Přihlaste se a využijte web naplno HAFICI.NET »

Bulteriér

 

NápovědaFórum » Chov psů » Psí rasy 

+ přidat příspěvek
Žádná předchozí stránka 1 Přejít na další stránku   1  
Bulteriér
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   25.02.2017 00:25 R Žena petrab [10528] - foto, veterinaRe: Martina
Martina napsal: Zídku jsme už právě zvyšovali o 0,5m a jinak fenky jsou obě ve vyklizeném chlívku a tam mají prostoru dost jen musí být na tom řetězu aby se mohla venku vyhřívat a mohla se vyvenčit.
aha
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   24.02.2017 20:39 lenkalor Re: Martina
Mám zkušenost s nalezeným, tenkrát asi 6ti letým velkým kníračem. Krásný, hodný a vycvičený pes. Divili jsme se,jak to,že se někomu ztratil a že byl odchycený. Až do první bouřky. :-) Byl schopný přelézt pletivo 1,7 cm. Tak jsme navařili trubky o 60 cm a natáhli jenom králičí pletivo a stačilo to. Sice jsme trochu vypadali jako v lágru, ale za ten klid to stálo. Byl to skvělý pes. X-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   24.02.2017 11:07 Martina
Zídku jsme už právě zvyšovali o 0,5m a jinak fenky jsou obě ve vyklizeném chlívku a tam mají prostoru dost jen musí být na tom řetězu aby se mohla venku vyhřívat a mohla se vyvenčit.Já je právě chci mít puštěné aby mohli hlídat barák.Zkusíme ten nakloněný plůtek to je dobrý nápad.Ten ostnatý drát jsem taky zavrhovala.Moc děkuji za rady.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   23.02.2017 22:37 R Žena petrab [10528] - foto, veterinaRe: Martina
tak to netušim, asi to chce vyšší zídku, aby čuba nezdrhala a prostornej kotec, aby nemusela bejt na řetězu, víc já asi neporadim
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 6   23.02.2017 18:40 lenkalor Re: Martina
Pro začátek bych vyloučila ten ostnatý drát. I kdybych ho vzala v potaz,tak by možná byl možný pro psa jemného,klidného, s nízkým prahem bolesti. Tedy naprostý opak tohoto plemene. V tomhle případě je téměř stoprocentní pravděpodobnost, že se to pes pokusí projít a nehezky si ublíží.
Za mě - zvýšit zídku, nebo ještě nahoru přidat plůtek, třeba trochu nakloněný dovnitř, aby pes nemohl přešplhat. Nebo kotec na dobu,kdy není hlídaný a pouštět až v přítomnosti majitelů.
To poslední není populární, ale mám zkušenost se sousedy, kterým takhle utíkaly 2 feny. Každá byla jednou postřelená a nakonec se jednou nevrátily. Hasky a výmarský ohař, obě s PP, milované a nezanedbávané. Jakmile se jednou naučí lovit, je to velké lákadlo a špatně se to odbourává.
Pokud je možnost chodit na cvičák, nebo jinou aktivitu na poslušnost, tak bych to využila.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   23.02.2017 09:28 Martina – ještě dotaz
Jinak ještě dotaz.Jak odnaučit psa utíkat?Ta naše starší amstafka nám pořád utíká a sousedce už roztrhala 9.slepic.Máme dvůr obehnaný 1.5m vysokou zídkou a každý den chodíme 2x na procházky a stejně utíká.Zkoušeli jsme i el.ohradník jak jí to dá pulz do obojku,to neúčinkuje,teď je buď na řetězu nebo zavřená když nejsme na zahradě a to mi je jí líto a přítel přemýšlel nad tím jemnějším ostnatým drátem ale to nechci aby si nic neudělala a máme tu malé děti.Poradíte co s ní mám dělat?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   23.02.2017 00:41 R Žena petrab [10528] - foto, veterinaRe: Martina
Martina napsal: S vet. jsme se domluvili že jí s ušima nic nebudu dělat.Nebude mít sice uši nahoru,ale zato má místo v našich srdcích. pac
:-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   22.02.2017 11:52 Martina Re: petrab
Děkuji moc o rady,za prvé k p.s.ku jako první mi napsal pán a urážel mně a z toho důvodu ho admin odstranil a blokoval.
Jinak jsem byla s bulinkou u veterináře a 100% čistá není,má sice postavení jako bulík,ale nemá standardní klabonos a má větší uši.Vyvíjí se špičkově,jen je trochu překrmená tak má lehkou dietu.Uši se jí zahojili a zasrstili a začíná se přezubovat.S vet. jsme se domluvili že jí s ušima nic nebudu dělat.Nebude mít sice uši nahoru,ale zato má místo v našich srdcích.Na výstavy jí nemáme tak co. :-) pac
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   15.02.2017 20:19 R Žena petrab [10528] - foto, veterinaRe: Martina
Pokud se rozhodnete pro vylepování uší u tak choulostivého plemene, jako je bulteriér, co se kůže týče, rozhodně by to mělo být pod dohledem veterináře a při první alergické reakci, čili při jakémkoliv prvním projevu sebemenší svědivosti okamžitě výlep odstranit a dále to s vet. řešit. I v případě, že je výlep dobře snášen, je nezbytně nutné provádět při výlepu pauzy.
Nechápu dost dobře obavy o postavení uší, neb dermatolog. zdravotní problémy bývají u této rasy časté, u psů s PP vysloveně standardní. U psů bez PP velmi pravděpodobné.
Postavení uší bych tedy rozhodně neřešila a zaměřila se na kůži. Doktor by se měl též samozř. vyjádřit k celkové výživě psa a kondici a doporučit masáže či změnu stravy či doplněk stravy apod. Rozhodně není radno si zahrávat s příp. doplňováním vápníku samo domo, který musí vždy být v souladu s fosforem (což je laicky řečeno jed, který samostatně nelze zakoupit).
S postavením uší mívají někdy problém i super PP šampioni, někdy se postaví až později, někdy se postavení uší může střídat, než pes zcela doroste.
Každopádně masáže mohou někdy problém vyřešit samo o sobě, ideálně se provádí masáž 2x denně cca 2 min. - ucho se jemně mne od hlavy směrem ven. Nikoliv však jakkoliv poškozené z předchozího vylepování.
Osobně bych vyčkala a pokud by uši nestály, jak mají, neřešila to a užívala si se psem toho, proč jsem si ho zakoupila zvláště, pokud není papírový a nehodlám s ním dobývat svět výstav.


