Pamlsky
Já tu žádné odborné rady nikomu nedávám. Ale to je jedno. A víš co, když se ti nelíbí nějaký můj příspěvěk, tak na něj prostě nereaguj. Já nepotřebuju poučovat o tom, jestli jsem si podle tebe psa rozmlsala nebo ne. Apropo baavili jsme se tu o tom, kdo jaké pamlsky dává svému pesanovi a ty jsi to opět otočil diskuzi úplně jiným směrem.
0 22.02.2010 13:12 NIKO – Re: sarka
Je hrozné,že tu dáváš odborné rady,které sis někde přečetla a nevíš,že praxe je "trochu" jiná.Obyčejná věc,jak nerozmlsat svého psa Ti dělá problém?"Že je pes zmlsaný,za to může jen a jen páneček"Tohle jsem psal VŠEOBECNĚ,Tebe jsem nepoučoval,ani nikoho jiného,bylo to jen suché konstatování!!!Teď,kdybych Ti to měl vysvětlovat-to by bylo poučování
Pokud jsi svého psa takhle už zkazila,tak si za to můžeš jen a jen SAMA
0 22.02.2010 12:18 NIKO – Re: sarka
Na hloupou otázku ať Ti odpoví ten,kdo má čas
A čím si to páneček způsobí?
Jo? Tak dík za informaci.
Prodávají se i speciální piškoty pro pejsky, které jsou dělané z řepy a nemají přidaný klasický cukr. Chuťově jsou méně sladké a trochu tvrdší, takže se tolik nedrobí.
No, to jo, no. Mezi našimi pesany je pár kilíček rozdíl.
u nás 44,-; jenže co je 10dkg pro berňoša? cca dvě lekce..
Já je kupuju za 45,-, jsou i dražší mňaminky. Ten sáček nám vydrží tak 14 dní.
ty jsou úžasné.. tedy až na cenu. U nás vedou játrové sušenky a sušené plíce. Jinak - čím větší zápach, tím větší radost.
0 21.02.2010 21:07 sarka [401] Můj pejsek si nejvíce oblíbil tyto pamlsky:
www.spokojenypes.cz/…/
žádné "lidské" mňaminky nedostává. Občas dostane kousíček nějakého ovoce, zeleniny, maximálně ještě sýr.
jojo dekuji to sem chtela jen vedet co mam rict tete protoze si koupila psa a neustale mu davaji granule jen tak a porad ho prekrmuji,. nechci jim do toho nic rikat ale ja osobne sem granule jako pamlsek nedala nikdy .. chtela sem jen vedet jak bych ji od toho mohla radeji odlákat
Pokud mu opravdu dělají takovou radost, proč ne... Ale asi bych to nepřeháněla, protože pokud odměňuješ často a pes se neustále hýbe, nemusí mu to udělat dobře. Kdyby během cvičení zbaštil celou krmnou dávku granulí, nechtěla bych vidět, co mu to v žaludku udělá
granule bobtnají a rychle psa rychle zaplní. Osobně bych zvolila spíše méně bobtnající odměny, jako jsou třeba frolíky (Frolic), které se hodí asi opravdu jen na ty odměny. Anebo masíčko
Takže: pokud bych chtěla odměňovat granulemi, vzala bych nějaké malinké, aby se z toho moc nenajedl.
0 24.06.2009 21:48 ELiss [6] - Honiči a barváři a příbuzná plemena to já jsem si taky myslela, ale ostatní mňamky vždycky vyplivnul a granule neplive, tak nevim
Masíčko je masíčko
a nejlíp takhle šunka
tyjo... tak na granuli by se mi zvysoka vy....vybodl
Dokonce by ho myslím i ta chuť ke cvičení přešla
my většinou používáme při výcviku granule a dropsíky.
0 23.06.2009 20:59 Loris – Pamlsky
To já odměňuji třeba kousky buřtíky nebo salámku (Samozřejmě že ne pořád)
On žádné ty frolíky a takovéhle pamlsky nejí...moc vybíravý
Piškoty pro psy jo -> ty se sníženým množstvím cukrů. Ne dětské. Za odměnu? Pes bude radši za kousek masa než za cukrné "těsto"
0 22.06.2009 21:27 exnerka – pamlsky
Já osobně piškoty též nedoporučuji. Přece jen nejsou určeny pro ně. Ta moje miluje dropsíky a býčí žlázy. Na tom si pošmákne...
0 22.06.2009 19:58 Netaa – Piškoty
Podlě mě nejsou dětské piškoty příliš vhodné, protože přeci jenom mají mnoho cukru. Když už tak psí piškoty. Seženou se levně - 500g okolo 40Kč. Já osobně na výcvik poslušnosti, agilit a tanci se psem používám psí pamlsky - Trixie (milují zvláště dropsíky), bow wow a různé sušenky. Také jsou dobré Candies zejména pro psy kteří snadno tloustnou, protože jsou na bázi rýže. Psům moc chutnají a páníčkům také
2 17.06.2009 17:51 NIKO – Pamlsky
Když je pes doma,nebo venku v klidu,piškotky mohou být.Provádí-li se se psem výcvik,piškoty nejsou vhodné!Pes je zadýchaný,pil by a piškoty jsou suché.Nakrájený kabanos,nebo něco podobného,lépe klouže psovi do krku a je pro něj větší inspirace
0 13.06.2009 15:01 Haimdol Nejraději má dětské piškoty. Většinu komerčních výrobků pro psy si zahrabává na zahradě (asi čeká až správně dozrajou) a miluje vepřové uši.
Jaké pamlsky dáváte svému pejskovi? Které se Vám osvědčily a které naopak ne?
Přidat reakci
1 ...... ...... [7]
Zpět na obsah sekce Výživa • Zobrazeno 5607x