Boože X.. Takže my tu máme ve vsi dalšího cvoka, co si myslí bůh ví, jak ho jeho pes poslouchá
Začnu hned z kraje : Fenka Jack rusella teriéra, poměrně malá, drobounká stěží 5kg, už starší kolem 6let, její majitel je hroznej neurvalec, majitelka ta bere ohledy, ale už dneska... Po 3tí co napadlo Betiu, ona napadá každého psa, bez ohledu fena-pes ani na velikost.... Přestože majitel ví, jak je fenka agresivní a že hned zautočí, nechává ji navolno, otevřená vrata apod...
Tady jsou psi hodní, nekonfliktní jen ona vyjíždí na každého a když si takhle povídáme, spousta psů už byla od téhle malinké fenky napadena, at už vlčáci, tak rotwailer, boxer i jorkšírci apod... a všichni psi se jí vyhýbají...Kdykoliv Betia zaslechne její štěkot, tak automaticky- ocas mezi nohy- co nejblíž ke mně a je nejistá a není prý "jediná", ale co majitel? Ten si ji zavolá, ikdyž fenka neposlouchá!! a Jakoby se nechumelilo, potom se to opakuje znovu a znovu
Když ani vynadání majiteli od různých lidí nepomůže, tak co těm zabedněncům uvolní vedení....
!popravdě jsem ráda, že alespon nemá staforda, nebo něco většího"
PS: Můj pes ani neví, co to rvačka je !!!!