Pro NAŠTVÁNÍ (či často ještě hůř..) - odkazy a fotky
0 22.02.2013 18:37 R petrab [10528] - foto, veterina Brrr... Ani jsem to nepřečetla... stačila mi ta první fotka, aby se mi zahoupal žaludek. Brrrr...
3 17.02.2013 23:27 R petrab [10528] - foto, veterina Tady ty příspěvky bych si radši ani neměla číst
a kdyby mi tak někdo zastřelil nerouška na procházce tak bych si ho našla a zmlátila ho teleskopem a skopala a nejradši až do mrtva!!!
doufám že je zavřou až zčernají, sami si žijou k teple pohodlíčku a luxusním domečku a pejsci strádají někde v klecích bez sluníčka a pohybu.....Kdyby je zavřeli tak si aspon na vlastní kuži skusí jaké to je být zavřený za mřížema
0 07.02.2013 16:53 HOUP [1532] mám rád poľovníctvo ako také a venujem sa tomu .. ale ten poľovník je jeden z tých čo robí tomuto oboru zlé meno .. ja osobne by som psa zastreliť nedokázal lebo z neho cítiť dušu priateľa človeka a len človek tento vzťah znevažuje
to sou fakt svině to se nedá říct jinak
bojím se s Foxem chodit do lesa a na pole. Znám v Hradci jednu shibu, které ustřelili v lese packu :-/
Co k tomu dodat...
Nemám je rád zelený paka
0 29.01.2013 19:27 R petrab [10528] - foto, veterina No hele v tejhle zemičce už je možný pomalu všechno
neboj, v Česku zatim na jídelníčku hafani nejsou
no bolo mi to čudné ... a som rád že to má základ v záchrane zvierat
jde pouze o manifest ochránců zvířat
. v levém sloupci je nápis manifest a po rozkliknutí je tam vysvětlení
To snad není ani možné
hledám na těch stránkách jedinou poznámku o tom, že je to vtip
Já vím že jim řetízky sluší mě se to taky líbí, ale oni se stahováky bullteriérům obecně moc nedoporučují kvůli dýchání...
Je to hrozné.
Podpísal som.
0 11.01.2013 11:47 R petrab [10528] - foto, veterina 0 08.01.2013 22:23 R petrab [10528] - foto, veterina pavoucica napsala:..... začal řvát až nakonec ........ vytáhl do výšky za obojek, ......... začal ho nohou "popohánět"(sprostě pejska nakopnul) ......tak tam už konečně zalez celej tatínek? nebo dědeček?
1 05.01.2013 20:46 prasan [897] - Teriéři sem včera viděla mooooc pěknou věc.Kluk šel s dědečkem a s malým štěnátkem na vodítku do domu.Kluk asi 6 let v ruce auto na dálkové ovládání a v druhé ruce vodítko s pejskem.Pejsek štěnátko a nějak mu to nešlo po schodech. Klučina na něho začal řvát až nakonec chudáka pejska vytáhl do výšky za obojek, pejsek vysel a bezmocně třepal nožičkama
uplně mně zamrazilo v zádech.Nahoře ve vstupu ho kluk položil na zem a začal ho nohou "popohánět"(sprostě pejska nakopnul) se slovy tak tam už konečně zalez
aby za sebou mohl zavřít dveře!!!Být to moje děcko tak už mu jich pár přiletí a asi bych proliskala i toho co mu psa dali beztak k Vánocum pod stromeček.Zase věčné téma, lidi jsou hovada a neuvědomují si, že pes je živý tvor nikoli hračka pro děti!!!Chudák pes skončí nakonec v utulku
tak ve snu běhaj psi celkem běžně, ležící.....
Takto som videl behať vo sne aj Jaime,ale nie až tak divoko.
Proč myslíš? Já to teda vidím poprvé
Pe.es: Čučíš na to také
0 31.10.2012 21:09 R petrab [10528] - foto, veterina 4 29.10.2012 20:13 anargo [1504] - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká Bože já řvu jak to.... chudátka
Ty lidi néé zabít, né zavřít to je vysvobození, ale udělat jim to samý
Přidat reakci
1 ...... [5] ...... 9
Zpět na obsah sekce Zábava • Zobrazeno 4393x