Promiň ale já se musím smát.. na to aby se pes ucpal kostmi, se nemusí krmit BARFem, ale stačí, aby nějaký chytrák dal svému psovi takhle hezky obrané upečené kuře od oběda a problém je na světě, co? Jistě ten dotyčný to měl spočtený tak, aby psa neucpal a zaručeně krmil psa BARFem
Jenže asi ti nedochází, že BARF neni o kostech, ne budeš se divit, je to o mase (svalovině), vnitřnostech, zelenině, ovoci a kostech.
K těm vlkům, přednášející, co jsem jí měla na přednáškách, má čistokrevnou euroasijskou vlčici a světě div se, dává jí celá kuřata včetna peří, kdy vlčice si peří oškube a slepici sežere celou včetně kostí (nebo snad někdo viděl vlka, aby si slepici obral či preparoval kosti z myši?) to samé se zajíci. A světě div se podruhé vlčice sama chodila a žrala spadané hrušky, jablka, švestky a dokonce si trhala maliny, evidentně byla úplně blbá když to jedla
Jistě hovězí kost nesežere, ale to nesní ani pes jak moc jsou tvrdé, proto v BARF jídelníčku se nejčastěji vyskytují kuřecí kosti, pak občas vepřové kosti a hovězí kosti jsou pro zábavu (možná hovězí žebra psi zvládnou, ty zvládla moje dogina bez problému ohlodat na polovinu).
Katy rozhodně neni nejchytřejší, ale má všech 5 pohromadě (což mnohým chybí a proto raději budou krmit psa sra*kami z hypermarketu v domnění že nic lepšího přece psíkovi nemůžou dát

)