No, stafíci jsou speciální psi. Jsou velmi kontaktní a vyžadují co nejtěsnější fyzický kontakt s pánečkem a členy smečky. Proto pláče. Ta rada petryb je dobrá. I já jsem si dal Scottyho klícku hned k posteli a když Scotty v noci začal kníkat, jednoduše jsem prostrčil prsty do klece, Scotty mi je olízal a zase usnul.... Ale zeptám se tě na rovinu: "Jsi si jistá, že vydržíš dělání očí a smutné pohledy a že si ji nebudeš chtít vzít do postele? Protože pokud ti pejsek v posteli nevadí, pak zbytečně netrap sebe ani ji a vem ji do postele rovnou. Podle mých soukromých průzkumů spí 80% stafíků se svými pány v posteli. Scotty skončil stejně, taky se mnou spí v posteli. Prostě, stafíci jsou jiní, to nejsou normální psi
Ale pokud jsi rozhodnutá, že nebude spát v posteli (i to je možnost), musíš její pelíšek dát vedle tvé postele, abys do něj dnes mohla dát ruku, když malá začne plakat, a v budoucnu aby tě ona cítila vždy blízko sebe... Věř mi, přijdeš na to sama. Stafík je stafík.
A jak to, že ještě nemá prezentaci? Je čistokrevná? Z jaké chovky? Prosím, založ prezentaci, stafíci mne moc zajímají. A jestli chceš, koukni do mého deníku, jaká alotria Scotty vyváděl, když byl malej, jaká jsem měl předsevzetí... a stejně je dnes v posteli