Oblíbená značka krmiva
Já měsíc dospělí německý doze vyvářela a je fakt že po měsící sem byla ráda, že mi došlo maso
byla to docela fuška
No, je dost značek, které mají na prvním místě masokostní moučku, což je rozhodně lepší, než dát tam stejné množství čerstvého masa... Alespoň z hlediska výživářského
. Úplně ideální by samozřejmě bylo připravovat domácí stravu, samozřejmě s nezbytným přihlédnutím k potřebám toho psa z hlediska výživy (takže hezky počítat), ale ne každý má takové možnosti, hlavně co se kvalitních surovin týče.
asi jo... určitě tomu teda rozumíš víc, než já
Já rozlišuju jenom horší a lepší kuličky
. No už se těším, až mi dojde to maso... já jsem taaaak zvědavá!
Šak jasný já mam hypoalergenní od Brit Care 12 kilo ani ne za litr, takže pohodička, ale ta Acana se mi složenim dost líbí
Já jen říkám, co jsem slyšela... na to, že ostatní granule obsahují maso až na nějakém 4.-5. místě si myslím, že je to dobré. Ale odborník na granule nejsem, většinou vycházím z toho, co mi bylo doporučeno. Ještě 2 dny a granule budou minulostí
No, asi takhle: maso je až na tuším dvě receptury na prvním místě, ale jestli se jedná o čerstvé maso (a v nějakém tom souhrnu tam to uvádějí), tak ve finále je ho tam minimum, protože čerstvá svalovina obsahuje až 60% vody, ta se samozřejmě při zpracování směsi do granulí musí ztratit
. Žádné obiloviny - kukuřice je taky obilovina... Řekla bych takový zlatý střed. Hodnotit bych si troufla až po delší době - ono je sice hezké, že je na psech vidět okamžitě "zlepšení", ale jak dlouho to vydrží...
Já si myslím, že by se daly sehnat kvalitní granule za daleko nižší cenu... 1500 je fakt celkem dost. A zbytečně - když si vezmeš, že vlastně všechny granule jsou stejné sr***
Jenom některé větší a některé menší
v tom případě sem klikla náhodou na ty dva co obsahujou zrovna kukuřici, to se omlouvam
Mě se líbí tady Acana, ale nejsou finance
spokojenypes.cz/… No já teda vidím na prvním místě maso... kukuřice je jen u dvou typů, můžeš si vybrat. Ivča o tom taky uvažuje, její kamarádka tím prý krmí a je to na jejích psech hodně znát - "odpad" malý, kondice, nasvalení, srst - všechno krásné. I na ostatních fórech to moc chválili. Navíc se podívej na způsob přípravy a suroviny.
Na prvnim místě kukuřice
to podle mě nic moc...
0 22.06.2009 20:49 Shreya – Re: AileenK
No právě, že je toho tolik, že nevim, co si vybrat a na co začít přecházet.
Na trhu je toho tolik, stačí si akorát vybrat
0 22.06.2009 20:43 Shreya – Re: AileenK
Jo,třeba my tim RC krmíme,přemýšlím, že přejdem na něco jiného, ale za boha nevím, co by to mělo být
Já zase opovruhuji komerčními krmivy
Eukanubou i ProPlanem jsem krmila, proto neplácám nesmysly. Stačí se mrnout na složení. Je lepší hledat mezi méně známými krmivy, hodně z nich má daleko lepší složení - viz třeba níže zmiňovaná Bozita Robur.
Já přestávám krmit granulemi úplně, tak jsem zvědavá, jak to dopadne
0 22.06.2009 19:55 Shreya – Re: Netaa
U nás frčí RC Adult a Indoor
pes by neměnil a já taky ne -i když na RC spousta lidí nadává,já si ho nemůžu vynachválit a pes mi krásně prospívá
0 22.06.2009 19:50 Netaa – Eukanuba vítězí
U nás vítězí Eukanuba u obouch pejsků, ale Royal canin a Hill's také milují. Osobně nedoporužuji levná krmiva typu pedigree, chappi apod.
0 22.06.2009 19:47 Shreya – Re: Lucinka
K-9 baštila naše první fenka,náš soušasný pes ale K-9 a např. Proplanem opovrhuje takže opravdu je to indivindi,chce co vyzkoušet několik druhů a co pejsovi sedne,u toho klído zůstat
A nejsi jediná, komu se líbí...slyšela jsem na něj samou chválu
a co třeba mastodontku?
tu nedáváš?
Presne tak
tyhle hypermarketovy barveny fujtajfly jsou spis za trest.
0 17.06.2009 14:03 mato127 mojej core chuti pedigree chappi rexo atd
a pamlsky
0 16.06.2009 13:30 Nirsky chappi, pedigree to julče nejvíc chutná
Mému hafanovi chutná Acana.A nechutná mu Chappi
0 13.06.2009 14:56 Haimdol Tak my střídáme Pedigree a taky tu Calibru.
Jakou máte oblíbenou značku krmiva pro pejsky? Které jim chutná a které ne?
Já osobně střídám Eukanubu a Calibru.
Přidat reakci
1 ...... ...... [12]
Zpět na obsah sekce Výživa • Zobrazeno 22383x