Co je to za rasu?
City napsal: Dobré odpoledne, chci se zeptat, jak velký vyroste tenhle psík? (Kdyby někdo dokázal odhadnout)
www.pesweb.cz/…
Všichni mi říkají, že bude spíš střeďák, co myslíte? Mohlo by to být s jezevčíkem?
Děkuji
za mě střední cirka jako kokr
Obyčejnej hřeben na šáhnutí za uši a na ocas...jinak denní vycházka zarosenou loukou, sněhem atd. Nikdy nepoužívám šampony a pohoda
0 06.07.2016 17:09 City – Hřeben
A kdyby měla jezevčí(čí) srst, jaký by byl nejlepší kartáč, hřeben nebo něco takového? Děkuji
No, já se v kříženečcích moc nevyznám, ale jestli má ve dvou měsících 2 kg, tak dospělá nebude mít přes deset kilo. Takže spíš bude drobnější než středně velká. Ale spolehnout se na to nedá.
taky myslim.. takovydle nozicky mela (a ma) moje sestikilovka.
Podle mě to velkej pes nebude...ale je to tak na 80 %...
Paní je hodná, byly jsme se tam podívat a vypadá to, že je o pejsky dobře postaráno. Jsou všichni naučení na jméno a hezky poslouchají. Jen mě zajímalo, jestli prcka odhadla dobře...
Podrobný popis
City je malinkatá heboulinká holčinka na středně dlouhých nožkách . Ani jezevčík ani chrtík ...prostě nádherná miniholčinka . Dnes váží kolem 2 kilíček a v dospělosti to bude malinká dámička s váhou cca 10 kilíček . Naprosto bezproblémová , miloučká hračička , která jen čeká se zbaleným batůžkem na svojí velkou cestu o světa . info:docasnapece@centrum.cz ,777292650 příp sms
Kterej kretén napíše vo psovi že je to hračička
0 05.07.2016 15:31 City – Velikost?
Dobré odpoledne, chci se zeptat, jak velký vyroste tenhle psík? (Kdyby někdo dokázal odhadnout)
www.pesweb.cz/…
Všichni mi říkají, že bude spíš střeďák, co myslíte? Mohlo by to být s jezevčíkem?
Děkuji
Hlava mi dost připomíná kolii nebo belgického ovčáka... barva mi připomíná retrívra, velikost je ale menší... kdoví, co vše se v jeho rodokmenu objevilo
má tvár jazvečíka, myslím tie oči
Ahoj co myslíte, že je to za rasu? Je jasné, že je to směs, ale kterých psů asi tak? Jedná se o pejska přítelových rodičů, mají ho z útulku. Je to fenka, povahou hodná, ale hlídací pes na zahrádce na kolemjdoucí štěká, má kratší hodně huňatou srst. Velikostně jak bígl cca, ale postava jiná. Snad tato fotka stačí kdyžtak mám na profilu ještě nějaké
Ptám se jen ta ze zájmu, že barvou mi to žádného pejska nepřipomíná a celkově třeba někdo bude mít nějaký tip.
Příroda je mocná
Já jsem teď viděla krásného psíka, vypadal jako malý zlatý retrívr. Maminka byla údajně jezevčík a tatínek retrívr. Páníčci si mysleli, že není možné, aby byly techtle mechtle a oni to potajmu zplichtili pod lavičkou... a výsledek byl opravdu podařený
ďakujem, je to riadny macek, len ho treba prevychovať lebo je to čert .. mňa napadol napr. mix so staffbullom ale neviem, predsa psík má viac črtov buldočka
Krásnej pejsek. Vydávala bych ho klidně za fr. buldočka. Je nádherný
pes je krásnej
Věř tomu, že dali
Ale otec může být opravdu jakýkoliv. Nicméně pejsek vypadá pěkně a mile. Teď jen zvládnout tu výchovu.
no mě ten obličej připomíná trochu boxera, ale to je asi nereálné.Nevím jak by to dali boxer s francouzským buldočkem dohromady
už som v jednej diskusii spomínal sestrinho psíka Franc. buldočka, lenže psík má 17kilo, a jeho povaha sa od francúza trošku líši, jeho mamka bola francúzska buldočka ale myslíme že otec asi ťažko a tu sú fotky posúďte sami
proto také dotaz do kovárny směřuji....
Víš co takovýhle zvěře žilo v kovárně? Střízlík, myši, datel, potkani, plchové atd...jednou sem říkal hajnýmu že každá myš je jiná...tak mě to naučil.
5 18.11.2013 14:12 R petrab [10528] - foto, veterina Asi tak... navíc těžko poznat velikost... Na druhou stranu ta malá ouška a krátký čumák napovídají tomu, že by to tahle myška drobná být mohla...
Ale rozumí..odhad byl ale nádech srsti je odlišnej...ono dost záleží na podmínkách.
Těmito slovy v řeči našeho kmene vyjadřujeme, že si něčím nejsme jisti. Ale váš kmen hovoří jinou řečí, tak chápu, že tomu nerozumíš.
A proč bys dával ruku do ohně
?
Může být. Ale ruku do ohně bych za to nedal.
Micromys minutus? Tipoval bych já
No, tohle zířátko jsem v první chvíli považoval za plcha či plšíka, ale po podrobnějším prozkoumání soudím spíše na myš domácí, hezky vykrmenou a v "úlekové reakci", kdy se snaží působit veliká... jenže to myši dělají ve chvíli, kdy jim hrozí akutní nebezpečí a ony nemohou utéct... na té fotce teoreticky utéct může... takže to může být nějaký příbuzný hlodavec. Ale předpokládám, že to bude rod myší, nikoliv plch ani plšík.
Jé, děkujeme za zmínku profilu.
Už jsem na tu fotku koukala a myslím, že to bude kříženec mopse, ale jestli zrovna s bíglem, tak tím už si jistá nejsem. Ale možné to je.
já nevím, ani rasu toho pinděte vlevo v rohu
Rasu ti neřeknu...to záleží na razítku ...ale slušný zacházení si zaslouží.
0 13.11.2013 22:16 adka – čo je to za rasu?
Ahojte, neviete mi náhodou povedať, čo za rasu je tento psík? alebo je to len dáky oriešok zmiešaný?
jelikoz ja dogu mam tak celkem jsem videla uz hodne jejich krizencu a ta hlava odpovida ale kozuch musi byt z neceho jako je anatolak,uz i ty zada prohnuty je videt ze ten druhy pes byl mensi nez doga coz je ale skoro kazdy
no doga asi jo,ale hodne malo..a ten kozuch by klidne mohl byt mastin,anatolak...
Tak to nevim ,ale je nádhernej.
asiat s něčim úplně krátkosrstym? pitbul s labradorem či dobrmanem do toho?
Přidat reakci
[1] 2
Zpět na obsah sekce Chov psů • Zobrazeno 2068x