SOUTĚŽÍME !
to právě nevím, my Blesk neodebíráme :(což si myslím, že je zrovna škoda, když mi tohle uteklo
no a kdy to bylo? Jestli to bylo kolem nej psa, určitě by to v archivu dohledali a výtisk poslali
Tak dneska jsme potkali paní, co má dva malamuty a prý naši Lupinku otiskli v Blesku...ach jo škoda že ten časopis neodebíráme
No, to mi teď řikej...
a navíc máme vanu vejš než podlahu
Tak to taky moc dobře znám
Hups máš ho tam zlatko ten výraz který máš při koupeli
to tedy je.-)))))♥♥
0 19.07.2012 09:47 PhoebeAdel [1839] - papillonci a jíní milí pejsci, foto, knihy, hudba 0 14.06.2012 20:14 R petrab [10528] - foto, veterina Zlatíčko huráááááááááááá2.místo nádhera ještě jednou díky vám všem
do finále nepostupujeme postupují pouze vítězové takže 14 krajů 14 pejsků a moc jim držíme palečky.
hele ale máte všichni krásné fotečky ráda palcuji tak budu dávat i hlásky
)))) jděte do toho
To je v pohodě, sem poslala fotku mailem asi dávno
, tak před půl rokem
....přidávám pravidla....
Rádi fotografujete pejsky, máte zajímavé fotografie svého pejska? Pak neváhejte a posílejte nám své fotografie na adresu mailto:redakce@dogsmagazin.cz. Vaše foto zde bude zveřejněno a všichni o něm budou moci hlasovat. Každý týden ve středu o půlnoci vyhlásíme Fotku týdne, která bude mít nejvíce hlasů. Z každého počítače lze hlasovat jednou za 12 hodin.
HUPS JE TAM
držíme také moc palečky
)))))))))))♥♥
3 06.06.2012 13:41 PhoebeAdel [1839] - papillonci a jíní milí pejsci, foto, knihy, hudba 6 06.06.2012 13:40 PhoebeAdel [1839] - papillonci a jíní milí pejsci, foto, knihy, hudba Jůůůůůůůůůůůůů děkujeme všem že na nás tak myslíte- držíte palečky a posíláte hlásky
jsme na druhém místě ještě dva dny.
6 05.06.2012 20:36 R petrab [10528] - foto, veterina Roneček je na 3. místě celkově!!!
hobby.blesk.cz/…/
To je úúúúžasný!!!!!
Posílejme mu hlasy!!! Ať to, náš kluk, vyhraje!!!!
3 31.05.2012 18:16 PhoebeAdel [1839] - papillonci a jíní milí pejsci, foto, knihy, hudba Pokud jste na facebooku, přihlásila jsem Phoebe do této soutěže, tak kdyby se vám chtěla přidat fotce like (do půlnoci 31.5. budu ráda
www.facebook.com/… Krajské SMS hlasování: od 31. 5. 2012 od 12:00 do 8. 6. 2012 do 12:00.
Cena jedné SMS zprávy je 9 Kč pro pejsky, kteří se probojovali do krajského finále na číslo 907 99 09.
I já děkuji za hlasy v soutěži a gratuluji pejskům, kteří se zde aktivně účastní života na tomto webu, k postupu.Čeká je ještě tvrdý boj a k tomu jim přeji hodně sil a kamarádů, kteří je budou podporovat svými hlasy.
aha, no já to šoupu z mýho telefonu, tak hezky hlasuj!!
Je, ale začínající č. 9: 907 99 15. To má hodně firem zakázané.
Jakto? Je to přeci smska.
Nemáme mobil, ze kterého by se dalo platit.
Díky moc. Ale posílám hlasy jako o závod.
Rexošové, jakto že eště nejste TOPáci?? Už jsem to tam šoupla!!!!!!!!!
3 25.05.2012 12:06 PhoebeAdel [1839] - papillonci a jíní milí pejsci, foto, knihy, hudba no, hlavně, že z toho maj prachy
ježiš já sem takový tupec, s tím čtverečkem jde pohnout
tak toto mě štve přidáte nové pěkné fotky a oni vám ořežou okraj do čtverečku
takže celá ta fotka stratí kouzlo
Už si to nepamatuji z předchozího roku. Ale myslím si, že to smažou.
Přidat reakci
1 ...... [4] 6
Zpět na obsah sekce Zábava • Zobrazeno 1980x