SRAZ HAFIKŮ.NET 2013 - PRAHA
a doufám, že příště, tedy za rok, se nás sejde mnohem víc a mnohem větší to bude taky sranda....
Moc děkujeme Petře ( petrab ) za organizaci srazu. Počasí nám přálo a tak jsme strávili příjemné chvíle na zahrádce restaurace Potrefená husa U Anděla.
Poznali jsme se s Adélkou ( PhoebeAdel ), Denisou ( DaD ) a Petrou ( vojpesta ).
Každý o sobě i o svých mazlíčcích povyprávěl a svými historkami ze života nás perfektně bavila Petra.
hafici.net/prezentace/1…
jo a Tvůj foťák bez nepoškrábanýho objektivu!
Fotky jsou super!
9 22.06.2013 22:36 PhoebeAdel [1839] - papillonci a jíní milí pejsci, foto, knihy, hudba 9 22.06.2013 22:27 R petrab [10528] - foto, veterina já doufám že je sebou nebudu muset vláčet že hlídání splaším tak ahojky v sobotu P
je to tam prostor pro nekuřáky, máš štěstí... pak či předtim s nima můžeš, kdybys neměla hlídání, zajít za roh do světa železnic...
Rádi se s nimi seznámíme.
tak už se to blíží a já budu mít možná problém s hlídáním
byl by moc velký průšvih kdybych musela vzít syny sebou?
jsou jim 4 roky a 7 bez skrupulí písněte svůj názor
a já budu doufat že se hlídání najde Petra
Dík za upozornění. V pátek mrkneme.
Taky mi to vadí. Musí se od vlaku do metra vstupem "náměstí Republiky". Je to docela kousek cesty. Nebo stanici tramvají, myslím.
Tak to je docela průšvih.
Nevíš nic bližšího? My přijedeme vlakem určitě už někdy ráno.
Protože jsme to plánovali dlouho a dohodli se definitivně (doufám), budu Vám věřit, že dorazíte a všichni si nezlomíte ráno v sobotu packu.
Navíc v týhle hospodě jde o větší zálohu v případě osob od 15-20.
Super. Kam poslat zálohu?
V pořádku. Tam voda tentokrát nedosáhla, ani minule. Není to tak blízko u vody.
č. 1
mapy.cz/…
Nádražní 23
Petro, co voda a tato rezervovaná hospůdka? Vše OK?
petrab napsala: UKONČENÍ HLASOVÁNÍ MUSÍ BÝT PROVEDENO V PÁTEK 7. ČERVNA 2013 !
VYUŽIJTE POSLEDNÍCH DNŮ K PŘIHLÁŠENÍ!!
petrab napsala: PŘIHLÁŠENÍ na 22.6. so 12:30 rest. Potrefená Husa u Anděla (vedle KB) Praha Smíchov
1x petrab
2x Rexik a Rex
1x DaD
1x Lucka
2x PhoebeAdel
1x Aja
1x vojpesta
(t.j. CELKEM 9 )
- když bude epidemie, přival na sraz roušky....
P.
HURÁÁÁÁÁÁÁÁÁ služba vyměněna !!!!!!!
tak teď už se budeme jen modlit aby nevypukla nějaká epidemie
a nepadla půlka personálu moc se na vás těším ahojky
tak asi se našla kolegyně která mi to vymění tak dám vědět jdeme spolu v pondělí papa Petra
no, eště to tak...
0 29.05.2013 17:36 vojpesta [208] - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká což chápu, nejlepší je se pohybovat mimo ČR nastálo
Bohužel, všechny červnové víkendy se mi zaplnily, byli jsme pozváni k bráchovi do Německa, mám dovolenou celý týden (tzn. dva víkendy), budu se tam i pokukovat po práci, takže nehrozí, že bych kvůli pobytu v ČR zkrátila dovolenou
Zase škemrám. nechcete si to Vy, kdož jste říkal, že nepřijedete, rozmyslet ještě? Dvě hoďky v hospodě přes den by šly snad přežít? ...
ahoj Peťí asi až v pondělí ale mám slíbíno od kolegyň že mi to pokud to půjde vymění moc se těším
: TAKŽE POZOR :
UKONČENÍ HLASOVÁNÍ MUSÍ BÝT PROVEDENO 5. ČERVNA 2013
ještě máte dva týdny na rozhodování, kdopak se k nám připoji???
vojpesta napsala: služby na červen budu vědět koncem měsíce .................zkusím paní vrchní moc poprosit. už??
Paní vrchní při tom prošení moc pozdravuj, že se klaním a že může klidně taky dorazit!
ZATÍM PŘIHLÁŠENÍ:
1x petrab
2x Rexik a Rex
1x DaD
1x Lucka
2x PhoebeAdel
1x Aja
1x vojpesta - ??? - UPŘESNÍ
1x 111muf - ??? - UPŘESNÍ
(t.j. CELKEM 8 + 2?)
UKONČENÍ HLASOVÁNÍ MUSÍ BÝT PROVEDENO 5. ČERVNA 2013
Ahojky, Aja psala, ze se pokusi dorazit