P.S. nerozumím poznámce o urážkách.... ????
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.02.2017 23:21 R Muž Libas [2025] - stafíci, tedy pejskové plemene stafordšírský bulteriérRe: Markiz
Kousek od nás je taky "chovka" AST. Taky psi s PP, ale dobře 3/4 z nich jsou nestandardní psi. Každý druhý má zálomek... no, a co naděláš? I taková štěnda dostanou PP a paní je dokáže pěkně prodat. Ale to už jsme trochu mimo téma.
Reklama
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.02.2017 23:14 R Žena Markiz [262] - OvčáciRe: Libas
no, to byl kupodivu papirak. Modrobilej. Tusim Z Bilinskeho pramene... o to mi to prislo smutnejsi, ze z nej dela plachtaka.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.02.2017 22:57 R Muž Libas [2025] - stafíci, tedy pejskové plemene stafordšírský bulteriérRe: Markiz
Njn. To máš těžký. Lidi často kupují psa bez rozmyslu, kolikrát z podivných chovek nebo dokonce z množek bez papírů a pak to tak vypadá. Vyroste z toho něco, co se zamýšlenému plemeni často ani moc nepodobá.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.02.2017 07:58 R Žena Markiz [262] - OvčáciRe: Libas
mas recht, SBT a AST se stojatyma plachtama budej leda vybuchy smichu :-D znama taky ma AST, stenatko (ted uz pubos), po me poznamce o zalepeni usi radsi smazala fotku. Taky ji roste peknej netopejr.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   08.02.2017 08:50 R Muž Libas [2025] - stafíci, tedy pejskové plemene stafordšírský bulteriérRe: Markiz
Souhlas. S tím čipem mne to vůbec nenapadlo, a přitom je to tak jasné. Pokud je čistokrevná, musí mít čip. Všichni bulíci dnes musí mít čip a číslo čipu je pak i v PP. palec
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 4   07.02.2017 22:57 R Žena Markiz [262] - OvčáciRe: Martina
u nas se zas vyzadujou usi klopeny v horni tretine, ale taky se stava, ze zustanou stojaty (kdyz se majitel vyprdne na lepeni usi - nekdo dava treba zvykacky na spicky, aby se sklopily), nebo klopeny v pulce, jako ma ta moje (v zahranici jim lepi treba spicku dovnitr do ucha, myslim ze se nema nic prehanet)... ovsem v 8 mesicich uz bude nejspis pozde.
Vim, ze se da vylepit bud naplasti, nebo nekdo daval kus tubexu z vnitrni strany ucha, otazka je, jak to pesan snese.
Ale ja bych to nehrotila, aspon bude original :-)
Mmch pokud ma PP, bude mit tetovani, nebo cip, zkuste poprosit veta, at ji projede cteckou. Od toho se da odpichnout, podle cisla cipu lze zjistit, odkud je a pripadne doresit vydani PP.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   07.02.2017 20:32 lenkalor Re: Martina
No já bych zašla k veterináři. Ten se také podívá jestli už přezubila a prodá nebo doporučí nějaký preparát s minerály a kolagenem. Ale jestli je něčím šmrncnutá, tak prostě ta ušní chrupavka nemusí být tak silná,aby ty plachty unesla :-)
Také můžeš vařit kůže a prasečí nožky, ale ty kosti pak vyhoď. Vařené kosti jsou k ničemu. Ten vývar je dost mastný, tak to podávej jako lék a ne jako hlavní žrádlo. Pes by mohl dostat průjem a bude to mít úplně opačný efekt. Taky doporučují syrové maso a kosti( třeba kuřecí krky),ale to ne každý pes žere a mělo by to být přemrzlé.
Ještě mě napadá,jestli je odčervená. To je taky dost důležité. X-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   07.02.2017 18:54 R Muž Libas [2025] - stafíci, tedy pejskové plemene stafordšírský bulteriérRe: Martina
Jak říkám, v tomto nejsem odborní, u našeho plemene je spíše opačný problém - aby ouška nestála. Sice si říkám, že když se to dá u našeho plemene správnou výživou ovlivnit i v 8-10 měsících, mělo by to jít i u vás, ale opravdu na to nejsem odborník.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   07.02.2017 17:48 Martina Re: Libas
No nám právě ten chlap říkal že k ní má i pp ale že ho má u matky a že ho dodá a že za ní dával skoro 25000 a po nás chtěl 5000 prý aby se mu aspoň něco vrátilo už to se mi zdálo divné.Což to mi ani nevadí že nebude čistokrevná,je to úžasné zvíře sice se občas tváří že nemá ani mozeček ale jinak je až moc chytrá.Pořídili jsme si jí jen kvůli tomu že nám jí bylo líto a zároveň jako kamarádku k naší čtyřleté amstafce a k dětem.Ona právě vypadala jako štěně bulíka měla i krásný klabonos a postupem času se jí jakoby čumák srovnal trošku do rovna,ze začátku jsem tomu nevěnovala pozornost ale teď jsem si toho všimla a porovnala s fotkami bulíků v tomto věku.Ale povahu co jsem četla má po bulíkovi a to mi stačí.Jí by ale ty ouška nahoru slušeli a byla by to naše krasavice.I tak to bude navždycky naše zlatíčko.A myslíte že by se jí tedy v 8.měsících dali ještě ouška postavit nějakými vitamíny a tou masáží?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   07.02.2017 11:26 R Muž Libas [2025] - stafíci, tedy pejskové plemene stafordšírský bulteriérRe: Martina
