Očkování proti vzteklině
To se bohuzel tobe nemuze stat, takze nemam zajem to cist

0 02.03.2010 17:39 NIKO – Re: Ivulik1
Ja nemam problem s akvarkem, tak tady laskave prestan sirit ty hlouposti, co se ti honej hlavou
Jediny problem, co mam je, ze te nemuzu zablokovat a porad musim cist ty tvoje vyplody

0 02.03.2010 12:18
Dobrman192168 [63] - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká
0 02.03.2010 11:03 NIKO – Re: Ivulik1
Ty nerozumis ani tomu, co sam pises.

0 02.03.2010 09:57 NIKO – Re: Ivulik1
Protože jsme se bavili o vzteklině!Možná to bylo lépe rozmasírováno-CHYTRAČKO

Proč neměl problémy GOODY,ROCO měl bouli a GIA je bez boule ale úplně mimo formu?

Byla zde řeč,aby pes neměl problémy jak GIA

Joo? A proc teda nema bouli po psince? Chytraku

0 01.03.2010 22:04 NIKO – Re: Ivulik1
Ta boule vzniká hodně často nedostatečným rozmasírováním místa,kde byla aplikována injekce

0 01.03.2010 07:39 NIKO Přeočkovávám psy každý rok,takže to byla špatná reakce na normální vakcínu.
Děkuji...myslím si,že v Česku by se mi to taky nestalo,je fakt,že tady je pejsku málo..tady se spíš starají o kozy a ovce

s pejsky nemají žádné zkušenosti

príma den Alena a Daffy

0 28.02.2010 12:17 NIKO – Re: Ivulik1
Každý pes má jiné reakce,jako jako člověk.
Ahoj. My jsme ockovali v pul roce touhle vakcinou a naprosto v pohode

Jakoby ji ani nedostala.
Kamarádi všem děkuji za zprávičky

príma den Alena a lízaneček od Daffyho

Príma den

děkuji hned to jdu prostudovat

už se těším jak budeme v česku a koukne se na nás opravdovej pan doktor

Alena a Daffy
Děkuji moc

Děkuji hned jak budu v česku tak se domluvím s doktorem

príma den Alena a Daffy

0 26.02.2010 10:23 NIKO – Re: alcanet
Reakce na jakékoli očkování,je u každého psa jiná.Gia bývala dva až tři dny mimo formu.Ale dostal jsem od veterináře prášky(NOVARTIS TAVEGYL 1mg CLEMASTIN).Dostane je 4 hodiny před očkováním a je OK.Víc poradit nemohu.
Děkuji za odpověd..no my právě jedeme na svátky do česka,jsem z toho dost špatná takovou reakci jsem nečekala,včera měl oteklé oči,celé červené jakoby byl poštípaný od komáru..jak dlouho tento stav trvá???děkuji a pohodový den Alena a Daffy

0 26.02.2010 09:34
mimišák [508] - Pinčové, knírači, molosoidní psi
0 26.02.2010 08:52 NIKO – Re: alcanet
Moje fenka má po tomhle očkování podobné problémmy,Někam zaleze a jde se s bídou vyčůrat.Ani moc nežere.Přeočkovat se to může opravdu za 2-3 roky,ale vždy po konzultaci s veterinářem.V ČR je to jednoduché,tady byl zaznamenán případ vztekliny před 8mi,nebo 10ti roky.Problém je s cestováním a výstavami,očkování nesmí být starší než rok.

Hafojky,včera jsme byli na očkování proti vzteklině.Dostali jsme Nobivac Rabies,asi to muj pejsek špatně snáší,je celou dobu nesvuj,dokonce nechtěl jít dnes ráno ani ven.Máte s tím nějakou zkušenost?Taky jsem četla na netu,že stačí po teto injekci přeočkování až za 3roky..budu ráda za každou radu,protože tady v Řecku vám nikdo neporádí

všem kamarádum príma den Alena a Daffy
Přidat reakci
1 ...... [2]
Zpět na obsah sekce Zdraví a nemoci • Zobrazeno 3927x