SRAZ HAFIKŮ.NET 2014 - PRAHA
Tak třeba někdo nedává všechno sem...já teda nějaký vezmu
a co mam na tu fl. dávat? dyk dávám všechno sem....
to větší P vlevo je veřejný, ovšem za prachy, nevim, jak o víkendu, to vpravo menší je soukromej pozemek - dvůr, jinak když budeš popojíždět kolem, tak možná nějakou škvíru v okolí na parkování najdeš, jinak tedy v OC neni problém a myslim asi do 5 hodin je to zdarma
Tak noťas bude..teda slíbila ho ženská tak s touto informací tak nakládejte. Flašku každej unese i kdyby nebyl. Ale musim říct že je spolehlivá...jinak by mě zmlátila
Já bohužel ničím takovým nevládnu. Tablet zatím nemám.
Nějak to usnulo...bude mít někdo sebou stroj na prohlížení fotek z flašky...ehm s flashky?
2 23.04.2014 15:48 111muf [1119] - Společenská plemena Mám dotaz na organizátorku. Dají se přilehlá parkoviště využít?
www.mapy.cz/…
Nechce se mi parkovat v OC a nebo hledat někde volné místěčko mimo modrou zónu. Díky. Martina.
Mmch. manželovi školení odpadlo, takže ratolesti nechávám doma. Bude to i lepší, jsou hrozně ukecaní a asi bych si ani neškrtla
Děkuji
0 22.04.2014 13:29 vojpesta [208] - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká poslední Vaše info, kdo přijde na sraz je toto::
ÚČAST :
26. 4.
CELKEM 13 :
petrab 1x
Jarka 1x
Rex 1x
PhoebeAdel 2x + 1x
sgualdrina 1x
vojpesta 1x
invalida 2x - upřesní počet
111muf 1x + 2x dítě
NEPŘIDÁ SE JEŠTĚ NĚKDO??????????????????
Vidím samý ženský...takovej dotaz. Nemá někdo nějaký voděnky nebo sazeničky něčeho nenáročnýho když je to jaro. Trošku dělám dětma tak že bysme si hráli na zahradníky?
Kdo se těší? Já jo
Strejda jim bude dělat kašpárky
Udělejte si výlet. Zvládnou to děcka? Rádi se s Tebou poznáme.
Zabavíme je neboj...
Psi se chtěj procházet ale auto chápu. Já bych byl pro dohodnout to pro všechny a když to bude mít někdo hodně daleko tak se mu třeba na část cesty složíme. Když dest lidí oželí jedno pivo nebo kafe. Ale to jen můj návrh řešení.
No to by chtělo nějakou anketu a které město vyhraje
ale mě se nejvíce líbí na Orlíku, Zvíkov.. Je tam nádherná příroda u vody se dá stanovat nebo jen tak v chatkách, záleželo by jak mají lidé čas, ale pokud by se domluvily i jedním autem může jet více lidí...
A kdo se ujme toho najít v republice bod kterej by byl rozumně vzdálenej všem?
to by bylo fajn, otestovaly by jsme psíky jak snáší druhé
Co takovej nějakej pochod? Nebo jen vyrazit na zříceninu nebo jiný pěkný místo. S ohledem na zdravotní stav všech
To by za to stálo.
však myslím nějakou louku a opékání či něco podobného ráda bych potkala stejnou rasu pěkně pokecat o tom co máme společného
Zatím hlásím že to vypadá spíš že budu dva lidi než že to nevyjde.
Se psama třeba nějakej vejlet ale cizí nudící psi v hospodě v časový ose několika hodin nevím nevím. Nuda plodí rozvernost a ta zase průšvihy. A psi by si to určo neužili.
Já bych taky dojela ale z od našich tvarůžek je to dál a nemám pracovní volna, ale kdyby se někdy udělaly srazy s pejskama, určitě bych o tom přemýšlela
Přestávám věřit na náhody...tady rozebíráme fotky a zapomínáme na film. Mám neskutečnou příhodu. Víc na srazu.
Jo a to jsou přesně ti, co se lepí na pytlíky od bonbónů, aby je děti nekradly
no, věř, že ti klidně řeknu, na který fotce vypadáš fakt blbě...
jinak jsou i tací /zdravím!!), kdo vypadaj většinou tak blbě, že to pozná i skoro slepej
Watashi ha Kimi, saikai ka kitai shiteiru.
Arigatou gozaimasu
Mě ukážete čudlík a já budu mačkat a říkat warai kakeru
Klidně dám i voči šejdrem když nebudu muset říkat tvarůžky
Jo a když dorazim, všichni budou přinuceni se fotit!!!
to teda nejsi sám, mam to stejně jako Adela, že furt fotim a mně nikdo, jak E. stárne, furt někoho votravuju, aby nás fotil společně a ze 100 fotek jsou jakžtakžový max. dvě. Dneska k tomu zrovna došlo a já, debil, těch cca 100, krom 2 blbejch, omylem smazala..... Takže něco podobnýho tě čeká...
Jasně to je fór ale já stejně kazím fotky už ksichtem
Nemyslela jsem to zle. Nikoho nenutíme se fotit. Ale fotit budeme, co říkáte, ostatní?
Jakej mínus palec...fotim se nerad a eště se po mě kroutí film
Žádný fotky.
3 10.04.2014 21:28 R petrab [10528] - foto, veterina Ještě jen připomínám pro mimopražské, že se nemusí obávat špatného spojení do hospody.
Je vážně naprosto na perfektně dostupným místě.
Hospoda Potrefená husa Na Verandách je v ulici Nádražní 43/84, Praha 5 na Smíchově kousek od Vltavy ve velké budově STAROPRAMENU (což je napsáno na střeše budovy).
Je to přímo na zastávce tramvaje „Na Knížecí“ č. 12, 14, 6 a 20 směrem od Smíchovského nádraží do centra k Andělu (z vlak. Nádraží je to 2 stanice a k Andělu 1 stanice).
Jede tam i tramvaj č. 7, která staví asi 5 m za rohem a zastávka se jmenuje též „Na Knížecí“.
Jedou tam různé autobusy, protože Na Knížecí je autobusové nádraží, jak pro MHD, tak některé meziměstské spoje. A ještě tam jede metro – trasa B – stanice Anděl – když se vystoupí z vagonu na téhle stanici, jsou tam 2 východy, takže je to směr BUS ! (nikoliv směr TRAM – to byste vylezli přímo u Anděla a museli se vracet či popojet zmíněnýma tramvajema o zastávku zpět Na Knížecí.
SRAZ JE VE 12:30 A NAŠE MÍSTA SE NACHÁZÍ PO VSTUPU DO RESTAURACE V PŘÍZEMÍ VPRAVO. STAŘÍ ŘÍCI, ŽE MÁTE OBJEDNANÝ STŮL PRO 15 LIDÍ NA SRAZ PEJSKAŘŮ.
V PŘÍPADĚ, ŽE BY SE JEŠTĚ NĚKDO PŘIDAL NA RYCHLO, BUDE TO SUPER!!!!!
VYUŽIJTE TOHO, ŽE MY, CO MEZI SEBOU ZDE DISKUTUJEME, SE MŮŽEME OSOBNĚ POTKAT.
Přidat reakci
1 ...... [2] 4
Zpět na obsah sekce Zábava • Zobrazeno 1375x