Pejsek se po operaci nehybe tak jak pred ni
po 24 hod. po narkoze by pejsek měl být teor. již v pořádku, rozhodně je nezbytné okamžitě to konzultovat s vet., mmch. i kvůli věku, nemusí to být nic vážného a možná je psík už v pohodě, může to poukazovat ale na lecos, mmj. i na mrtvičku ...?
Já s něčím podobným nemám zkušenosti, mně se vždy pejsci po narkóze rychle probrali a hned běhali. Ale kdyby se mi něco podobného stalo, hned bych uháněl k veterinářovi.
0 01.10.2016 22:24 tomixus – Pejsek se po operaci nehybe tak jak pred ni
Zdravim, vcera podstoupil nas 14ti lety krizenec trpaslika a civavy uz druhou operaci (prvni pred 4mi lety kastrace v dusledku rakoviny varlat) slo o odstraneni aftu pod jazykem a cisteni zubniho kamene. Pejsek je po 24h stale napul nehybny. ma suchy cumacek a uplne studene tapicky. Normne vnima otaci hlavou, vrti ocaskem, ale ty nozky mu proste nefunguji. Zkousel sem ho nejak rozchodit, postavil sem ho, chvilku stal a udelal i par kroku, i kdyz ne sam od sebe ale hned si pak chtel lehnout. Myslite, ze to je nasledkem te operace? ..nebo ze by neco jako mozkova prihoda? Stalo se nekomu neco podobneho?
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Zdraví a nemoci • Zobrazeno 102x