Očkování proti vzteklině
To se bohuzel tobe nemuze stat, takze nemam zajem to cist

Ja nemam problem s akvarkem, tak tady laskave prestan sirit ty hlouposti, co se ti honej hlavou
Jediny problem, co mam je, ze te nemuzu zablokovat a porad musim cist ty tvoje vyplody

To,co jsem napsal,tím ze sebe nedělám chytrého,ale snažím se poradit někomu,kdo nemá tolik zkušeností!A kyž nejseš tak chytrá a něco nevíš,tak proč píšeš blbosti?(Divím se,že Ty něco nevíš

!!! )Nebo Tě vyzval spolek?

0
[63] - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká 02.03.10 12:18 Dobrman192168 Ty nerozumis ani tomu, co sam pises.

Protože jsme se bavili o vzteklině!Možná to bylo lépe rozmasírováno-CHYTRAČKO

Proč neměl problémy GOODY,ROCO měl bouli a GIA je bez boule ale úplně mimo formu?

Byla zde řeč,aby pes neměl problémy jak GIA

Joo? A proc teda nema bouli po psince? Chytraku

Jeden myslel a ze srázného kopce sjel

(Myslet,znamená ho... vědět!)

Ta boule vzniká hodně často nedostatečným rozmasírováním místa,kde byla aplikována injekce

s tím se nedá než souhlasit

Přeočkovávám psy každý rok,takže to byla špatná reakce na normální vakcínu.
Děkuji...myslím si,že v Česku by se mi to taky nestalo,je fakt,že tady je pejsku málo..tady se spíš starají o kozy a ovce

s pejsky nemají žádné zkušenosti

príma den Alena a Daffy

myslím si že když je vakcinace na dva až tři roky ,musí to být silnější driák,proto zvířata reagujou tak adekvátně k síle vakcíny.Můj vet mi to silné sám nedoporučil,že se to hodí spíš pro zvířata,která se na vakcinaci lehce nedostanou,proto pozor co jim dáme.
Každý pes má jiné reakce,jako jako člověk.
Ahoj. My jsme ockovali v pul roce touhle vakcinou a naprosto v pohode

Jakoby ji ani nedostala.
Kamarádi všem děkuji za zprávičky

príma den Alena a lízaneček od Daffyho

Príma den

děkuji hned to jdu prostudovat

už se těším jak budeme v česku a koukne se na nás opravdovej pan doktor

Alena a Daffy
Děkuji moc

Děkuji hned jak budu v česku tak se domluvím s doktorem

príma den Alena a Daffy

Reakce na jakékoli očkování,je u každého psa jiná.Gia bývala dva až tři dny mimo formu.Ale dostal jsem od veterináře prášky(NOVARTIS TAVEGYL 1mg CLEMASTIN).Dostane je 4 hodiny před očkováním a je OK.Víc poradit nemohu.
Děkuji za odpověd..no my právě jedeme na svátky do česka,jsem z toho dost špatná takovou reakci jsem nečekala,včera měl oteklé oči,celé červené jakoby byl poštípaný od komáru..jak dlouho tento stav trvá???děkuji a pohodový den Alena a Daffy

0
[509] - Pinčové, knírači, molosoidní psi 26.02.10 09:34 mimišák Cherry je očkovaná euricanem a nikdy žádné problémy neměla,zároveň jí aplikuje protiboreliovku a jediné,jak reaguje je to,že se se mnou nebaví.
Moje fenka má po tomhle očkování podobné problémmy,Někam zaleze a jde se s bídou vyčůrat.Ani moc nežere.Přeočkovat se to může opravdu za 2-3 roky,ale vždy po konzultaci s veterinářem.V ČR je to jednoduché,tady byl zaznamenán případ vztekliny před 8mi,nebo 10ti roky.Problém je s cestováním a výstavami,očkování nesmí být starší než rok.

Hafojky,včera jsme byli na očkování proti vzteklině.Dostali jsme Nobivac Rabies,asi to muj pejsek špatně snáší,je celou dobu nesvuj,dokonce nechtěl jít dnes ráno ani ven.Máte s tím nějakou zkušenost?Taky jsem četla na netu,že stačí po teto injekci přeočkování až za 3roky..budu ráda za každou radu,protože tady v Řecku vám nikdo neporádí

všem kamarádum príma den Alena a Daffy
Přidat reakci
1 ...... [2]
Zpět na obsah sekce Zdraví a nemoci • Zobrazeno 3927x