Fenečka na 99% není čistokrevná. Kdyby byla, měla by průkaz původu. Ale určitě sis ji nekoupila do chovu ani na výstavy, takže to snad tolik nevadí. Bulíci jsou skvělí psi s úžasnou povahou. Mám několik kamarádů a kamarádek, kteří je chovají a tak s nimi chodíváme na společné procházky nebo třeba na coursing. A často na výstavách se vystavují ve stejném kruhu jako můj pes, tak je tak trošičku znám.
S těmi oušky to dobře napsala lenkalor. To, že se nestaví ouška, je buď dáno geneticky - tedy že mezi předky je zamíchán jiný pes - a nebo to může být dáno nedostatkem něčeho ve stravě. My u našeho plemene řešíme opačný problém. Máme mít uši složené do růžice, ale v poslední době je často vidět štěňata, kterým se v dospívání (5-8 měsíc) ouška postaví. Je to obvykle tím, že jim majitelé dávají ty nejkvalitnější granule (superprémiové nebo holistické řady granulí), ale ještě jim různě přilepšují tu vajíčkem, tam tvarohem, jogurtem a tak. Jenže v těch kvalitních granulích už jsou všechny živiny, co štěndo potřebuje, a když se mu přidává, tak má pak moc vápníku, ztvrdne mu ušní chrupavka a stojí mu ucho. Tak proto si říkám, žeč to bude jak psala lenkalor - nedostatek něčeho ve stravě. Nejlépe by ti poradil chovatel, ale když je fenečka bez PP a ten, od koho jste ji zachránili se jí chtěl takto zbavit, tak asi nemáte naději na radu od chovatele a bude třeba se spolehnout na toho veterináře.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.02.2017 17:45 Martina Re: Libas
Moc děkuji za rady já se dostanu k veterináři až koncem týdne spíš jsem chtěla vědět jestli je to normální že se jí ještě nepostavila ouška a jestli to ještě půjde,mám totiž podezření že naše fenka není čistokrevná,protože chovatel kterého znám mi říkal že to normální není a my jí zachráily před útulkem od známého,který se o ní nemohl(asi spíš nechtěl)starat.Jinak s těmi urážkami mně to moc nerozhodilo jen jsem psala o radu a zarazilo mně že mně najednou začal někdo napadat aniž by věděl co jsem zač a ani neví proč jsem si bulíka koupila.
Reklama
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.02.2017 08:19 R Muž Libas [2025] - stafíci, tedy pejskové plemene stafordšírský bulteriérRe: Martina
Naprosto souhlasím s tím, co napsala přede mnou lenkalor o tom, proč se uši ještě nepostavily. Nicméně já bych v první řadě kontaktoval chovatele, ten zná perfektně plemeno a ví nejlépe, co dělat. Veterináře bych kontaktoval v případě nějakých poruch vývoje - kdyby fenečka byla výrazně menší, hubená nebo jiné problémy. Ale vždy je dobré v první řadě kontaktovat chovatele. A to i dříve než žádat o radu na sociálních sítích. Držím palce, ať vše dobře dopadne a fenečka dělá jen a jen radost. Jsou to úžasní psi palec
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   05.02.2017 19:28 lenkalor Re: Martina
Tak v první řadě by se na psa měl podívat veterinář nebo zkušený chovatel tohoto plemene a posoudit,jestli se dobře vyvíjí a nechybí mu minerální látky. To pozná podle růstu kostí a kloubů. Pak může doporučit nějaké doplňky nebo přímo krmivo. Na uši pomáhá i masáž,ale teď se musí hlavně zahojit.Někdy se ouška už staví, ale příjde velký růstový skok a minerální látky apod. jdou přednostně právě do kostí a kloubů.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   03.02.2017 15:24 Martina – Postavení oušek
Dobrý den,mám problém s postavením oušek u mé bulterierky.Je jí 8 měsíců a ještě se jí nepostavili ouška.Chilku to vypadalo nadějně že se jí postaví,ale pak slehli nic.Zkoušela sem ji je i lepit ale to si tak drapala že měla strupy i když už lepenka byla dole.Jak jí mám postavit ty ouška poradíte?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 8   16.05.2011 07:20 Žena mimišák [508] - Pinčové, knírači, molosoidní psiRe: 111
Fotka k příspěvku Nesouhlasím! "bojové plemeno" je od toho, jak bojuje o místo v posteli!
 
