalších a dalších ... Ale všeobecně u mě vedou Angličtí buldoci, Francouzští buldočci a někteří zástupci Čínských chocholatých psů, resp. jejich napodobenin bez PP.
Psa ani člověka nedělá vohoz...
Taky nemám rád některý plemena ale urážet?
1.Vlkodav- srst vypadá jako by měl prašivinu...?
Pachatel citace bude nejspíš hloupej člověk
Edit napsala: 1.Vlkodav- srst vypadá jako by měl prašivinu
2.Buldok
3.Pudl
4.hnědý labrador s hnědým čumákem
5.hrubosrstý jezevčík- prostě hnusná srst,nasadit na záda tyčku a je smeták
6. všechny plemena která nemají srst- prostě hnus a někteří podvraťáci 
Edit napsala: plemena která nemají srst- prostě hnus

přeju ti, abys nikdy nezažila, co je to alergie na srst a astmatickej záchvat, kdy ti jde o život a přesto si chtěla užít radosti z toho mít psa
1.Vlkodav- srst vypadá jako by měl prašivinu
2.Buldok
3.Pudl
4.hnědý labrador s hnědým čumákem
5.hrubosrstý jezevčík- prostě hnusná srst,nasadit na záda tyčku a je smeták
6. všechny plemena která nemají srst- prostě hnus a někteří podvraťáci
No, jakou asistentku bych potřebovala já, když moje fobie z určitých plemen na ulici, pakliže mě doprovází pes, je dost příšerná, to tedy nevim...
Egon, teď je mi to jasné. Ale tenkrát to byla hrůza, děs a běs. Na xlet. Až kineziologie pomohla odblokovat a pak jedna úžasná psí asistentka "Ajrínka", kterou jsem potkala a která mi předvedla, že pejsků se nemusím bát

vzhledem k naší letitý canistereapii by šlak Egon odstranil....

Egon, z toho by paňuli před pár rokama trefilo

, hele ale tedˇ, co je v rodině černý "vlčák Paco", je jinde a co začala pracovat na odbourání fobií

PhoebeAdel napsala:
a nesedí mi "vlčáci",
ccc

makyna90 napsala: Tak mě se nelíbí-
1.anglický buldok
2.bordeauxská doga
3.chrti
4.shitzu
5.šarpej
6.mops,brabantík,pekingský palácový psík a jiní malí smetáčci
To snad ani není možný. Chudák pejsek. Nedovedu si představit, že bychom min. dvakrát denně nešli s Rexíkem ven a několikrát k tomu na zahradu.

V létě má přístup na zahradu téměř nepřetržitě.
0 01.09.2013 00:39
PhoebeAdel [1839] - papillonci a jíní milí pejsci, foto, knihy, hudba Rotvík
Mops
a nesedí mi "vlčáci", protože prostě z nich mi vznikla fobie ze psů na leta. Jenže, teď dokážu tyhle pejsky ohodnotit.
Na nervy mě leze jede jorkšír v paneláku. On za to nemůže, ale páníci se rozhodli, že ho nevenčí venku, ale zásadně na chotbách domu. Věřte, že vyhýbat se těm hromádkám je o nervy a na vozíku tuplem. Jo, jasně pán je nepohyblivý- to chápu, může někoho poprosit o úklid. Ale co mě dere, že jeho žena je úplně zdravá a děti též a nemůžou toho pejska venčit? Gr
ač též pidi hafiky nemusím, jsou skvělou volbou např. pro starší lidi, protože u větších plemen, ať se nám to chce a nebo ne, je nutno taky přihlídnout k fyz. možnostem majitele/ky
aj u mňa je to podobné .. nemám rád také ,,prachovky,, na ktoré si ani nemôžem siahnuť bez obavy z toho že ma to uhryzne alebo že to nejak pomačkám a tak .. ale holt máme doma čivavu a yorka ale nedám na ne dopustiť
ale človek niekedy potrebuje aj taký živý antistresový vankúšik keď má na zadnom dvore dva lovecké psy s ktorými zaobchádza inak

a ktoré ma denne zvalcujú na mraky
3 27.08.2013 18:20
sgualdrina [1064] - Pinčové, knírači, molosoidní psi tak a opozice libivejch je tady

toto je o vkusu kazdyho,co se komu libi a komu ne..kdo by si co poridil a kdo ne..snad se nekdo neurazi pokud tam najde to svoje,ale jsme svobodna zeme a kazdy ma nazor ne

1. brabantík ( mě to přijde,jak švihlý želhičkou přes tlamu)
2. krysařík ( vždyť se to furt třepe :( )
3. pudl
4. pekingský palacový psík
5. norský lundehund
6. německý boxer
jen kdyby mohli, za daný plemena by se nevydávali
1. bišon
2. kavalier king charles
3. maltezák
4. chrti všeobecne
5. bobtail
6. briard
7. kólia
invalida napsal: Starosta... neboť má psa blba ale to je o výchově atd a to celé 6x

9 27.08.2013 13:50
micz [165] 1) Bišonek
2) Čivava
3) Čínský chocholatý pes
4) Maltézáček
5) Krysařík
6) Anglický buldok
Obecně nemusím hlavně malý "smetáky"

7. Jorkšírský teriér.
Pořídila bych si při dnešních znalostech bígla.
No
1) Peruánský naháč, Čínský choc. pes, Mexický naháč - na stejno
2) Bostonský teriér
3) Brabantík
4) Komondor, Puli
5) Bedlington terier
6) Krysařík
No bylo by těch hafanů i víc
Né že by se mi nelíbili, ale není to můj vkus ras

Starosta... neboť má psa blba ale to je o výchově atd a to celé 6x

sgualdrina napsala:
...zajímavá by byla anketka,6 psů co se vám nelíbí
Dracula napsala: Zlato, podle mě žádný pes není vyloženě nelíbive, je to otázka vkusu.. ........
možná né vyloženě, možná i jo.... sem se vkusem...

...
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Zábava • Zobrazeno 472x