A divíš se? Máš potvoru (koukni, nejdřív nasaje pach kořisti a pak se vrhne na houpačku
hafici.net/fotogalerie.php… ), i já ( mrkni, jak se eště předem volizuje
hafici.net/fotogalerie.php… ) dyk jsou to žroužové všichni do jednoho! Je to desítky let nejčastější plemeno na každý vesnici za plotem a zhryzali už kde co, jestli je to jistý, to se teprve řeší, tedy tak to chápu já, přiznám se, že jsem to až tak do detailů nepročítala, jistě Nika bude vědět víc.... Přidali to tam, podle mě, kvůli tuně vohlasů alá - proč bull plemena? - vždyť vlčáci a támhleti jsou taky nebezpeční! Každopádně holt budeš sedět doma na zadku a Berucha vyrazí místo do Tater, do Krkonoš.
Jinak mě spíš udivuje, že je tam Československej vlčák, páč ani ten největší saďour si do těhlech zákonů nestrká národní plemeno.
JINAK TEDY, ABY TO NEBYLA JEN SRANDA, UVIDÍME, CO SE Z TOHO V KONEČNYM DŮSLEDKU VYVRBÍ. Každopádně je to tak, že lidí přibejvá, psů přibejvá, debilů přibejvá, průserů přibejvá, takže neni divu, že jednoho dne se prostě někdo nas...... a odnesou to ti, co za to nemůžou. Nejhorší na tom je, že je to narychlo a v averzi, takže to nebude zcela fungovat, protože kdyby to mělo bejt tvrdý a hnusný ale funkční, pak by to muselo bejt měření stejnym metrem pro všechny a udělaný tak, že ZA SVÝHO PSA ZODPOVÍDÁM, TAKŽE ZAJISTIM, ABY SE NIC NESTALO A KDYŽ NE, TAK MAM PRŮSER A PROSTĚ VO NĚJ TŘEBA PŘIJDU. JENŽE TO BY NEJDŘÍV MUSELY EXISTOVAT FUNKČNÍ ZÁKONY PRO LIDI. A ty nejsou, takže pak nemůžou fungovat ani tyhlenc. Možná dojde k selekci, genocidě atd., ale prevence a zajištění toho, že se napadení sesumíruje do co nejmenšího množství, zase nebude.
To bys viděla, jak by si každej pak dal bacha a ti, co maj dneska nejvíc frajerskejch keců by byli taaaakhle mrňavý, kdyby se báli, páč by prostě bylo jasný, že za průser zaplatěj tu nejvyšší daň.
A těch pár mezi tim množství lidí, alá zloděj, vrah atd. by bylo už někde jinde a o něčem jinym, né o běžným pejskaření.
No a to jsem se vytočila.
Celkově mě na tom ovšem nejvíc dostává to, že vymejšlej nesmyslný plemena, který jako maj žrát lidi. To je prostě - PRO MĚ TEDY - naprostá hysterie a zuřivost.
Zatim čau /musim si jít dát obklad na kotník, sejmul mě při vynášení koše do popelnice sousedovic vořech, kerej se loni narodil jezevčici Novákovejch v ulici/.