SOUTĚŽÍME !
Ha
asi po 5 minutovém nervování jsem to nakonec zvládla jupí
ale jsou to teda trdla
jé, díky
, to se divim, že máš výdrž, ten kod je šílenej, možná dáváš O místo nuly nebo se přehmátneš, je to patrně kód k tomu, aby odradil lidi hlasovat....
Hele nejde mi zadat platný kod? Pořád my to píše ale nefunguje to tak co mám dělat
když vám chci dát hlásek
3 26.01.2012 00:28 R petrab [10528] - foto, veterina Tak to taky zkusíme.Vyhrát nemusíme.Aspoň bude prča.
Jo jo kdo nehraje nevyhraje
Sama se účastním soutěží ale nikdy nevyhrajeme. Ale nevadí máme radost když vyhraje někdo známí a radost je oboustranná
s Phoebe jsem soutěžila V PRVNÍM KOLE A PODAŘILO SE VYHRÁT, z čehož mám ukrutnou radost.
Dnes začalo kolo druhé, tak můžete i vy napsat své zkušenosti a třeba něco vyhrát a nebo tím jiným sdělíte své zážitky
odkaz zde
www.hacmor.cz/… Myslím, že je zde více lidí, kteří rádi soutěží, rádi pošlou pejska do fotosoutěže a jiné.
Myslím, že by bylo dobré mít diskusi s odkazy, kde můžete soutěžit, nebo kam třeba fotku poslat.
0 22.07.2010 17:07 Lola – ZOO Braník
Tenhle obchod už funguje a po dnešní návštěvě můžu vřele doporučit
Obsluha báječná a myslím, že každý (bez ohledu na to kolik má končetin
) si tam najde to své.
Edit: nejsem placená za reklamu
, ale fakt mně to velmi mile překvapilo.
1 08.03.2010 09:00 Lola – Re: Danila
Tak přeji hodně štěstí v podnikání a spoustu dobrých a bohatých
zákazníků.
0 06.03.2010 23:06 pavlinapoddana [756] - Retrívři, slídiči a vodní psi 1 06.03.2010 01:50 Danila Díky za příspěvky, soutěž byla ukončena, výherce je MOUCHA z rybiček. net, vyhrál název Danilárium
To Ivulík:bylo by to U Danily a Kanyly
se sice rýmuje, ale mému psovi zbylo pracovní jméno, kterým jsme ji označili, když byla malá a umírající
To Macinka: to je fantazie, moc se mi to líbilo
Pavlína:
U Kati a Skubanka (u Danily a Nevimcomaszapsa)
0 26.02.2010 20:33 Macinka [165] - Společenská plemena Něco málo bych měla takový blbinky
Obchůdek U tetičky pro naše mazlíčky
ZOO-Mázlik
Zvířecí ráj
Obchůdek U mlsné zvířeny
U nenasytného vlka
Animarket?
Napadli me i lepsi, ale ty uz jsou vybrana.
0 25.02.2010 15:38 Lola – Re: pavlinapoddana
0 24.02.2010 20:40 Danila – Re: Lola
Sice nepraktické, ale krááásnéééé
Pěkné hračky pro smetáčky...
Vědět dám určitě, už brzyyyyy
1 24.02.2010 18:57 Lola – Re: Danila
Já bych taky ráda přidala svou trošku do mlýna, ale bohužel jsem člověk bez fantazie
Tak mě napadá jen "pěkné hračky pro smetáčky"
ale není to ani výstižné ani vtipné ani originální ani použitelné. V každém případě přeju hodně štěstí a úspěchů v obchodě a určitě to přijdu omrknout
EDIT: Tak hlavně dejte vědět, kdy a kde to bude.
Obchůdek tlapka?
(pacička)
0 24.02.2010 03:44 Danila Děkuji Pavlíno, já jsem čekala, že mezi milovníky pejsků, psíků, ňufáků, miláčků ,čeníšků, čenichů, tlapek, pacek , mazlíků a mazlíčků nebude o nápady nouze...
2 23.02.2010 15:23 Danila – Soutěž
Vyhlašuju soutěž o nejlepší a nejhezčí název obchodu se zvířaty(psi, kočky, ryby, hlodavci, ptáci) a potřebami pro ně.
Podmínky: slušné, výstižné, vtipné, originální, použitelné, neregistrované jiným obchodem.
Vítěz vybraný mezinárodní odbornou nezávislou porotou ve složení: Danila
získá pro svého pejska spolehlivý přípravek proti klíšťatům na dobu jednoho měsíce.
Tak do toho...
Přidat reakci
1 ...... ...... [6]
Zpět na obsah sekce Zábava • Zobrazeno 1980x