Nemocný pejsek? Co s ním?
To maj psi i dietology?

pak se dohodni s veterinářem, při barfu musí mít ještě různé doplňky, v růstu rozhodně, každopádně tou pupalkou (můžeš koupit i jen samotný olej,né kapsle) nemůžeš nic zkazit, naopak, jestli krmíš barf a granule dohromady, může to být dost nevyvážený, takže to zkonzultuj s dr nebo přímo dietologem
dostávajú surové mäso - hovädzie, divočinu, králik a varené - trupy, beháky, krky, hlavy (drubež) a granule - priznám sa slabšej kvality do nich surové vajíčka, sem tam cestovina/ryža
néé, vápník né, hlavně né v růstu a jestli je pes krmenej kvalit. granulema, když to vysloveně není léčebně dle veterináře ( a u velkejch psů už vůbec !!!), ten se musí dávat jen opatrně a vyváženě s fosforem
mmch. B-G - čim krmíš?
rozmýšľal som či to nemá z behu pri bicykli ale .. s tou druhou fenkou som nebehal a tiež a má polámané drápky, čiže viním stravu
pridávaj vápnik ... a teraz sa vyvaruj toho aby lozila do nejakých neprístupných miest ...
ďakujem , zajtra bežím do veta a dúfam , že to tam bude mať

např.
www.e-animalshop.cz/…
koupila bych mu kapsle z pupalky dvouletý
www.flavekotrade.cz/… a dávala dlouhodobě, krom toho, že posilují i drápy, bude mít hafan za čas překrásně lesklou srst (často užívaný u psů před výstavami)
www.krasa.cz/… - kup ale v lékárně největší balení, vyjde to levnějc (NO dávám 4 kapsle denně)
rozhodně drápy pečlivě ošetři, vydezinfiku, do zhojení chraň obvazem (pozor na zapaření) a nech naštíplou část odstranit vet. - sice se to rychle hojí, ale hrozí infekce a pěkná polízanice, má-li pes ránu do krve....

ahojte, potrebujem pomoc
včera som objavil že BARA má zlomený pazúr, tak som jej to ošetril, dnes pozerám, že má zlomený ešte jeden pazúr a tretí má škaredo prasknutý
existuje nejaký doplnok stravy, ktorý by mi z tým pomohol ?
To samozřejmě, u mladého zdravého psa to stačí ale při očkování, u starého psa je dobrá prev. kontrola 3-2x ročně, a alespň 1x ročně sedimentace
Dobré je předejít zdravotním problémům preventivními pravidelnými kontrolami u veterináře.
Ovšem je jasné,že se to někdy nevystihne stejně jako u nás dvounožců.
Máš naprostou pravdu.

Je to opravdu velmi individuelní. Někdy kýchání může znamenat počátek obrovské celoživotní alergie, kterou není radno nechat rozjet a naopak obrovské kulhání může nastat např. po nárazu do něčeho, z čehož nakonec není vůbec žádný problém.
Takže jak říkám. Neradno podceňovat to, co připadne člověku banální.
Myslím že je to správné.

Já jsem myslela hóódně velký rozdíl.
Např. kýchání vs. velké kulhání.

To je pravda, ale na to, aby člověk správně odhadl, že obtíž je jen malá, je potřeba hodně, hodně zkušeností s konkrétním problémem. Spousta velmi vážných zdravotních problémů může vypadat zpočátku jako naprostá banalita. Proto je vždy lepší zajít za odborníkem s malou obtíží, aby Tě ubezpečil, že se nic vážného neděje, než vyčkávat a poté přijít pozdě!!!
Věř, že vím za ty roky, o čem mluvím!
Já myslím, že když je ten pejsek hóódně nemocný měli bysme se poradit s odborníkem.
Ale aopak si myslím že se nemá omezovat pes jen s malými obtížemi!

Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Zdraví a nemoci • Zobrazeno 203x