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   15.05.2011 20:00 Žena 111 [526] – Bulík Todýsek
Fotka k příspěvku Jde s těchto plemen opravdu strach? To je častá debata, ano sama se přiznám že dlouhou dobu jsem se tohoto plemene sama bála. Co se zmněnilo, a já se již všech nebojím? Poznala jsem osobně jedno draka,jmenuje se Todýsek a je to naše zlatíčko. potlesk U něj opravdu sedí to známé bojové plemeno- a to protože se bojí hi hi: ano Je tak moc hodný, poslouchá, nikomu neublíží, miluje psy. love Děkuji tobě Todýsku že, již všechny tyto plemena neodsuzuji. :) Roneček s Todýskem ahoj
 
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   05.12.2009 12:26 BUBO
VELMI PEKNE DAKUJEMM ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   04.12.2009 06:39 Chechelac – Re: Katy metalbulík
Fotka k příspěvku Taky jsem jednoho viděl coze :-D
 
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   03.12.2009 22:24 Žena Katy [1816] - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká – Re: hanysek80+gradyxx
Fotka k příspěvku Jojo, asi to bude pěkný věk. A dokonce na nic netrpí (aspoň co vím). Nikdy neměl s ničím problém.. a je to úžasný pes. Ten by si nechal udělat cokoliv, je to bobík. Ale domina - velké psy nemusí teda hmm . Ještě jedno rozkošné foto smich
 
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   03.12.2009 22:22 Žena Katy [1816] - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká – Re: hanysek80
Bulík je pes vítací. A je jedno, jestli vítá po nkolika hodinách co tě neviděl a nebo po 2 minutách, co ses mu schoval na záchod. A vítá s razancí sobě vlastní.

Tak to Miro asi bullík není smich Přijela jsem na návštěvu, on ležel ve sprcháči a razancí sobě vlastní pootevřel oko a 3x bouchnul ocasem o zem.. Jenny (sestřenka) na to :"vidíš, jak je rád, že tě vidí??" smich
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   03.12.2009 22:17 Žena hanysek80 [79] - Teriéři – Re: Katy
jo, jo, 12 let už je u bulíka veterán. Ale znám i 16 leté, ale to jsou vyjímky, bohužel je i spousta 5 letých, kteří odchází.... Sice netrpí většinou zde zmiňovanou dysplazií, ale o to víc trpí na vrozené vady srdce a ledvin.... Ne nadarmo se říká : "nevíte co s penězi? pořiďte si bulíka"... Trpí hodně na vleklé kožní problémy, na alergie atd.... Ale samozřejmě je to o výběru štěněte a také hodně o štěstí....
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   03.12.2009 22:13 Žena zerrt [8] - Teriéři – Re: Katy
no to už je pěknej věk.
Oni se nezdají, ale jsou opravdu rychlý.
Reklama
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   03.12.2009 22:12 Žena hanysek80 [79] - Teriéři – Re: BUBO
