BRAVO, KAMARÁDE! Fakt trefnej nick!
KAMARÁD napsal: Jinak mezi řečí - NETYKÁME SI -! To se fakt omlouvám, je to strašlivý přestupek a drzost. Ale to bude problém. Fakt na foru převážně nevykám. Jediný, co zbejvá se se mnou nebavit. Vono to za to ani nestojí! Chceš-li Vykačku, pak SZ!
KAMARÁD napsal: Né všichni debatující chodí "dělat" poslušnost na cvičák,nemají třeba ani plemeno,se kterým se na cvičák chodí! To určitě, co by tam taky ty rasy dělaly, většina plemen by na cvičáku nepřežila. Lezou tam dělat poslušnost jen pracovní. Jo jo.
KAMARÁD napsal: Poslušnost se učí i na ulici (tam je chůze u nohy důležitější než někde na cvičáku) a lidé mi budou šlapat po stopovačce?: To máš recht. Chudáci lidi, než se začly flexiny vyrábět, lezli kanálama. Mmch. na cvičák se choděj lidi učit jak psa cvičit pak na tý ulici, aby jim to šlo líp a rychlejc. Ale bohužel, bez flexiny. Tak je lepší tam radši nelízt.
Jsem hodně mimo, to ale nemusim zmiňovat, je to jasný. Kdesi jsem četla, představ si, asi je to blbost, že štěně se učí nejdřív v klidnym prostředí a postupně se mu to ztěžuje a taky že se učí od jednoduššího k těžšímu. Tedy taky nejdřív v místě, kde je větší klid a pak teprve, kde je velkej bordel a ruch. Musí to bejt ale asi nějakej nesmysl nebo co. Navíc ve městě mezi davama lidí snad nácvik chůze u nohy neprobíhá na flexi ani na stopce. Ale kdo ví...
KAMARÁD napsal: NIKA jste za flexinu shazovala,až na Váš popud byl vyhozen.Důvod?Našel Vaši fotku,kde máte NO na flexině a prezentoval ji tu,aby ukázal,jak radíte a co děláte. Pokud vim a je všeobecně známo, orodovala jsem za Nika a to opakovaně, protože za jeho přítomnosti diskuze frčela. Kolikrát to bylo učiněno Tebou? Mně se to nepovedlo. Možná, že kdybysme byly double, přimhouřilo by se očko! Shozením myslíš popis názoru, že flexi není vhodný pro výcvik? A že by se nechal shodit k zemi? No teda! A že by dokázal někde najít fotku, kde mám NO na flexině? Ježiši, to snad nee? To snad byla fotomontáž? Nebo placenej monitoring. Snažila jsem se každou takovou fotku utajit!!!! Protože NO na flexi. A dospělej. To je hrůza. A vostuda. No ale, hlavně, že jsme se právě teď všichni dozvěděli ten pravej důvod.
Rozhodně vodit NO na flexině a notabene dospělýho, je naprostej horror! To máš teda pravdu. Se stydim. Hrozně. Na flexině choděj jen jiný plemena. Už štěňata.
No jo, a víš že máš pravdu, třeba i taková smažka. Sotva leze a lidem kolem řiká, ať to nedělaj. Že by jí snad došlo, voč jde? A věděla dobře, vo čom je řeč?
KAMARÁD napsal: Teď se vymlouváte,že pes byl nemocný, nebyl! Jasně, máš rozhodně pravdu. Můj pes je zdravej jak ta řípa. Rovněž všeobecně známo! Díky bohu a štěstěně. Ani škrábanec. Jen vočkování. Ale ani na to skoro nechodim, páč je vodolnej a nic nechytí. A slyší jak rys. To je snad logický! To byla lež. Velká a ošklivá tůze. Ale to Ty hned prokoukneš. Jsi šikulka! Já lžu skoro pořád, víš. Prej je to nějaká nemoc. Ale mě se to nezdá. Co myslíš? Odpusť mi to, prosííím.
KAMARÁD napsal: Pokud vím,používal flexinu u štěněte do půl roku,Vy na dospělého psa Já na dospělýho psa, páč jsem si vymyslela, že měl úraz v dospělosti. No fujn. Já hlava děravá! Že jsem nenapsala, že ho měl už jako mrně. Ach jo. Musim si dát příště větší pozor.
KAMARÁD napsal: nevíte,jak normální flexi vypadá.Od karabiny je metr pevného vodítka,které použiji při výcviku chození u nohy.A ten metr je prověšený To teda fakt nevim a fakt to taky je. Se ráda nechám poučit, KAMARÁDE. Esli vono to neni dioptriema třeba. Nebo vodhadem alá cm, dm a m. NORMÁLNÍ flexi má u lanka cirka do 30 čísel pásek, aby si lidi neuřízli pazouru, když ho potřebujou uchopit. NENORMÁLNÍ flexi, který nemá lanko, ale pásek (vážně nenormální, kdo tohle moh vymyslet!) má u karabiny jen spoj pár centimetrů. Možná ale nastala už i totální slepota. Jo!
Zde normální:
www.spokojenypes.cz/…
A tady to nenormální:
www.prozviratka.cz/…
S tim, že zde byla řeč pouze vo tom, že pnutí je malý. Nikoliv o prověšení. To se snad může nastavit na libovolnou dýlku. Nevim sice, proč používat flexi, když chci průvěs, ale to nevadí. A téma zní jak naučit neutíkat ode mě štěně, né jak naučit chůzi na vodítku v centru metropole ve špičce s flexi! Ale hlavně, že se diskutuje.
Papa.