Tak tomu se mohu jen zasmát. Neuším, co máte za problém, ale pro Váš klid - píši svůj názor, nikdo mne nemusí uplácet
Kdysi byla na stránkách TT diskuze, která již není. Stačilo jen, aby se někdo poptal na úmrtnost. Opravdu nechápu Váš postoj a trvám na tom, že zachraňovat zvířata neznamená je hromadit. Zvíře z ulice nelze vzít mezi ostatní jen tak - mělo by jít do karantény - a v tom já vidím zásadní problém. Stačí si přečíst příspěvky v článku pod dopisem, kde píše přímo paní, která TT požádala o pomoc s větším množstvím koček. Jak dopadly si každý může najít. Nebudu zde nic rozepisovat, ať si každý udělá svůj názor. Možná by sl. Denisa měla "zachraňovat" méně zvířat, pak by vše bylo bez problémů. A postoj ve Vašich příspěvcích mi připadá velmi zvláštní. Ihned napadat kohokoli, kdo má třeba i jen pochybnost o TT. Posílám peníze kam to jde, ale po Vašich příspěvcích budu více prověřovat. Dál je diskuze zbytečná, protože to, co jste napsala, mi dostateně stačí, abych si dotvořila vlastní názor