Přihlásit se HAFICI.NET »

Pro NAŠTVÁNÍ (či často ještě hůř..) - odkazy a fotky

NápovědaFórum » Zábava  

+ přidat příspěvek
Přejít na předchozí stránku 5 Přejít na další stránku   1  
Pro NAŠTVÁNÍ (či často ještě hůř..) - odkazy a fotky
 Reagovat na tento příspěvek 0  - pavoucica Re: petrab
ble
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R petrab
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Terda Re: petrab
Brrr... Ani jsem to nepřečetla... stačila mi ta první fotka, aby se mi zahoupal žaludek. Brrrr...
 Reagovat na tento příspěvek 3  - R petrab
 Reagovat na tento příspěvek 0  - majka93
Tady ty příspěvky bych si radši ani neměla číst rozzureny a kdyby mi tak někdo zastřelil nerouška na procházce tak bych si ho našla a zmlátila ho teleskopem a skopala a nejradši až do mrtva!!! rozzureny
 Reagovat na tento příspěvek 1  - pavoucica
doufám že je zavřou až zčernají, sami si žijou k teple pohodlíčku a luxusním domečku a pejsci strádají někde v klecích bez sluníčka a pohybu.....Kdyby je zavřeli tak si aspon na vlastní kuži skusí jaké to je být zavřený za mřížemarozzureny
 Reagovat na tento příspěvek 0  - majka93 – Re: HOUP
ble rozzureny tone
 Reagovat na tento příspěvek 0  - prasan
Teraz bude zo seba robiť baránka a pritom to robil cielene.By som ho zavrel až by zčernal. tone
 Reagovat na tento příspěvek 0  - HOUP
dnes bylo odvysíláno pokračováni na ty s... ble jedině přes Berňák to asi půjde...tak jako už jednou ale to byla větší kauza někde dávno v Americe.....je smutné že za degeneraci a za zmrzačené životy musí byt boj okolo a ne přimo:-(
 Reagovat na tento příspěvek 0  - HOUP
Reklama
 Reagovat na tento příspěvek 0  - prasan Re: pavoucica
Tam určite ruka ruku myje.Sto pro sem tam niečo kápne starostovy,kontrole a ako by sa tam nič nedialo. rozzureny rozzureny rozzureny
 Reagovat na tento příspěvek 0  - pavoucica – Re: HOUP
rozzureny rozzureny rozzureny to snad není možný, zákony jsou na všechno,na to jak mají být velké klícky pro slepice, ale proč ne na to v jakých podmínkách se pejskové mohou chovat.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - prasan Re: HOUP
tone tone tone
 Reagovat na tento příspěvek 0  - HOUP – tohle se děje tady kousek od nás
www.tvportaly.cz/…

------------------------------------

:-( :-( :-(
 Reagovat na tento příspěvek 7  - Buba - Gump
mám rád poľovníctvo ako také a venujem sa tomu .. ale ten poľovník je jeden z tých čo robí tomuto oboru zlé meno .. ja osobne by som psa zastreliť nedokázal lebo z neho cítiť dušu priateľa človeka a len človek tento vzťah znevažuje no
 Reagovat na tento příspěvek 0  - prasan
Cez puškohľad sa dá perfektne rozpoznať i obojok na krku psa.Tento ho dokonca mal reflexný.Bohu žiaľ je kopec poľovníkov,čo berú les len ako miesto na odstrel zveriny.Videl som jedného ,,akože poľovníka ako umyselne les znečisťuje,, :-|
Horár to je iná kapitola.Ten sa vyučil,o les stará a preto si ho aj častejšie váži.Napísal som častejšie,pretože aj tu je občas extrémista čo si do rúk zbraň ani nezaslúži.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Fox Re: petrab
to sou fakt svině to se nedá říct jinak

