Fórum » Chov psů
Fórum » Chov psů   
   0    15.10.2014 20:24 R
 0    15.10.2014 20:24 R  Libas [2025]   - stafíci, tedy pejskové plemene stafordšírský bulteriér  – Re: sgualdrina
 Libas [2025]   - stafíci, tedy pejskové plemene stafordšírský bulteriér  – Re: sgualdrina

Teď přemýšlím, jak budu říkat fenečce, až k nám za rok přibyde do rodiny.
 Teď přemýšlím, jak budu říkat fenečce, až k nám za rok přibyde do rodiny.  

0    28.09.2013 23:38
 0    28.09.2013 23:38  PhoebeAdel [1839]   - papillonci a jíní milí pejsci, foto, knihy, hudba  – Re: petrab
 PhoebeAdel [1839]   - papillonci a jíní milí pejsci, foto, knihy, hudba  – Re: petrab 29.2.2008 jsem napsala poslední verše. Pořídím si štěňátko, jménem Phoebe a to mě vezme do nebe. 2.3. už byla zamluvená. Taky přemluvená maminka
 29.2.2008 jsem napsala poslední verše. Pořídím si štěňátko, jménem Phoebe a to mě vezme do nebe. 2.3. už byla zamluvená. Taky přemluvená maminka 
 tak doufám, že si je ffšecky i pořídíš!
 tak doufám, že si je ffšecky i pořídíš!
 , morče Nátálka alias Vánočka. Pak jsem chtěla Debborku, dostala jsem morčátko s tím, že je to holka, jméno bylo jasný. Akorát pohlaví bylo jasný mě, ne těm ve zveráci
 , morče Nátálka alias Vánočka. Pak jsem chtěla Debborku, dostala jsem morčátko s tím, že je to holka, jméno bylo jasný. Akorát pohlaví bylo jasný mě, ne těm ve zveráci  , tak to byl Deborek nebili Debby, Debbísek
 , tak to byl Deborek nebili Debby, Debbísek 

No, EDON je moc krásný!!! (jen se to trochu blbě pro psa artikuluje, páč lepší jsou jména jednoslabičný a sykavý,no a důraz na E je tedy někdy až eekoidní... )
 No, EDON je moc krásný!!! (jen se to trochu blbě pro psa artikuluje, páč lepší jsou jména jednoslabičný a sykavý,no a důraz na E je tedy někdy až eekoidní... )

0    01.09.2013 00:53
 0    01.09.2013 00:53  PhoebeAdel [1839]   - papillonci a jíní milí pejsci, foto, knihy, hudba  – Re: Michal
 PhoebeAdel [1839]   - papillonci a jíní milí pejsci, foto, knihy, hudba  – Re: Michal
 ), tak je tu kalendář jmen pro psy svatky.centrum.cz/…/
 ), tak je tu kalendář jmen pro psy svatky.centrum.cz/…/

prosím
 prosím

Ani tak bílý...
 Ani tak bílý...

Camino je italsky komín a vrh byl od K, tak je to Komín s českým pravopisem
 Camino je italsky komín a vrh byl od K, tak je to Komín s českým pravopisem 
 ), říkali jsme mu Kája. Druhý byl Larry... no a teď mám Saphira a můžu říct, že moc psů (alespoň belgičáků) se tímto krásným jménem nepyšní
 ), říkali jsme mu Kája. Druhý byl Larry... no a teď mám Saphira a můžu říct, že moc psů (alespoň belgičáků) se tímto krásným jménem nepyšní  .Výhoda je, že kdokoliv "u nás" mluví o Saphirovi, má namysli právě toho mého, s nikým si to neplete.
 .Výhoda je, že kdokoliv "u nás" mluví o Saphirovi, má namysli právě toho mého, s nikým si to neplete.

, že se jedná o pěkné jméno. S tím (ne)skloňování mně to ani nenapadlo. Super.
, že se jedná o pěkné jméno. S tím (ne)skloňování mně to ani nenapadlo. Super.

...
 ...  Možná, že to někdy použiju a vezmu si po nějaké době za své, když o něm budu vyprávět.
 Možná, že to někdy použiju a vezmu si po nějaké době za své, když o něm budu vyprávět.  

[1] 2
Zpět na obsah sekce Chov psů • Zobrazeno 6099x