Neustálé zvracení
A co právě baštíte? Já jsem teď narazila na několik nových značek a tak zase laboruju.

Tak to Ti závidím, že změna krmení to u Tebe vyřešila. Já to se stávajícím hafanem řeším stále dokola už 10 let a měnim, zkoumám a platim a furt dokola. Nakonec to dopadne dycky stejně - no jo, NO - těm to zažívání prostě často hapruje! ...

Nejsem odborník, ale u nás vliv krmení měl veliký vliv. Nejprve jsme krmili Hill´s i/d a teď už musíme dávat z/d.Samozřejmě vliv mělo i trvalé podávání tabletek na lepší funkci zažívání.
Myslíš, že by se potravinová alergie projevovala takhle?
Jak se zde píše...
Pes požírá trávu v případě, že ho pálí žáha. Poté zvrací a tím si žaludek oč kys. šťáv vyčistí. Někdy ji požírá ale i mimo to, když je zcela v pořádku- např. na počátku jara, když je čerstvá, mohou požírat i různé byliny, které zvrací. To pak ale nic nevyzvrátí a jediné, co je nepříjemné, že jim pak při kálení převážně visí ze zadku, protože ji nestráví.
Psi, kteří mají citlivé zažívání požírají trávu mnohem častěji než ti, kteří nikdy netrpí na průjmy, žerou vše a jsou zcela zdrávi.
Je-li to záležitost pravidelná, denní - tedy neustálá, případně dlouhodobější opakující se vícekrát denně, je vhodné zjistit příčinu u veterináře.
Lépe zaplatit za info, že je pes v pořádku, než vyčkávat a pak něco zanedbat.
0 25.10.2012 09:49 ROY – odpověd
od začátku ale jen trošky žere normálně a kondičně je taky super a ve zvratkách je tráva
Záleží, jak dlouho, rozhodně k veterináři. Mě napadá to nejhorší- torze, ale to je akutní.
0 25.10.2012 09:19 ROY – Neustálé zvracení
ahoj nevíte proč Můj pes neustále zvrací vlastní sliny nebo štávy?popřípadě co pomůže díky
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Zdraví a nemoci • Zobrazeno 128x