Léky - s čím máme perfektní zkušenost
Osobně si tedy dovoluju tvrdit, že jsem za ty desítky let s těma věčnejma marodama různejma v podávání tablet velkej mazák. Přála bych Ti ovšem vidět scénu s Alavisem s tímhle hafanem. Je schopnej nějakym způsobem snad sežrat po prášku i kýbl žrádla a pak zalehnout do pelechu, nevinně mrknout a prášek vyflusnout. Neskutečný. Eště, že u Alavisu o nic nešlo.
...kteří jsou nešikovní a pejska litují a ten si nimi hraje jako kočka s myší. Náš případ.
No jasně, já to umím, ještě se mi nestalo, aby Safí tabletku vyplivnul, pokud jsem ji primárně blbě nedala

. Ostatní to můžou brát jako tip

Katy napsala: abych měla jistotu, nechávám zajíst něčím dobrým, trochu problém, když jde třebas o problém, že nesmí hafan nic, než prášek. Při troše tréninku to jde, ale občas se najdou tací ....
No, vzhledem k našemu skvělému zdraví a požírání často i dost hustýho počtu prášků denně to dělám stejně. Vyjma tohoto modelu a ještě jednoho druhu atb bez problému. To jsou dvě věci, před kterýma se zatne, zapříčí a jak to dostane až z kořene jazyku, nikdo neví a ať zkouší kdo chce co chce, má problém, dokonce i veterinář. U oněch atb to šlo vyřešit zabalením do másla, který přeruší pach, chuť a krásně sklouzne tam, kam má. Ovšem u Alavisu ani náhodou.... Používám Nutradyl a zcela s úspěchem, ten chroupe jak bombony.
Já teda, co můžu, vmíchávám do jídla.. ale co potřebuju, aby 100% snědl, hážu přímo do tlaminy. A abych měla jistotu, nechávám zajíst něčím dobrým, aby právě takhle nemohl švindlovat

Nechutné prášky podáváme stejně. Ovšem u tohoto se otevřela tlamička, vložil prášek, rychle zavřela, pes neměl šanci vyplivnout, polknul a po pustění vyplivnul... Vyretušoval ho i z paštiky a měkkýho sejra. Po tom, co jsem ho ochutnala, jsem pochopila....

A i kdyby, máš-li tento proces opakovat denně celé roky, nic moc tedy. Lepší, myslím, vybrat takový, který pes schramstne, ani o tom neví...
E. dávám léta chondroprotektiva na klouby. Alavis byl jediná značka, který jsem do něj nadostala ani náhodou. Je otřesně hořký. Možná i na jiné neduhy.
Tak Rexík nebude baštit ALAVIS ani náhodou. Snad je hořký či co ( nechutnali jsme ho ), ale dokázal tak odseparovat piškot a prášek, že jsme to ještě neviděli. Přípravek bude muset otestovat někdo jiný.
Taky jsem ho koupila na zkoušku, ale zatím nezkusila. Ale Phoebe teď pomohly ty Bachovky krizovky.
Od našeho veterináře jsme dostali vzorek kapslí proti stresu. Prý jsou s ním jenom ty nejlepší zkušenosti. Tak vyzkoušíme a uvidíme.Máte někdo s tímto přípravkem zkušenost?
www.alavis.cz/
tablety - veter. atb KEFAVET
www.orionvet.dk/…
atb vždy nasazuje lékař dle indikace a jejich citlivosti na bakterie,
pakliže není pes na tato rezistentní, např. na dermatol. problémy působí většinou přímo zázračně a neuvěřitelnou rychlostí
na oděrky, kapsy přímo zázrak (atb+kortik.), účinek střelhbitý
www.lekarna.cz/…/
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Zdraví a nemoci • Zobrazeno 170x