Přihlásit se HAFICI.NET »

Chovatelské potřeby

NápovědaFórum » Péče o psa  

+ přidat příspěvek
Přejít na předchozí stránku 3 Žádná další stránka   1  
Chovatelské potřeby
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R Jarka Re: petrab
Fotka k příspěvku My máme ty nerezové a zatím žádný problém. Jen guma okolo okraje už nevydržela.

Reagovat na tento příspěvek 0  - R petrab Re: PhoebeAdel
mám nerez misky už dýl než 10 let, dost přes a jsou zcela v pohodě, zvláště ty těžší, resp. silnější, ty hodně ze slabého nerezu se jen více poškrábají, jinak dobrý
 Reagovat na tento příspěvek 3  - PhoebeAdel
Kvalita misek pro psa? Tak by mě zajímalo, jaké máte zkušenosti. Mě překvapily nerez misky, které tekly.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R petrab – Re: PhoebeAdel
PhoebeAdel napsala: Přátelé, půjdu na oční. Pro změnu mě zaujal odkaz na krkajícího havrana . Já se picnu. no a aby ne! palec potlesk smich
Reklama
 Reagovat na tento příspěvek 0  - PhoebeAdel
Přátelé, půjdu na oční. Pro změnu mě zaujal odkaz na krkajícího havrana smich ano :-D . Já se picnu.
 Reagovat na tento příspěvek 3  - R petrab Re: Michal
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Michal
Právě nám došly granule a nové hračky www.spokojenypes.cz/…/ pac
 Reagovat na tento příspěvek 0  - LubosHa – Rogz
Já jsem věrný svému e-shopu www.rogz.cz/ , kde nakupuji už roky, jak cenově tak i kvalitativně jsem navýsost spokojen, o jejich službách nemluvě.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - sgualdrina
Fotka k příspěvku Já jsem nechala pro Schatze taky šít na míru zimní vestu..http://nemeckadogamodra.wz.cz/..

Reagovat na tento příspěvek 0  - R petrab Re: myspu
zkus sehnat někoho, kdo Ti to ušije za levno. Mně to šila hafici.net/profil/2007 - děsná šikulka!!!!!!!! nechtěla jsem totiž podšití fleecem, protože to neklouže po srsti a chytá se to za chlupy a je to lepší spíš pro zcela krátkosrstý psy a chtěla jsem to na míru, páč je pes hodně dlouhej a ze všeho mu čučel zadek,
chtěla jsem něco hl. proti dešti, ale i lehce se zateplením, né na slejvák uprostřed tropů, ale na jaro a podzim, kdy leje jak z konve a funguje to, nepoužívám to ale pravidelně, jen výjimečně

hafici.net/nadrz/822/868.jpg…
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Audrey's – Funkční outdorové oblečky pro psy a potřeby pro psy
Fotka k příspěvku Nabízíme funkční oblečky pro psy a taktéž například ortopedické matrace, které jsou antialergenní. www.audreys.cz

Reagovat na tento příspěvek 0  - sarka Re: myspu
Mrkněte se sem www.zerodc.cz/…. Je to stejný střih jako obleček viz. níže. Jen já mám tu zimní verzi, podšitou ještě fleesem. Sedí perfektně, lepší střih jsem snad ještě neviděla.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - myspu Re: petrab
špatně jsem se vyjádřila, myslela jsem něco teplejšího, spíš bundu. Horší je to, že poblíž žádný pořádný zverimex není hmm
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R petrab Re: myspu
slabé pláštěnky nejsou moc drahé, jde spíš o to, aby to byl opravdu dobrý materiál a psovi sedla, bude jí mít na furt, takže zkus spíš obchod, kde mu o vyzkoušíš
Reklama
 Reagovat na tento příspěvek 0  - myspu
Kde nejvýhodněji koupit pláštěnku pro velkého psa?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - sarka Re: Rexik
Fotka k příspěvku Jedna fotečka na přání. ;-) Uraženého výrazu si prosím nevšímat. stydim

Reagovat na tento příspěvek 0  - R petrab
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R Jarka Re: sarka
Výborný tip. Oblečky vypadají dobře. Udělej fotku, prosím. pac
 Reagovat na tento příspěvek 0  - sarka
Znáte? www.zerodc.cz/ Teď jsem od nich koupila zimní vestu a jsem nadšená. Konečně jsem objevila funkční obleček, bez zbytečných blbinek, kapucek, atd. navíc za fajn peníze. Ještě se chystám pořídit Kokeškovi postroj na tůry.
Reklama
 Reagovat na tento příspěvek 3  - anargo
www.zoohit.cz/…