bojím se s Foxem chodit do lesa a na pole. Znám v Hradci jednu shibu, které ustřelili v lese packu :-/
 Reagovat na tento příspěvek 0  - micz Re: petrab
Co k tomu dodat... ble Nemám je rád zelený paka tone
No hele v tejhle zemičce už je možný pomalu všechno :-)
 Reagovat na tento příspěvek 1  - R petrab Re: Buba - Gump + llucisatko
neboj, v Česku zatim na jídelníčku hafani nejsou
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Buba - Gump
no bolo mi to čudné ... a som rád že to má základ v záchrane zvierat
 Reagovat na tento příspěvek 1  - micz Re: lucisatko
jde pouze o manifest ochránců zvířat ;-) . v levém sloupci je nápis manifest a po rozkliknutí je tam vysvětlení ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - lucisatko Re: Buba - Gump
To snad není ani možné coze hledám na těch stránkách jedinou poznámku o tom, že je to vtip ble
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R petrab Re: Buba - Gump
coze
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Buba - Gump
objavené na facebooku a dúfam že je to fake ! www.dogheaven.cz/…
 Reagovat na tento příspěvek 3  - R petrab Re: micz
Já vím že jim řetízky sluší mě se to taky líbí, ale oni se stahováky bullteriérům obecně moc nedoporučují kvůli dýchání...
 Reagovat na tento příspěvek 0  - lucisatko
Já osobně používám taky stahovák. To naše hyperaktivní trdlo by se ani jinak vyhovat nedalo. U stahováku si aspon uvědomí, že dělá něco co nemá. (Samozřejmě všeho s mírou). Ostnáč bych na psa vživotě nedala! Myslela jsem že je u nás už zakázaný? coze
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R petrab Re: micz
tak já osobně proti stahováku nic nemám, navíc řetízek vypadá na krátkosrstým psovi úchvatně, co se týče výcviku, záleží na tom jak se používá a k čemu se používá, ostnáč nasadit ale takhle malýmu štěněti, je neuvěřitelný, asi moc dobře ví onen jedinec, proč je vidět jen do pasu...

hafici.net/fotogalerie.php…

ahoj
Reklama
 Reagovat na tento příspěvek 0  - micz
To je hnus co??? Po nás chtěli na cvičák stahovák což sem taky nechápal a až začnem z jara znova chodit tak ho stejně nebudu kupovat.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - DaD Re: petrab
ble
Fotka k příspěvku coze coze coze

Reagovat na tento příspěvek 0  - prasan Re: petrab
Je to hrozné. sad sad sad
Podpísal som.
Reklama
 Reagovat na tento příspěvek 4  - R petrab Re: DaD
 Reagovat na tento příspěvek 3  - DaD
Nedá se to sledovat a ev. nahlásit??? To je fakt hrůza. Pak že zkažená jen mladší generace, houby, výchova a dokonce i dědečkem.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R petrab Re: pavoucica
pavoucica napsala:..... začal řvát až nakonec ........ vytáhl do výšky za obojek, ......... začal ho nohou "popohánět"(sprostě pejska nakopnul) ......tak tam už konečně zalez celej tatínek? nebo dědeček?
 Reagovat na tento příspěvek 1  - prasan
ble ble ble Čo dodať?!
 Reagovat na tento příspěvek 0  - pavoucica
sem včera viděla mooooc pěknou věc.Kluk šel s dědečkem a s malým štěnátkem na vodítku do domu.Kluk asi 6 let v ruce auto na dálkové ovládání a v druhé ruce vodítko s pejskem.Pejsek štěnátko a nějak mu to nešlo po schodech. Klučina na něho začal řvát až nakonec chudáka pejska vytáhl do výšky za obojek, pejsek vysel a bezmocně třepal nožičkama rozzureny uplně mně zamrazilo v zádech.Nahoře ve vstupu ho kluk položil na zem a začal ho nohou "popohánět"(sprostě pejska nakopnul) se slovy tak tam už konečně zalez ble aby za sebou mohl zavřít dveře!!!Být to moje děcko tak už mu jich pár přiletí a asi bych proliskala i toho co mu psa dali beztak k Vánocum pod stromeček.Zase věčné téma, lidi jsou hovada a neuvědomují si, že pes je živý tvor nikoli hračka pro děti!!!Chudák pes skončí nakonec v utulku ble
 Reagovat na tento příspěvek 1  - R petrab Re: prasan
tak ve snu běhaj psi celkem běžně, ležící.....
 Reagovat na tento příspěvek 0  - prasan Re: petrab
Takto som videl behať vo sne aj Jaime,ale nie až tak divoko. :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - DraculaRe: petrab
Proč myslíš? Já to teda vidím poprvé coze Pe.es: Čučíš na to také :-D
fakt otřesný, nechápu, jak na to někdo může čučet a v klidu natáčet a eště se tim bavit www.youtube.com/…
 Reagovat na tento příspěvek 4  - anargo
 Reagovat na tento příspěvek 1  - anargo
www.youtube.com/…

To neni už ani možný co se kde děje rozzureny sad ,ale hlavně že ted už u nových majitelů se mají dobře.
 Reagovat na tento příspěvek 1  - anargo
Přesně tak,souhlasím.No jsou to u mě hovada a to používam slušný slovo.
 Reagovat na tento příspěvek 3  - DraculaRe: petrab
Bože já řvu jak to.... chudátka sad

Ty lidi néé zabít, né zavřít to je vysvobození, ale udělat jim to samý rozzureny

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Přejít na další

1 ...... [5] ...... 9

Zpět na obsah sekce Zábava • Zobrazeno 4393x

© HAFICI.NET - https://hafici.net/forum/397?od=201