SRAZ HAFIKŮ.NET 2014 - PRAHA
Chytrýho budu dělat já
A tamto na housle.Howgh
Ty jo! Že by? Jsem houbový maniak, tak ti za ně asi (jak se říká) urvu ruce
ode mě neuvidíte nic, jen samý chytrý kydy...
Eště sem ve sklepě nebyl...teda byl ale pro víno..pokusím se najít kyselinky.
Vezmi sebe, to stačí.
0 04.04.2014 15:08 vojpesta [208] - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká Jé podrbeme vo nemocech....i když mám toho po čekárnách dost.
Neoslintávat...žena se dívá...a nebo vlastně jo
Ať vidí že i starej blb je atraktivní..Rozuměj "rarita"
já na sádle
Beru v potaz...vona už to stejně tchýně nechce
Jé, já sušený, prosím
Tak ty možná už budou sežraný..podívám se. Jinak mám na sádle a sušený.
Takže houby nikdo nechce?
4 01.04.2014 09:23 R petrab [10528] - foto, veterina HOSPODA JE OBJEDNANÁ pro 10 -15 osob. Takže kdyby se ještě někdo chtěl přihlásit, bude to fajn!!!! Tedy www.phnaverandach.cz/…/ ve 12:30 26. dubna v sobotu - "Sraz pejskařů"
Vemte si sebou úsměv a nažhavte hlasivky na dlouhej pokec!!
A Ty, Adélko, zavolej předem, že se blížíš a někdo Ti pomůže po těch dvou vstupních schůdcích.
My zase nezakořeněné růžice netřesků. Možná i růžové konvalinky.
Můžu vzít sebou sušený houby a nějaký listy fialek na sadičky kdyby měl někdo zájem
Potvrzujeme svoji účast. Jarka + Lukáš.
Já budu..nevím jestli 2
Dostatečný info...dík.
jestli kupuješ místenku, resp. zpáteční lístek, tak sám posuď, jestli se chceš ještě podívat někde jinde po Praze, protože rozhodně do večera do šesti tam nebudeme, tipuju to tak na 3-4 hodiny max
No mě poslední jede v půl sedmý večer...pak v půl jedný ráno...tak asi.
jak je libo ... ALE ASI BYSME SI TO MĚLI CCA UPŘESNIT - DO MAX KOLIK HODIN , ABYCH TO SDĚLILA V HOSPODĚ, nikdy se předem neví, jestli bude narváno a nebo ne....
Do kolika to vidíte? Potřebuju upřesnit návrat aspoň v řádu dnů nejvejš měsíců
Neboj, my pojedeme vlakem.
Pozdrav vyřídím, děkuji.
Doufám že to nedopadne jako v Liberci že sem byl jedinej kdo si moh dát pivo a všichni spěchali
Romanta pozdravuj
To je dobrý nápad, Pražáci, kdo vezme notebook?
My dnes s Lukášem jedeme do HK na výstavu rybiček. Kolem 18 hod. v Aldisu. Takový mini sraz s romantem. Hradečáci, nepřijde ještě někdo další?
invalida napsal: Bude mít někdo noťas
co to je?
rozhodně vezmi nějaký fotky papírový .... a nejen Ty
To abych si vzal nějaký nóbl hadry....vím kde to je. Těším se a nepřijedu jen v případě kopru. Bude mít někdo noťas že bych vzal flešku s fotkama? Já ho na tu dálku nepotáhnu.
0 26.03.2014 15:16 R petrab [10528] - foto, veterina SEJDEME SE 26. DUBNA V SOBOTU VE 12:30 v www.phnaverandach.cz/… /bus 123 tam nejede, je zrušenej, naopak tam jede ještě tram č. 6/
Účast nutno potvrdit nejpozději do příštího pondělí 1. dubna!
A JESTLI SE JEŠTĚ NĚKDO PŘIDÁ, BUDE TO FAJN!!!!!!!
petrab napsala: ÚČAST :
26. 4.
CELKEM 10 :
petrab 1x
Jarka 1x
Rex 1x
PhoebeAdel 2x - upřesní počet
sgualdrina 1x
vojpesta 1x
invalida 2x - upřesní počet
111muf 1x
Já možná budu taky dva ale není to jistý
Já upravuji já + 1 (sice nevím ještě kdo, ale...)
Ještě jsem psala Marcele od Luie, tak připomenu.
3 25.03.2014 21:35 R petrab [10528] - foto, veterina SEJDEME SE 26. DUBNA V SOBOTU VE 12:30 v www.phnaverandach.cz/… /bus 123 tam nejede, je zrušenej, naopak tam jede ještě tram č. 6/
Účast nutno potvrdit nejpozději do příštího pondělí 1. dubna!
A JESTLI SE JEŠTĚ NĚKDO PŘIDÁ, BUDE TO FAJN!!!!!!!
petrab napsala: ÚČAST :
26. 4.
CELKEM 10 :
petrab 1x
Jarka 1x
Rex 1x
PhoebeAdel 3x
sgualdrina 1x
vojpesta 1x
invalida 1x
111muf 1x
škoda, tedy třeba příště a kdyby sis to ještě rozmyslel, i kámoš... tak dej vědět, jediný, co je na věci negativní, je cesta busem nebo vlakem (kdybyste ale byli dva, i to by v pohodě uteklo), jinak nic náročnýho, sedíš, krafeš, směješ se a dlabeš něco dobrýho....
a pozdrav kamaráda...
S politováním se musím odhlásit, opravdu nemám šanci to stihnout, týden předtím jede Scotty výstavy ve Slovinsku a dva takové náročné víkendy za sebou bych opravdu teď nedal. Je mi to líto, většinu z vás bych velmi rád viděl, ale opravdu nemám šanci to zvládnout.
Libore, vezmi s sebou kamaráda. Určitě přijde rád.
Dobrá dobrá ale upozorňuju že je ve hře alternativa fatálního zhoršení zdravotního stavu a odřeknutí z těchto důvodů
Tak já jsem si už s manželem potvrdila toho 26.4., takže budu moc na sraz
Samozřejmě katastrofu předvídat neumím, ale pokud vše klapne, tak vás všechny uvidím osobně.
super
přečti si úplně první příspěvek dole! (12:30 hod.)
Přidat reakci
1 ...... ...... [3] 4
Zpět na obsah sekce Zábava • Zobrazeno 1375x