Máte někdo doma?
 Reagovat na tento příspěvek 3  - Teouš – hračky,oblečky
 Reagovat na tento příspěvek 0  - AALFIDA – Doporučuji pro zvířátka
Zde ted nakupuji pro mého pejska a kočičku a doporučuji tak jen dávám tip
24hodinovka.cz/ Ted májí skvělé ceny ano potlesk
 Reagovat na tento příspěvek 3  - LF27 – Doma šité obojky, vodítka a postroje pro psy
Ahoj všem pejskařům,
šiju doma na šicím stroji obojky, vodítka a postroje pro pejsky. Teď mám nově v nabídce i obojky se šátkem. Pokud by měl někdo zájem, mrkněte na: rucne-site-obojky-a-voditka.webnode.cz/
 Reagovat na tento příspěvek 3  - R petrab
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R petrab Re: Teouš - HRAČKY, OBLEČKY
A já je jen doporučuju!!!!!!!! palec palec palec
 Reagovat na tento příspěvek 1  - Teouš – hračky,oblečky
ahoj, vyrábím na zakázku přetahovadla, obojky a vodítka.
hotové pláštěnky na menší psíky a na větší dle rozměrů ušiju
ukázka zde :
fialovakarkulka.rajce.idnes.cz/…
dotazy na mail : mailto:fialovakarkulka@seznam.cz
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R petrab – V Ý Š I V K Y
 Reagovat na tento příspěvek 0  - JiraSchelyRe: petrab
To je hrozný co ty lidi dneska nevymysleji smich smich
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R petrab
Fotka k příspěvku je libo taštičku?
www.stylemag.cz/…

Reagovat na tento příspěvek 4  - petplus – Nové zboží na Pet-plus.cz - Mnoho nových pelíšků a vodítek
Rádi bychom Vás pozvali do našeho obchodu s chovatelksými potřebami www.pet-plus.cz Náš sortiment jsme rozšířili o mnoho nových pelíšků (i pro ty největší psy) a vodítek. Na Vaši návštěvu se těší Váš Pet-plus tým.
 Reagovat na tento příspěvek 1  - HOUP
www.facebook.com/…

maj tam levné furminatory --kolem 300 nevím ale jak dlouho----cena je to myslím dobrá
 Reagovat na tento příspěvek 6  - R petrab Re: Iva
počet druhů žrádla by mne ani tak neiritoval, protože to může být začínající kšeft, který se bude postupně dle poptávky zaplňovat, ale cena kvalitního jídla v dnešní době prostě nemůže být nízká
Reklama
 Reagovat na tento příspěvek 1  - Iva Re: petrab
No tak hluboce jsem to teda nezkoumala, ale máš samozřejmě pravdu. Jen jsem tam nakoukla, byly tam jen tři druhy granulí, (které osobně považuji za šrot) a pak rychle pryč.
 Reagovat na tento příspěvek 1  - R petrab Re: Iva
Mne jen trochu udivuje, jak mohou granule pro rostoucí zvíře, které potřebuje nejvíc živin stát cca 700 korun a to 20kg pytel, což je za kilo granulí něco přes 30 korun. Kolik v nich je asi jenom masa?
Osobně si dávám velký pozor na cenu potravin a to, co je k jídlu velmi levné, beru jako skutečně velmi podezřelé.
Jinak ceny pěkné. I když asi větší lákadlo by to bylo v případě psích potřeb, než-li jídla.
 Reagovat na tento příspěvek 1  - Iva Re: Kačka
Jojo, sortiment je hodně slabý hmm třeba jen tři druhy granulí je fakt málo :-(
 Reagovat na tento příspěvek 1  - jajaapaja
Uši máte levnější než u nás.Ostatni je oproti Miroslavské prodejně dražší.Chybí mi tam hračky pro pejsky a jiné.
 Reagovat na tento příspěvek 1  - Kačka – Krásné ceny
Přijměte pozvání do obchůdku, kde jsou ceny proklatě nízko. Kačka
caskrmeni.cz
 Reagovat na tento příspěvek 1  - jajaapaja Re: petplus
Ceny docela přijatelné.
 Reagovat na tento příspěvek 1  - dosty7
no popravde nic moc
 Reagovat na tento příspěvek 0  - jajaapaja – Zboží.
No zrovna moc na výběr tam toho nemáte.
 Reagovat na tento příspěvek 1  - dosty7 – juknu
to jsem zvedavý co tam máte
 Reagovat na tento příspěvek 1  - jajaapaja Re: petplus
Tak se tam podíváme co tam bude zajímavého.
 Reagovat na tento příspěvek 1  - petplus – Levné chovatelské potřeby přímo od výrobce
Dobrý den, zkuste naše chovatelské potřeby na www.pet-plus.cz Vzhledem k tomu, že nakupujeme přímo od výrobce, můžeme si dovolit více než přijatelné ceny. Specializujeme se na pelíšky pro psy.

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Žádná další stránka

1 ...... ...... [3]

Zpět na obsah sekce Péče o psa • Zobrazeno 1295x

© HAFICI.NET - https://hafici.net/forum/378?od=101