A co policie?Ta s tím pravděpodobně taky nic neudělá, to je fakt hnus chce se mi z takových lidí zvracet.
Máme s manželem známé, pořídili si psa Velkého švýcarského salašnického psa.Fenečku má víc jak pul roku, když si ji tenkrák vybírali tak jsem otevřeně řekla té dotyčné svuj názor o tom jak si představuje starat se a věnovat se takovému psovi, při dvou malých dětech (4 a 1 rok) a taky do toho staví dum, většinu pozemku mají v zástavbě a zahrada dohromady žádná.Jestli si myslí, že to zvládne a bude mít dost času na pejska děti a starost o dum.Ona se strašně urazila
A viděli jsme je od té doby asi jednou.Ted se nám doneslo od našich dalších společných známých, že dotyčná "chovatelka" většinu času tráví v Brně s děckama strčenýma u babičky a pes je sám zavřený doma, chodí s ní přece jednou týdně na cvičák a to ji musí stačit
Když se ji pejsek minule vykakal doma, protože ho nevyvenčila, tak ho za trest zavřela do technické místnosti
Původně si ho pořizovali, že jim bude hlídat dům a ted prý ji chtějí mít jako chovnou fenu (no jak jinak než aby jim pes vydělával peníze)
Z toho se mi zvedá kufr.Zvlášt když vím jak se o něj stará:(Měli jsme k nim jet s manželem na návštěvu a nakonec sme si to rozmysleli, protože manžel naznal že by jí musel říct co si o ní myslí a nebylo by to nic hezkého