Jsem uklízecí puntičkář a uklizenej a načinčanej prostor miluju, TRPÍM a i při detektivce jsem schopná se zvednout a sebrat smítko, jsem magor a tudíž uklízím nonstop, neb se psem neni uklizeno nikdy.
Doma denně vytírám, když bylo malý dítě, denně jsem i luxovala, což teď ne, koberce moc na mokro nečistím,protože neprovokuju alergie psů chemií, když bylo opět malý dítě, tak jsem čistila pravidelně jednou za měsíc, ale jen horkou octovou vodou. Denně mopuju i dvakrát, páč tam, kde nejsou koberce je furt písek a voda z misky po pití a rozhryzaný suchary. Koberce, který mám už jen v půlce bytu, bych ráda časem zlikvidovala úplně,A CHODILA BYCH DOMA V BOTECH, ale to by chtělo nejdřív rekonstrukci podlah. Chlupy v polívce neřešim, prach votírám už jen jednou tejdně (za malýho dítka denně + čistička vzduchu).Psovi packy, břicho atd. čistim suchym či vlhkym a suchym ručníkem na chodbě před bytem, VANA LEDA TAK S KOMPLETNÍM BAHŇÁKEM, češu pravidelně při línání, jinak občas, na ničení věcí si pozor nedávám, páč dospělí psi mi nikdy nic nezničili, u štěněte jistim hlavně to, co mu může zdravotně uškodit a papírový bankovky. Každý štěně mi něco sežralo (boty, nábytek, lino, zdi apod.,) což mne nenadchlo, ale moje chyba.
Nynější pes na sedačku a do postele vleze (což vítám, páč nemusim s psim pinďourem - kdo má psího kluka, ví co myslím - spát ve spoďárách) jen výjimečně( zvlášť jsme-li tam my, páč se nerad moc mazlí a nesnáší vedro, preferuje dlažbu )- hned beru foťák. VÍTÁ přítomnost člověka,JEN když je nemocnej malej pán
hafici.net/fotogalerie.php… .
Minulí tam byli pečení vaření
hafici.net/fotogalerie.php…
hafici.net/fotogalerie.php… a tak jsem holt pravidelně (za pidi dítka denně)převlíkala. Sedačka byla kožená, přežívala dlouhá léta jen při mytí.
Na chalupě, kde pes chodí libovolně ven i dovnitř, mám bordel. Kdyby tam vlezl náhodou mokrej na gauč
hafici.net/fotogalerie.php… , tak si procedim : ty vole a až se vychrupe, vyperu, co je třeba, rozhodně ho nevyhazuju, když už tam vlez, páč je to stejně jedno a pokochám se, jak mu to tam sluší.
A KDYŽ JE NEMOCNEJ, TAK HO TAM NALÁKÁM NA PIŠKOT
V kostce mám občas dojem, že větší bordel dělaj doma páníčkové, než hafani a TO UŽ OD NAROZENÍ hafici.net/fotogalerie.php…