Oblíbená značka krmiva
Viděli jste už ty nové ceny Acany? Docela se mi protočily panenky teda...to je docela dost drsné zdražení, to jsme nečekali...teda my Acanou nekrmíme, my krmíme Boschem a jsme spokojeni s kvalitou, cenou a našimi hafánky, ale známí krmí naše odchovance Acanou a to se budou teda divit.
Ahoj, pořebovala bych poradit, čím krmit pejska (kříženec knírač jezevčík), má cca 6let, je mrňavá a furt se drbe po celém těle. Ošetřena proti klíšťákům a blechám je, ale mám pocit, že to má alergii na krmivo(Eukanuba). Je to pejsek mé mamky, kterého si vzala na podzim z útulku. Co jsem se dívala, tak asi by bylo vhodné arden grange, pro štěňata a trpasličí plemena. Nebo je i nějaké jiné, kvalitní hypoalergenní krmivo??
Ahojky, již mám vyzkoušeno více granulí, Pedigree,Coop,Pro Plan,Hill´s,Brit a Acanu a možná i některé další, ale zůstala jsem u Hill´s a Coop, jelikož to pejskům nejvíce chutnalo a žádné potíže se neobjevily.
to je docela fajn krmeníčko
Já jsem odpovídala na dotaz o krmivu "Bewi Dog", co psala Nika, nikoli o RC.
Brit vyrábí Vafo Praha,mají jak ekonomické tak i prémiové a superprémiové krmivo.
Fitmin a Calibra co vim od známých, tak si toto krmivo chválí.
Myslím,že české krmivo je kvalitní,neni rozdrcené jako některé dovežené krmivo.To je velké plus pro mě a i výborná chutnost.Z českých krmiv je ještě Agil to je pro mě taková česká Acana
A Pufins, ale to jsem nezkusila.Ještě Dibaq to je takzvaný poddruh od Fitminu,myslím, že není vůbec špatné.
Brit se fakt vyrábí u nás. A Acana teď zdrahne (na novou recepturu měli zaváděcí ceny, které už bohužel výrobce nehodlá držet). Jinak se tu motají prémiová krmiva se superprémiovými - Sportmix je prémiové krmivo, stejně jako Brit. Superprémiové řady z těch zmíněných jsou Brit Care, Acana, ProPac. Pedigree je "ekonomická" řada co se týká kvality a zastoupení surovin - ale vzhledem k reklamě se tváří jako to nejlepší, co můžete psovi dát. Mně vyšlo jako nejlepší poměr: kvalita-cena-denní dávka - a poživatelnost pro psa: Pro Pac. Ale každý pes je jiný.. určitě radši sáhnout po superprémiových granulích - než riskovat zdravotní problémy třeba kvůli přemíře solí a barviv v těch TVreklamních Pedigree. A co Fitmin? To jsou taky české granule. Pak ještě myslím Calibra a Delikan. Víte ještě o nějakých?
Též si myslin že Brit byla, je a možná i bude české krmivo
Myslim,že Brit je od českého výrobce krmiv....né od číňanů.....
0 29.07.2010 19:10 ennie Jednak kdo kupujete pedigriee nebo ty blbosti z reklam:jsou to směsky všeho možného a je to to nejhorší co jim můžete dát.
Jednak pro pac je celkem dobrej
0 27.07.2010 16:47 Orina – Re: mimišák
No,ale určitě je tam dosti věcí a myslím,že nemají soju atd a vyměnit je můžeš taky,když stejně dáváš Pro Pac.. Jinak jim dávám Acanu nebo Brit Care,ale ted jsem narazila na spousty nových a některé mě vyhovují některé ne vždy kouknu na složení atd!!!
Ahá - tak to jsme na tom stejně - Besule je popelnice, bez problémů sežere všechno. Pro pacíky baští a prospívá. Měnit nebudem, jen že jsem ty nové granule zaregistrovala, a zatím jsem neslyšela žádné ohlasy. Díky
To mne celkem zajíma - Earthborn jsem taky zahlídla.. a chutnají? Co bobky? A kondice? Prosím, písni pak zkušenosti. Díky
0 26.07.2010 11:04 Orina – Re: Ivča
TAKY JSEM O NICH ČETLA A VYPADAJÍ DOBŘE JEŠTĚ JSEM NEZKOUŠELA ..JÁ TED KOUPILA TAKY NĚJAKOU NOVINKU EARTHBORN SMALL BREED !!! TAK UVIDÍME
0 20.05.2010 15:21 Ivča – Švédské granule
A co říkáte na RObur?
bozita.cz/… nekrmil jste jimi někdo?