Ahoj Bubo, jak velké máš děti? Bulík je všechno jen ne typický pes. Je to takový prapodivný tvor. Všechno co dělá, dělá se 100% nasazením a z toho pramení počáteční problémy při soužití dětí a bulíků (pokud je neznáš, jakmile je jednou poznáš už tě to nezaskočí). Bulík je pes vítací. A je jedno, jestli vítá po nkolika hodinách co tě neviděl a nebo po 2 minutách, co ses mu schoval na záchod. A vítá s razancí sobě vlastní. Je to takový malý tank. Říká se o nich, že neumí couvat... oni to umí, ale nechtějí, protože v jejich očích nic není překážka. Ani stůl, ani židle, mnohdy ani zeď nebo strom... A když tě chce přivítat, tak se na tebe nahrne celou vahou... Samozřejmě je to otázka toho, jak rychle ho naučíš, co může a co ne. Ale u bulíků platí, že to co se naučí není definitivní, celý život budou zkoušet, jestli se náhodou nezměnila pravidla. Tzn. např. že on ví že nesmí do té pokojové kytky kousat, ale když půjde kolem, aspoń čumákem se přiblíží a bude čekat, jestli ty řekneš nesmíš (protože kdybys to neřek, znamená to pro něj, ejhle, změna pravidel)... a tak je to se vším. Je povahově horší než dítě, u dítěte máš šanci, že z toho jednou vyroste, u bulíka ne.... no ale zpátky k těm dětem. Zvláště u malých dětí je musíš stále hlídat, aby se bulík nerozhodl, že teď je ta nejlepí chvíle uňuchňat dětského kámaše, to znamená povalit si ho pod sebe a prolízat se mu uchem až k mosku (to je pro ně typické, na uši jsou závisláci a čím je dítě menší, tím jsou pro něj uši dosažitelnější)... Pokud jde o povahu, tak hodně záleží z jaké linie si pejska vyberete, jestli pracovní, lovecké, společenské nebo např. canisterapeutické. Ale ať už budete vybírat sebelépe, počítejte s tím, že do 1.5 - 2 let je každý bulík neřízená střela, teprve potom se opravdu uklidňují. Do té doby jsou to natlakované bombičky plné emocí, které znich občas nekontrolovatelně "stříkají" .... Ale v mých očích není lepšího psa než bulíka, ale při rozhodování zvažujte všechna pro a proti, klidně se přidejte na nějaké hromadné venčení, abyste vyděl, co to v reálu znamená......
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   03.12.2009 21:57 Žena Katy [1816] - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká – Re: gradyxx
No náhodou smich Prý je to největší (nejmohutnější) bullík v Německu (někde na klubovce jim to řekli). Ale je to borec. Sice toho moc nenachodí (je strašná zdechlina), ale když chce, tak je rychlý jak blesk. Kdysi šla tetka na procházku kolem pole, ze kterého vyletěl pták. Miro to nečekal a z rychlosti 0 vyskočil a ptáka chytil za letu. Normálně bych nikdy neřekla, že je schopný tak rychlého pohybu smich . Na procházku jsem ho musela vždycky nutit, to jinak nešlo. Chodil max. s tetkou nebo když jsem mu kopala šišku. Je mu už nějakých 12 nebo kolik. v bullíkách se moc nevyznám, ale myslím, že to je dost, ne?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   03.12.2009 21:53 Žena zerrt [8] - Teriéři – Re: Katy
přímo k sežrání ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   03.12.2009 21:51 Žena Katy [1816] - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká – metalbullík
Fotka k příspěvku teta má bullíka - jmenuje se Miro (žije v Německu, ale je to čistokrevný Čech smich ) - no není úžasný?
 
