Pro lepší srst
Jo ten je super,podávám ho oběma psům
Taky jsem začala dávat lososový olej...zdá se , že mu šmakuje
To my pro lepší srst dáváme lososový olej... pro lepší srst a taky Scottymu to moc chutná... a já rád olizuju lžičku od toho oleje
ja sem na schatze dlouho pouzivala takovej levnej :
www.chovatelskepotreby-krmivo.cz/…
moc hezky voni i dva dny po koupani ja sem s nim byla spokojena..tedka jsem nakoupila sampony :
www.ben-fit.cz/
a jako sem taky spokojena,mam to prostredni baleni,prakticka pumpa,je jemny i k rukam..ale zas tak nevoni jako ten gottlieb..ale jak sem psala v denicku s tou firmou ben fit super komunikace,neco navic poslali,prijemna pani...
Když jsem měl bearded kolii Nelču, tak jsem používal Jahson & Johnson Baby Shampoo. Naštěstí stafíci se nekoupou, tak nepotřebují šampón
0 19.07.2014 21:31 anargo [1504] - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká 0 19.07.2014 21:25 anargo [1504] - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká 0 19.07.2014 21:23 anargo [1504] - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká ta vyjde levnějc, E. jí musel mít ale schovanou v kapsli
Fenka jů? To bude americky to já poznám
fenk jů
já kupovala dycky jen tuhle
www.prozdravi.cz/…
větší balení vyjde levnějc na kus, dávala jsem 4 tab. denně
4 04.07.2014 23:37 R Nika [755] - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká odkaz na kapsle z pupalky moja draha plosim plosim..to jsem jeste neslysela chcu to ocihnout
DOST DOBRÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ
A JÁ SI LAMU HLAVU NAD CO NEJDIETNĚJŠÍM JÍDLE HI HI - JSTE HOLKY ZLATÉ
12 06.03.2012 05:34 Milena [1577] - Teriéři Jezte zdravě ale z mírou,nic se nemá přehánět
ale budu mít u toho lesklou srst
Zkornatí vám tepny!
Ať žije zdravá výživa!
nesolit,neesooliit
tak stačilo
/ale k nabrání sil je dobrej měkkoučkej krajíc se škvarkama.../
a posolit
Šárko ty mě zlobíš
0 05.03.2012 23:36 venca21 [79] - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká venca21 napsal: kdyby chtěli olej tak se živí třeba řepkou nebo slunečnicí nebo olivami a né masem.
Aha, to je vyčerpávající odpověď.
podobné je to s obilninami
kdyby chtěli olej tak se živí třeba řepkou nebo slunečnicí nebo olivami a né masem.
venca21 napsal: Zase špatně,olej pes nesmí žádný ani olivoví ani žádný.Pro šelmy všeho druhu je přirozenější a doporučovaná živočišná potrava.Veterináři by se ti vysmáli,olej néééé.
Z jakého důvodu nesmí pes olivový ani žádný jiný olej?
a dost solíš nebo dost nesolíš?
0 05.03.2012 23:17 venca21 [79] - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká tak fajn tak ti to osolí no já na zabíjačce škvarky nesolím a dost.
To prase není slané škvarky se solí až při konzumaci. Pejskovi nesolím
olivový olej jsem přidávala úspěšně starým psům do krmiva z důvodu měkkčí stolice, funkčnost skvělá
pravdu máš
Zase špatně,olej pes nesmí žádný ani olivoví ani žádný.Pro šelmy všeho druhu je přirozenější a doporučovaná živočišná potrava.Veterináři by se ti vysmáli,olej néééé.
Katy napsala:
Uvažujme rozumně - kde by si pes v přírodě našel olivy?? (když pominu psy žijící v Řecku apod - ale i při téhle představě psa škubajícího olivy je mi veselo ) a hafan trhající granule se nachází kdepak?
P.S. kapří a línej olej!! odkaz...?
Nemyslím si - v našich podmínkách by přišel třeba ke kaprovi, ale kapří olej asi těžko někde seženu
takže prostě beru jen "ryba" (losos či kapr/lín apod..to je jedno).
Neříkám, že olivový uškodí, ale nechápu, proč jím plýtvat - radši si ho dám s mozzarelou, rajčátky a bazalkou
. a proč vyměňovat živočišné tuky (psům přirozenější) za rostlinné. Toť můj názor
Já třeba kupuju občas škvarky ve Vetamixu.. sama je nedělám (ani nevím jak bych je dělala a hlavně kde
)
Olivový olej pro psa??
to už raději ty škvarky...neříkám, že mu ho občas nedám, ale to je tím, že krmím syrovým masem a zeleninou, do které dávám olej vždy (lososový).
Uvažujme rozumně - kde by si pes v přírodě našel olivy?? (když pominu psy žijící v Řecku apod
- ale i při téhle představě psa škubajícího olivy je mi veselo
)
A ty škvarky jako vyškvařuješ pro psa nějak nebo používáš ty, co si koupíš v masně? Jen, že ani vlci si jídlo nesolej a soli získávaj jen přirozeně. Jestli by nebylo lepší (a zdravější) dát psovi místo chleba se škvarkama kus flákoty,ze který sádlo vyškvařuješ...
Přidat reakci
1 ...... ...... [2] 3
Zpět na obsah sekce Výživa • Zobrazeno 580x