Pamlsky
No určitě, že budu na výcvik používat něco malého.
to rozhodně zajdi a kup. A rovnou dvě. A z pořádnýho čuníka s plachtama!
Na cvičení se ale bude líp hodit něco menšího
No to jo... Ale stejně zajdu radši do zverimexu a koupím pořádný vepřové ucho... Frolíky budou jen tak na spetření.
můžeš to používat rozpižlaný jako malý pamlsky
Ano to jsou ony. Všichni mí známí to psům kupují, ale myslím, že to bude pro Labradora dost malé - to jenom asi pro štěně.
Co si myslíte o Frolíkách? O těch žvejkacích tyčinkách. Jsou dobré nebo špatné, nebo takový průměr?
www.canis-bull.cz/… - tohle jsi už zkoušela? Je to skoro čistý losos. Docela to smrdí a Scottymu to děsně chutná. Jsou to takové křehké kousky, doporučuju.
No, Scotty miluje banány, ale když jsem mu je teď koupil, tak je nechce... a nedivím se, to je zas jakejsi francouzskej hnus, ne klasické banány...
u alergie nemusíš zkoumat, co to spustí, protože je to v jedinci zastrčený a prostě to jednou začne, bohužel... , dřív či pozdějc, míň či víc, vždy jde o imunitní defekt, IgG a IgE většinou taky mimo normu, za 20 let budou alergici všichni
hm , já nedokážu říct, co to všechno spustilo. Jedla kuřecí a krůtí kapsičky a granule. Pak jsem testla Propac granule. A asi jak v tom bylo víc masa, proteinu či co tak tohle, plus reakce na frontline pipetu proti klíštěti a bleší slina(kousnutí neměla) a prvně ucpané anály, a drastický vet šampon) všechno v jednom. Děsný Jsem ráda za tu doktorku. Nasadila atb, udělala stěry a testy, koupel a hlavně hills dietu. A lososový olej.
je-li alergik, pak nejvíc alergizuje hovězí (taky granule přev. hovězí nejsou) a i kuře, protože to do psů cpeme léta vo sto šest, spíš mě zajímá, co začne dalšího ve velkym.... ryby?
To je škoda, fakt jsou dobré.přitom tam o kuřecím není ani zmínky a stejně ji nesedly,vid.
Granule dostává jehně,konzervy kuřecí nekupuji,u pamlsků mu zatím nevadilo kuřecí.tak si myslím,že by to mělo být v pohodě i u těch sucharů.v alergo testech nám vyšli pyly,traviny,roztoci.jedine na potravu že není alergický.ale i tak se máme vyloženě kuřecímu raději vyhýbat,ale v těch sucharech je ho určitě min než v pamlscích příchuť -kuře,ryba,které jsou v pohodě.
PhoebeAdel napsala: tý jo to by byl mazec, kuřecí bílkovina.
alergie jsou hnus, pamatuju na jednoho našeho psíčka, kterej měl alerg. na bílkovinu hovězí, kousnout třeba i do rohlíku, kam se do těsta přidalo mlíko .... děs
E. rovněž tak. Měli jsme rtw a ten by sešrotoval banánů deset kilo, soukal to do sebe jak husa šišky
0 05.03.2014 10:09 PhoebeAdel [1839] - papillonci a jíní milí pejsci, foto, knihy, hudba jestli mu dáváš granule s kuřetem, konzervy či vař. kuře, pak to nevadí, to už by se ti dávno projevilo a nemohl by s kuř. bílk. nic (mmch. možný proto tak luxusně smrděj)
čím je aktivnější hafan, tim je to silnější
Tak to bud ráda,mě přijde že se mi to spíš zhoršuje
měla jsem tuhle chorobu léta letoucí, teď nějak odeznívá
uchopit mezi prstíčky a nalámat na kousky taky možno ...
anargo napsala: Jsou ty dingo suchary větší?přijde mi že jsem je u nás v jednom obchůdku viděla.
moméééént - větší - foto pro Tebe !
www.dingo.suchary.cz/
Koukám, že tu dobrůtku má Spokojený pes, tak toho mám přes ulici. Až půjdu na doplnění zásob, testnem.
Jsou ty dingo suchary větší?přijde mi že jsem je u nás v jednom obchůdku viděla.
vzkaz pro sagiho a argoše:
nebuť labuť, froliky do huby ve velkym moc cuper záležitost i za pandího řevu, jak jsou nezdravý!!
E.
0 01.03.2014 22:12 anargo [1504] - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká U nás vedou piškoty,kousky tvrdého sýru a toto-
www.spokojenypes.cz/…
Kamarádka kupuje i Frolicy,její psi je milují,naši mi je vyplivnou a do huby nevemou.
Krom piškotů, který je nutno nedávat celý a děsně se droběj a jsou i lepivý na patře, mini pidi kostičky - měkký (né tvrdý) - který se prodávaj ve všech možných baleních a typech a všemožných značek (a super i pro pindi psy, páč jsou maličký - to je pak ale nutno je ještě přepůlit nebo koupit maličký kuličky, je toho iks druhů
např.
www.psihratky.cz/…
encrypted-tbn2.gstatic.com/…
www.zverimexshop.cz/…
Dobrý den. Jaké pamlsky jste používali při výcviku štěňátka? Potřebuji nějaké chutné a voňavé. Doporučíte něco? Díky.
bez suchárků Dingo, který doma E. celoživotně loudí v intervalech co 30 minut drápnutím do futer špajzu a štěknutím, bysme nemohli existovat
Tak mě zaujaly, ale čtu kuřecí tuk, tak asi nic... chjo.
0 28.02.2014 16:28 Dixinka [5] - Teriéři jelikož mají moje holky citlivější zažívání, tak u nás jedině pamlsky jehněčí. A to tyto, úplně zbožňují.
pamlsky-pro-psy.heureka.cz/…/ a nebo sušené jehněčí nebo kachní maso.
Phoebe miluje tyhle sušené jehněčí
Ještě ne, máme zásobičku od narozek
Tak co,už jsi vyzkoušela pamlsky Calibra Joy?
Jak jsem psal. Uvařenou kost bych psovi nedal. Rozkousal by ji a sežral... a to si nelajznu. Vařená kost se štěpí na ostré úlomky a to mi nestojí za ty problémy. Samozřejmě něco jiného je u malého psa nebo u psa, který nedokáže morkovou kost rozkousat.
Koukám, že Salač má nové stránky. Dlouho jsem u nich nebyla
Přidat reakci
1 ...... [4] ...... 7
Zpět na obsah sekce Výživa • Zobrazeno 5607x