Ardenky s těma jsem moc spokojená
pak se mi líbí ještě Platinum, Orijen, Acana, First mate
Například které značky ? Já fandím Golden Eagle a Arden Grange
aha... Pána neznám, takže je mi to fuk.. je to prostě dobře napsané, tak jsem to tu dala
jinak jeho obchody ani značky , které preferuje na stránkách mě nezajímají
mimochodem našly by se i lepší značky
No je tam k tomu článek... nám je to vše, co v něm je sice jasné, ale mnoho lidí vůbec neví, jak krmivo vybrat.
tak napsané je to pěkně!
myslím ten výběr... já tam koukala stejně na Ardenky a First mate... pak znám ještě další 2 co tam jsou a zbytek ne... šlo spíš o ten návod na výběr.
co je na tom špatného?
Já myslím, že ani větší balení nebude, vzhledem k tomu, že v zemi původu je též dostupná pouze 2,5kg. Ach jo, najít na trhu nějaké 7kg balení kvalitních malých granulek je skoro nemožné. Tak asi zase zůstanem u ProPlanek.
Tak jsem dnes psala přímo na webovky Arden Grange dotaz ohledně těch nových granulek pro malá plemena a opravdu se zatím vyrábí pouze 2,5 kg...
Děkujeme. Uvidíme jak budou vyhovovat, hodně je lidi v mém okolí chválí, ale jak jsem je rozbalila, tak se mě nějak nezdají...
Ale uvidíme, co na ně bude říkat Rocco, zatím mu docela šmakovaly.
Nemáš zač
Hodně štěstí s Hillskama
Jsi moc hodná, že jsi Agilky vyfotila. U nás to dopadlo s papáním ještě trochu jinak. Dnes mě paní ve zverimexu přesvedčila do Hillsek, tak uvidíme!
Zde přidám fotku Agila,je to senior,ale Adult vypadá stejně nebo podobně,každá granule neni nikdy na sto pro. stejná
,také jsem ho měla.Pro velká plemena jsou větší cca jako 20ti koruna + -
Granule jsou tvrdé a nutí pejsky kousak a krásně voní
Samozřejmě každý pejsek je jiný každému chutná něco jiného jako je to i u lidí
však říkám za čas
to je dobře , že chutnají, teď ještě aby seděly...
nooo já se budu modlit ať co nejdřív začnou prodávat ty nové ardenky, protože ty nám sedí, akorát jsou moc velké a ty malé úplně stejné zatím nejsou k dostání
tak to stejně poznám až tak za měsíc za dva, ale pak určo řeknu ale co se chuti týká tak ji to jede daleko víc než acana
Tak dej za čas vědět jak vyhovuje
taky jsem o něm před Ardenkama přemýšlela
podle fotky přece nemůžeš poznat jak jsou granule veliký pokud nejsou položený vedlě něčeho aby se to dalo srovnat což na spokojenypes není pokud se nepletu...
Brit Care je moooc fajn. Mému hafovi taky hodně chutnal. Ty Agilky mě mrzí, že jsou tak veliké. Na obrázek ne stránkách spokojenypes.cz jsem koukala, už tam se mi zdály dost velké. Škoda.
ahoj, tak agil odzkoušen . starší fenka v pohodě, ale ta malá hrůza :(( kadila tak 5krát denně a smrděla strašně. Zaujalo mě to složení právěže, ale nějak to té malé nesedlo.:((( Překvapivě ty štěněcí jsou poměrně veliké a Adultky jsou velké skoro jako dvoukoruna :((
Ahoj jukni se na stránky Spokojenypes.cz tam jsou u každé kategorie i fotky granulek
Pokud mají 73% ČERSTVÉHO masa, tak ve výsledku v granulkách až tak moc masa není.
Ale máš pravdu, že krásně voní a pejskům šmakují i když to nejsou žádní velcí jedlíci.
Přidat reakci
1 ...... [7] ...... 12
Zpět na obsah sekce Výživa • Zobrazeno 22383x