Hehe, necet jsi nahodou Mili Kapounovou

Ta je taky na metal

Idealni prochazka pro psa je 15 minut na parkaci u obchodu, aby se nacuchal a to mu staci
Jinak dik za pohled. Mi slo vlastne o to, co se stenetem u schodu...nejak se vzdycky u nas bralo ze stene po schodech chodit nema snad do 4-6 mesicu veku? Ani nevim proc, nepamatuju si ani, ze bych nosila huskouna, co jsme meli, kdyz se nad tim zamyslim.
Takze asi jak u deti (ac to prirovnani brutalne nesnasim)... az na to dozraje, bude to delat sam, az uz jde o chozeni do schodu, nebo cokoli jinyho. Super vedet
A jeste bokem k tem americkym jezevcum - on tady u nas neni moc videt ani normalni. Jedni sousedi ho tu maj, po operaci plotynek, kdyz se rozvasni, taha nohy za sebou. Nj, holt ve mestech (i kdyz na uplnym kraji) jsou moderni jini psi, takovi ti kabelkovi... a je fakt, ze jsem se nikdy nekoukala na to, jaky tam maji verze plemen, co jsou u nas. Vim, ze maji (pardon, ale je to muj nazor) zmrseny kokry, NO, kolie, seltie, miniaustralaky.. snad i akity a kdovi co jeste. Jezevec je pro mne novinkou, schvalne se podivam. Nejak mi unika, proc musej mit vsechno podle svyho stylu, naplavenina jakasi