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   03.12.2009 21:48 Žena zerrt [8] - Teriéři – Re: whippzoj
no párkrát už ho držel v tlamě, ale je něžnej ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   03.12.2009 21:43 whippzoj – Re: gradyxx
smich hlavně aby se nezasoukl
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   03.12.2009 21:35 Žena zerrt [8] - Teriéři – Re: whippzoj
no ten bůj blboun, by taky pořád jen něco honil, poslední dobou to je kamarádky čivava smich děsně se mu líbí, že mu zdrhá a kličkuje před nim a on ho nemůže dohonit. Vydržej takhle blbnou celé odpoledne. :-)
Reklama
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   03.12.2009 21:28 whippzoj – Re: gradyxx
Tak zas na chvilku zpátky k bullům. Znám i takové, co běhají coursing a moc hezky. Bych v životě nevěřila s jakým zápalem loví čéče...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   03.12.2009 21:24 Žena zerrt [8] - Teriéři – Re: whippzoj
jasně, chápu ano palec
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   03.12.2009 21:20 whippzoj – Re: gradyxx
Tak jooooo! Tuli tuli love love love (jinej tu neni...)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   03.12.2009 21:19 Žena zerrt [8] - Teriéři – Re: Katy
sranda musí bej i kdyby na chleba nebylo.
A v tomhle studeném počasí se musíme přeci nějak zahřát ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   03.12.2009 21:15 whippzoj – Re: gradyxx
smich smich smich mě už stačí. Bolí mě spodní část kuličky...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   03.12.2009 21:15 Žena Katy [1816] - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká – :D
No aspoň, že je veselo hop hop hop
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   03.12.2009 21:14 Žena zerrt [8] - Teriéři – Re: whippzoj
hop hop hop


stačí?
nebo etě
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   03.12.2009 21:12 Muž Trhači z Krupky [91] - Teriéři – Re: AileenK
smich smich smich
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   03.12.2009 21:10 Žena AileenK [25] - Pinčové, knírači, molosoidní psi – Re: whippzoj
hop hop hop Jojo
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   03.12.2009 21:09 whippzoj – Re: gradyxx
Éště, éště potlesk

Hop hop hop hop hop
Reklama
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   03.12.2009 21:08 Žena zerrt [8] - Teriéři – Re: Katy
Pěkně se nám to tu rozskákalo, že? potlesk
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   03.12.2009 21:08 R Žena Nika [755] - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká – Re: gradyxx
hop hop hop

+ Přidat reakci


Žádná předchozí stránka
Přejít na další

[1] 2

Zpět na obsah sekce Chov psů • Zobrazeno 1925x

© HAFICI.NET - https://hafici.net/forum/74-bulterier