SOUTĚŽÍME !
To máš dobrý.Já takovou možnost nemám. Bohužel.
3 24.05.2012 13:34 R petrab [10528] - foto, veterina 3 24.05.2012 13:25 PhoebeAdel [1839] - papillonci a jíní milí pejsci, foto, knihy, hudba 0 24.05.2012 13:19 PhoebeAdel [1839] - papillonci a jíní milí pejsci, foto, knihy, hudba 6 23.05.2012 16:26 R petrab [10528] - foto, veterina tak to bude nápodobně, jen, že jsem tam za 15,-- vložila o +FOTO a nevidim žádnou změnu! To jsem si to mohla schovat na ten top!
Až se v červnu začne soutěžit přes smsky, tak stejně nazdar! ...
jo víc fotek mužeš dát, ale myslím že je to na tom principu, že si to zaktivuješ přes mobil a stojí ta služba 30,-já se na to vyprdla a jen sem si pejska umístnila jako TOP....
dala jsem tam nějaký +FOTO , píšou tam o nějakým rámečku. To je co? Nic nevidím.
A tam se dá vložit víc fotek? Jestli jo, jak?? Jde to dodatečně??
hezký den
Neni zač fešáku
JENŽE JÁ NIC NETOPOVALA... ???
Asi tajná Gigišova ctitelka!!
0 22.05.2012 22:02 anargo [1504] - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká to má egonek od Jessinky
já nic netopovala a mam to tam? tomu fakt nerozumim
Budete také moci poslat svého mazlíčka do speciální zóny - TOPovat, neboli dostat fotografii psa na hlavní stránku soutěže. Fotografii TOPovaného pejska označíme, čímž bude více viditelný mezi ostatními. Návod, jak TOPovat svého pejska, naleznete přímo v profilu každého psa. TOPovat můžete opakovaně. Každý nový TOP posune vašeho psa znovu na přední pozici.
AHA. To je fajn. Určitě vyhrajem nový klouby a milion!
Musíš se koukat do výsledků dle krajů. V prvním kole se soutěží v jednotlivých krajích republiky.
hobby.blesk.cz/…
Tak jsme tam taky
a kdyby někdo byl tak hodný a dal nám hlas budeme rádi.Nemusíme být první, ale poslední být taky nechcem
3 22.05.2012 10:11 R petrab [10528] - foto, veterina Tak už to mááááááááááááááám. Hurááááááááááááá.
Taky prosíme o hlásky!:
hobby.blesk.cz/…/
Hlasujte pro Arga, je v současné době na krásném druhém místě.
Nádherná fotka.
přihlásili se už všichni a furt mě to furt nejde
To je jasné. Píše Ti to, že zadaný klíč, tzn. uživatelské jméno a email už byly použity.
Musíš vymyslet novou kombinaci. Také jsem se s tím vztekala, ale nevzdala jsem to a vyhrála nad technikou.
To mi přišlo mailem asi taky:
Potvrzení registrace
Děkujeme, že jste se zaregistrovali na stránkách muj.ringier.cz pod uživatelským jménem ................
Pro dokončení registrace a autorizaci vašeho účtu, prosím klikněte na následující odkaz:
muj.ringier.cz/…
Tam, když vlezu a zadám uživ. jméno a heslo, tak nic prostě a píše mi to, abych se zaregistrovala.....
Ahoj, také mi to nešlo a musela jsem zvolit úplně jiné uživatelské jméno a email, než jaký používám běžně. Po třetím pokusu jsem se zaregistrovala a pak mi přišla do tohoto emailu zpráva, kde je nutné kliknout na obdržený odkaz pro úplnou registraci.
Pokud se týká přihlášení, tak to řeším tak, že kliknu zde na tomto webu např. na odkaz
hobby.blesk.cz/…
kliknu na hlasuj a abych nemusela opisovat antispamové číslo, tak kliknu na odkaz úplně dole "Přihlaste se"
hobby.blesk.cz/…
a pak na přihlásit.
0 20.05.2012 20:16 anargo [1504] - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká Blbá jsem já, špatně jsem pochopila na co se ptáte
a to přihlášení aby jsem nemusela opisovat ty kody mi taky nejde,zkoušela jsem to už několikrát a nic
.Takže za radu budu taky ráda a omlouvám se za špatný návod
.Za hlasy moc děkujeme.
Tak jsem asi úplně blbá. Má na to někdo zcela polopatickej návod krok za krokem, sím?
Máš prima pozici, tak i tobě budeme posílat hlasy. Hezký nedělní večer.
6 20.05.2012 16:06 dosty7 [79] - Špicové a primitivní plemena 0 20.05.2012 11:41 anargo [1504] - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká 4 19.05.2012 23:16 PhoebeAdel [1839] - papillonci a jíní milí pejsci, foto, knihy, hudba Kdo z vás už přihlásil svého pejska nebo fenečku do soutěže, abychom si mohli posílat hlasy? Jen připoínám, že je možné každou hodinu poslat pejskovi 5 hlasů.
hobby.blesk.cz/…/
0 25.03.2012 22:46 R petrab [10528] - foto, veterina 0 19.03.2012 16:22 R petrab [10528] - foto, veterina 5 07.03.2012 10:25 R petrab [10528] - foto, veterina Přidat reakci
1 ...... ...... [5] 6
Zpět na obsah sekce Zábava • Zobrazeno 1980x